Ik vind de prijs van de producten en de kostprijs voor levering aan de hoge kant.
Wij hanteren altijd adviesverkoopprijzen, het franco leveringsbedrag ligt iets hoger naar België. Misschien kunnen wij dat in toekomst verlagen als er meer bestellingen uit België komen en wij daardoor wat voordeliger kunnen verzenden. Dank voor de reactie!
Pluspunten
snel ,goed en flexibel
Verbeterpunten???
Pluspunten
vriendelijke hulpvaardige mensen in de winkel en altijd een onberispelijk toegestuurde bestelling via internet
Verbeterpunteneigenlijk geen, ik ga er altijd tevreden vandaan
Pluspunten
Dit was een zeer positieve eerste ervaring met dit bedrijf.
Pluspunten
Onze hond was helemaal gek op de koekjes die ze bij de revalidatie therapeut kreeg, ik had gevraagd waar zij die koekjes haalde en dat was bij jullie. Dus nu een hele voorraad ingeslagen en onze hond is happy!
Pluspunten
Zeer snelle levering en een gratis snack bij de aankoop gekregen.
Pluspunten
Zeer tevreden. Ik werd gebeld dat de bestelde brokjes net over de houdbaarheidsdatum waren en dat ik de bestelling daarom mocht annuleren. Dit hoefde voor mij niet en als extraatje kreeg ik daarom nog wat natvoer voor de kat.
Geen verbeterpunten,maar alleen jammer dat ik Theo niet meer zie met rondbezorgen.......
Pluspunten
Zeer vlotte levering, goed verpakt voor het transport, zeer goede communicatie, ruime keuze.
Pluspunten
Top!!! Zoals altijd
Pluspunten
Kwaliteit van het product is prima in verband met onze eigen ervaringen. Snelheid was prima en lekker snel. Kennis en vakmanschap kan ik helaas niet over oordelen.
Pluspunten
Hebben altijd tijd voor je. Goede adviezen en snelle correcte levering
Pluspunten
Mooi assortiment voor een scherpe prijs Met een prima service, Met altijd een extra gratis verrassing voor het dier waar je voor besteld hebt!
Pluspunten
Hele fijne leveringen, goed contact en heel veel keus in natuurlijke producten die zeker in de smaak vallen bij onze Max!! Hij is altijd dol op de snacks van hondjekoek en het extraatje wat er bij de bestelling zit. Ook het speelgoed, de knuffels die wij hebben zijn van hele goede kwaliteit!!!
Hartelijk dank voor het plaatsen van deze review, je bent hiermee maandwinnaar geworden van het snackpakket. Gefeliciteerd! We sturen het pakket naar je op!
Prima service, goede duurzame producten, snelle levering
Pluspunten
Veel keus, snellere levering En als je iets niet weet via FBmessenger snel een reactie.
Pluspunten
Heel erg blij met de aanbeveling die gemaakt is door de medewerker. Kleine winkel met persoonlijke aandacht. Niet je alledaagse dierenwinkel maar een dierenwinkel die achter hun producten staat, die hoogstwaarschijnlijk met alle zorg zijn uitgekozen. Waar de hond en de kat op de eerste plaats komt!
Hartelijk dank voor het plaatsen van deze review, je bent hiermee maandwinnaar geworden van het snackpakket. Gefeliciteerd! Wil je contact met ons opnemen via [email protected] ?
Pluspunten
Aardige mensen/verkopers.
Pluspunten
Goede service, super snel geleverd en altijd een kleine attentie bij de bestelling. En ze hebben een spaarsysteem, ook super leuk!
VerbeterpuntenGeen.
Hondjekoek: dé online hondenspeciaalzaak en gratis te downloaden app. Biologische en natuurlijke honden- en kattenvoeding. Groot aanbod natuurlijke hondensnacks en hondenkoekjes. Specialist op het gebied van gezonde honden- en kattenvoeding. Al vele jaren ervaring in het selecteren van het meest eerlijke productaanbod.