Pluspunten
Goed product en snelle levering
Pluspunten
Prima!!!!
Pluspunten
Snel geleverd, duidelijke website.
Pluspunten
Bestellingen worden altijd correct en zeer snel geleverd.
Pluspunten
Pluspunten
snel deskundigheid en vriendelijkheid
Pluspunten
Vlotte verzending, prima verpakt, leuke extra snack voor de hond, top!,
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Werken vriendelijke mensen met kennis over honden
Pluspunten
Lekkere snacks, grote keus
Pluspunten
Snelle levering, eenvoudig te bestellen, goede site
Pluspunten
Ruime keuze, snelle levering.
Pluspunten
Bestellen gaat gemakkelijk, het leveren gaat supersnel en de producten zijn top! Echt een aanrader.
VerbeterpuntenMisschien zou het leuk zijn als er een categorie komt met snacks waar lang op gekluifd kan worden? Ik heb een kleinere hond , die is lang zoet met alles, maar ook een grotere hond waarmee veel snacks van het type hap-slik-weg zijn. Voor mij is het best een uitdaging snacks te vinden die wat langer meegaan dan een paar minuutjes.. dus ik dacht misschien leuk als je makkelijk een overzicht hebt van de stevigere kluiven? Voor de rest helemaal geen tips, alles helemaal prima Toevoeging; Ik kreeg gelijk een superaardige reactie terug; blijkbaar is er een categorie harde kauwsnacks, maar die heb ik gewoon over het hoofd gezien, oops! Bedankt voor het melden Hondjekoek! Dat maakt bestellen nog weer makkelijker :)
Hoi Marlies, dank voor je suggestie? Heb je gezien dat je wanneer je bij gedroogde snacks kijkt, je kunt filteren op bijv. beloningssnack en harde kauwsnack? Ook is er een aparte pagina met alleen kauwbotten :-) Als je er niet uitkomt mag je altijd contact opnemen, dan helpen we je graag verder!
Pluspunten
Snelle levering. Leuk extraatje voor hond ontvangen.
Vakkundig en vriendelijk advies zowel in de winkel als via de mail.
Pluspunten
Helder en overzichtelijke website. Goede informatie bij de producten.
Pluspunten
Snelle verzending, goed assortiment en heel leuk aardigheidje bij het pakket. Super.
Pluspunten
Prima website, prima prijzen en prima afhandeling. Doen wat ze beloven en denken actief mee als je advies wilt of ergens over twijfelt. En ik vind altijd een leuke snack in de doos;-)
VerbeterpuntenEnige verbeterpunt is dat niet bij alle producten duidelijk wordt aangegeven wat de ingrediënten zijn.
Pluspunten
Zeer snelle levering, en indien iets niet voorradig bij bestellen, neemt men telefonisch contact op om te overleggen.
Hondjekoek: dé online hondenspeciaalzaak en gratis te downloaden app. Biologische en natuurlijke honden- en kattenvoeding. Groot aanbod natuurlijke hondensnacks en hondenkoekjes. Specialist op het gebied van gezonde honden- en kattenvoeding. Al vele jaren ervaring in het selecteren van het meest eerlijke productaanbod.