Duidelijke site, ruim assortiment en snelle levering

Eerste keer hier besteld omdat ik een bepaald merk zocht, en dit liefst in de buurt bestelde, zodat ik ook evt een keer naar de winkel zou kunnen gaan. Op de site vond ik van ieder product een uitgebreide omschrijving van het zeer ruime (gezonde) assortiment. Zal hier zeker nogmaals bestellen, en waarschijnlijk binnenkort ook een keer de winkel in Haarlem bezoeken.

• Gevonden via? Google

Gezonde hondensnacks en veel keuze!

Erg tevreden over jullie webshop, veel hondensnacks die niet overal verkrijgbaar zijn. Erg leuk honden speelgoed ook! Onze 8 honden zijn dan ook erg tevreden met de aankopen!

• Gevonden via? Instagram

Groot assortiment en klantgericht

Ik bestel elke maand trouw het hondenvoer dat ik geef aan mijn hond. Via hondjekoek heb ik ook het voer gevonden dat ik sinds enkele maanden geef aan Marley. Ik ben hier zeer tevreden over! De levering verloopt altijd snel en probleemloos. Ook hebben ze een uitgebreid assortiment aan snacks en speeltjes. Hiervan gaat ook altijd wel iets in het winkelmandje. Leuk is je sinds een cadeautje uit mag zoeken bij besteding van een bepaald bedrag. Hierdoor kan Marley deze maand genieten van de hertenstrips, hij is er dol op!

• Gevonden via? N.v.t.

Prima kwaliteit ,snelle bezorging .

Snoet is gek op de brokjes en snacks, dus wij blijven klant!!!!🐕

• Gevonden via? Buurman

Altijd vriendelijk en kundig geholpen.

Fijne mensen met hart voor hun zaak.

• Gevonden via? N.v.t.

Goede gezonde producten voor de hond.

Voor mijn hond ben zeker tevreden .Hondjekoek heeft net die fijne goede producten die elders niet zijn

• Gevonden via? Via Woof Experience puppycursus

Excelent

Ik was voor mijn hond op zoek naar een speciaal soort voer. (allergie) Aangezien mijn vaste leverancier op vakantie was kon ik daar dus niet bestellen. Ik zoeken op het internet en kwam uiteindelijk bij hondjekoek uit. Zij hebben dit merk ook en daarvan ook nog eens het juiste. (Velen hier in Brabant hebben wel het merk maar niet het voer wat ik daarvan nodig heb) De afhandeling was super dus nogmaals bedankt daarvoor Ramona

• Gevonden via? Internet

TOP!

Snel, accuraat, goede service en producten.

ontvang wat ik bestel en staat van mijn bestelling is altijd goed. hoef niet lang op mijn bestelling te wachten. dik tevreden.

Snelle levering en snel reactie mailcontact

Handige app

Uitstekende service.

Goede kwaliteit.

Alles goed gegaan

Vlot verlopen, het pakket stond al snel klaar om verzonden te worden, jammer dat PostNL 2 dagen vertraging had.

snelle levering, prima product

snelle levering en een prima product. mijn honden zijn er dol op!

Prima service!

Veel keus, snelle levering!

Zeer klantvriendelijk, snelle service, goede producten

Ik bestel al jaren bij hondjekoek, zij hebben als een van de weinigen altijd eendensnacks op voorraad. Als er iets is bellen ze mij gelijk op om te overleggen. En er zit altijd een extraatje bij voor de hond. En dat is altijd eend! Superservice.

Hele fijne winkel

Goede winkel met aardig personeel en kennis van zaken rij er speciaal naar toe.

Ziet er goed uit snelle levering

Snel en zorgvuldig

De site werkt snel en overzichtelijk om de bestelling te plaatsen. Daarna krijgen we de bestelling altijd vlot thuis bezorgd, goed verpakt en natuurlijk met de juiste lekkere producten! Leuk dat er altijd een proefverpakking van iets bij zit. Handig ook! Enig puntje van "kritiek" is dat misschien het assortiment nog uitgebreider kan worden. Soms haal ik een aantal producten toch ergens anders.

Goede producten, goede service en aardige mensen. Al weer een aantal jaar koop ik hier mijn KVV naar volle tevredenheid. Aanrader

Zeer klantvriendelijk!

Klantvriendelijk met een zeer goede service!

Vriendelijk, duidelijk en snel

Het is een duidelijke website en ze zijn erg vriendelijk. Bestelling wordt snel geleverd. Daar zit vervolgens een kaartje bij dat je met vragen altijd mag bellen. En mijn hond vind de snacks gewoon lekker. Ook niet onbelangrijk.

Super snelle levering en goed contact!

Goed advies en contact ook zeer klantvriendelijk,

Zoals altijd top

Al meerdere keren hier iets besteld en dat zeker nog veel vaker gebeuren! Elke keer hebben we het de volgende dag in huis. Super. De spullen zijn ook heel goed. Raki is er heel blij mee.

Super service

Over Hondjekoek.nl

Hondjekoek: dé online hondenspeciaalzaak en gratis te downloaden app. Biologische en natuurlijke honden- en kattenvoeding. Groot aanbod natuurlijke hondensnacks en hondenkoekjes. Specialist op het gebied van gezonde honden- en kattenvoeding. Al vele jaren ervaring in het selecteren van het meest eerlijke productaanbod.