Pluspunten
Superlief hondenspeelgoed die je niet in de winkels ziet!!! Hele snelle levertijd!!
Pluspunten
Gewoon goed en betrouwbaar
Pluspunten
Goed en snel
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Snelle bezorging, vriendelijk contact! En een spaarsysteem. Een fijn assort. ik raad iedereen Hondjekoek aan!
Pluspunten
Bijzonder ruime keus, duidelijke site en levering prima. Geen enkel negatief puntje.
VerbeterpuntenDie heb ik niet
Pluspunten
Ik had zes miljard verschillende dingen besteld en de bestelling was uitstekend afgehandeld en verpakt. Niets ontbrak, niets verkeerd ingepakt. Super!
VerbeterpuntenZet bij de eiwitkeuze ook "vegetarisch"!
Pluspunten
Super goed geholpen, niet alleen met onze eigen bestelling maar ook met het verzenden van een cadeau naar Duitsland!
Pluspunten
Als er iets is met je bestelling word je ook echt gebeld. Zeer attent en goede service!
VerbeterpuntenGeen. Wat vaker aanbiedingen, ook van Puur bijvoorbeeld.
Pluspunten
Veel keuze in natuurlijke snacks voor de hond, zonder toevoegingen.
VerbeterpuntenMeer keuze voor de katten snacks.
Pluspunten
Snel geleverd goede kwaliteit en ruime keus
Pluspunten
Wij halen hier al haren voor onze Rottweiler, dog lovers gold en eigenlijk niks op aan te merken.
VerbeterpuntenHoe kan je piggy punten online sparen? Want dat is mij niet gelukt bij deze aankoop.
Wanneer je via de website besteld, ontvang je de spaarpunten online. Dit gaat helaas niet via Piggy. Tot nu toe is er nog geen systeem wat overkoepelend werkt. Desgewenst kunnen wij het handmatig overhevelen. Dit is zeker een verbeterpunt, maar hierbij zijn wij afhankelijk van de mogelijkheden van externe partijen.
Pluspunten
Snelle levering. Zonder transportkosten.
Pluspunten
Fijne winkel, vriendelijk geholpen en vakmanschap! Goeie webshop en hele goeie social media
Pluspunten
Groot assortiment, snelle levering, en een leuk cadeautje in de doos.
Pluspunten
Duidelijke site en goed assortiment aanwezig
Pluspunten
Snel geleverd. Netjes verpakt en altijd iets extra. Koekje viel in de smaak. Bedankt.
Pluspunten
Groot assortiment aan gedroogde snacks en speciaal voeding
Pluspunten
Hebben bugs voor pets op voorraad
VerbeterpuntenWeet niet
Pluspunten
Zeer fijne voeding. Ideaal dat de grote zakken 12,5kilo zijn. 15 à 20kilo is echt te zwaar dus hier ben ik erg blij mee. Ik bestel ondertussen al bijna een jaar mijn hondenvoer bij jullie. Mijn hondje heeft allergieën en hierdoor had ik vaak beperkte keuzes. Maar bij hondjekoek heb ik toch variatie en ze vind ze allemaal erg lekker! Oh en de extra snoepjes zijn natuurlijk erg attent, en ook hypoallergeen!
VerbeterpuntenMeer winkels?
Pluspunten
De honden hebben nog geen snack gegeten maar de levering was super snel binnen. Toppie. Dank je wel. Ik laat je weten wat de honden ervan vonden.
Hondjekoek: dé online hondenspeciaalzaak en gratis te downloaden app. Biologische en natuurlijke honden- en kattenvoeding. Groot aanbod natuurlijke hondensnacks en hondenkoekjes. Specialist op het gebied van gezonde honden- en kattenvoeding. Al vele jaren ervaring in het selecteren van het meest eerlijke productaanbod.