Service zoals het hoort.

Duidelijke website, veel keuze in natuurlijke snacks. Een echte aanrader! Kan het iedereen aanbevelen!

Prima spul

Goede en veel soorten brokjes en dergelijke

Snelle levering, betrouwbaar

Produkten zijn heel goed , groot assortiment !

• Gevonden via? Winkel haarlem

Fijne webshop!

Wij zijn heel blij dat we deze webshop gevonden hebben! Allemaal natuurlijke producten voor onze pup en een snelle levering. Wij gaan hier zeker vaker bestellen!

• Gevonden via? Instagram

Goede kwaliteit en snelle bezorging

Super tevreden en mij hond Donnald helemaal.

• Gevonden via? Vriendin

Alles wat mij hond eet

Bij hondjekoek werken aardige mensen die weten waar ze het over hebben. Vragen worden deskundig beantwoord. Mijn hond geniet van het heerlijke en gezonde eten, kluifjes en koekjes. Het enige wat ik jammer vind is dat de bezorgservice is opgeheven, waardoor ik naar de winkel toer moet voor het diepvries-voer. Als daar nog een oplossing voor zou komen, zou ik 100% happy zijn. Regelmatig vragen mensen in het bos door waar ik die lekkere hondenkoekjes vandaan heb.. Die stuur ik allemaal door naar hondjekoek!

• Gevonden via? Internet, gezocht naar verkoper biologisch rauw hondenvoer

Geweldige winkel

Ik ben jaren lang naar volle tevredenheid klant geweest in de fysieke winkel. De mensen zijn heel deskundig en vriendelijk en nemen altijd de tijd om dingen uit te leggen. Het assortiment is groot en alles op natuurlijke basis. Sinds mijn verhuizing maak ik gebruik van de webwinkel en ook dat loopt prima, goede website en snelle bezorging.

Netjes verpakt

Goede produkten, veel keus

• Gevonden via? facebook

Fijne producten en goede service

Het is fijn dat ik bijna blind producten kan bestellen, omdat ze aan mijn kwaliteitseisen voldoen. Ook een voordeel dat ze met PostNL verzenden. Informatie is altijd duidelijk en de service is goed.

• Gevonden via? Instagram

Ruim assortiment met goede produkten. Top service

Snelle levering. Goede service. Onze honden geven hondjekoek een 10!

Vertrouwd en netjes.

Snelle service, kwaliteit verpakking en verzending met smakelijk presentje voor de hond! Super!!

Deskundig, vriendelijk

Personeel is erg kundig en denkt met je mee. Winkel is erg divers met goede, gezonde producten voor je hond. Vaak ook leuke acties. Ik haal meestal af in de winkel maar had ook een keer wat besteld. Pakket was snel geleverd en netjes verpakt.

Super ervaring!

Sneller verzending, goede communicatie, product voldoet aan verwachting. Korte samengevat voor herhaling vatbaar.

• Gevonden via? Het internet

Uitstekende service

Ook al bestel ik alleen online, krijg je uitstekende service als je vragen hebt. Ze bellen je netjes terug. En ook via messenger kun je makkelijk contact met ze opnemen.

• Gevonden via? Een klant die de ervaring in een Facebook groep deelde

Geweldig en attent

Altijd goede ervaringen en tevreden over de producten. Nu het dierendag pakket besteld en zat er iets in wat wij pas hadden gekocht. Dit wist ramona en heeft ze een vervangend product toegevoegd. Dat vind ik echt geweldig en super lief. Het hele pakket is mooi en goed samen gesteld.

• Gevonden via? N.v.t.

Altijd op voorraad en snelle levering, super!

• Gevonden via? N.v.t.

Vandaag besteld, morgen in huis. Goed verpakt en met een extra kadotje erin

• Gevonden via? Internet

Natuurlijke producten met een super snelle levering

Alles in de webshop staat goed beschreven en onderverdeeld in subcategorieën. Ook de levering is erg netjes

• Gevonden via? Vriendin

Fijne overzichtelijke webshop

Als eerste trof ik een overzichtelijke webshop. Wat ik ook heel prettig vond is dat er bij de hondensnacks goed uitgelegd stond wat de grootte is en of het harde of zachte snacks betroffen, deze informatie ontbreekt vaak bij andere webshops. De levering was ook heel netjes en voelde persoonlijk aan ondanks dat er geen direct contact tussen mij en de verkoper is geweest.

Vlotte levering

Vlot geleverd en leuk hoor zo’n cadeautje erbij. Cats vinden het overigens verrukkelijk, ook de bestelde brokken. Kieskeurige fijnproevers als ze zijn, onze 2 Maine Coons, vinden ze celtic connection erg lekker. Had 2 smaken besteld want ik wist al dat ze de zalm met forel niet echt lekker vinden. Hun bakjes zijn nog nooit zo snel leeg gegaan!

• Gevonden via? Zoeken naar celtic connection

Al meerdere keren besteld bij Hondjekoek.nl. Telkens zeer tevreden met hun duidelijke website en hun snelle levering. Ook als je vragen of opmerkingen hebt staan ze je snel en netjes te woord. Kan het iedereen alleen maar aanraden!!!

Super goed

Snelle levering goede service snelle reactie op vragen

• Gevonden via? Google

Een hele goede, snelle afhandeling. Zoals altijd

Een goede duidelijke site. Ook persoonlijk perfect.

Snel en goed

Kattenvoer besteld en snel geleverd en goed verpakt.

Zou het nog niet weten

Ik heb nog geen bericht voor het evenement voor de honden dus kan geen beoordeling geven Hoop dat ik snel een mail krijg met bevestiging

• Gevonden via? Facebook

Over Hondjekoek.nl

Hondjekoek: dé online hondenspeciaalzaak en gratis te downloaden app. Biologische en natuurlijke honden- en kattenvoeding. Groot aanbod natuurlijke hondensnacks en hondenkoekjes. Specialist op het gebied van gezonde honden- en kattenvoeding. Al vele jaren ervaring in het selecteren van het meest eerlijke productaanbod.