Het bestelde kattengras-poppetje was binnen een minuut kapot. Kwaliteit dus echt slecht, we hebben eerder dergelijke speeltjes gehad en deze leefden toch echt langer. Dan wordt het wel duur...
Als er een klacht is over de producten dan is het het best om even contact op te nemen met onze klantenservice, zoals beschreven op het bijgevoegde briefje. We zorgen altijd voor een gepaste oplossing!
Pluspunten
Duidelijke website, makkelijk een eerdere bestelling opnieuw te bestellen. Bij elke bestelling een snoepje erbij voor de hond, erg attent!
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Goede gezonde producten
VerbeterpuntenLevertijd
Bestellingen die op zaterdag geplaatst worden, worden op maandag verzonden, levering is doorgaans op dinsdag. Sneller gaat het helaas niet in het weekend...
Pluspunten
Topondernemers!
Pluspunten
Goede voeding en uitstekende service, makkekijke website om op te bestellen.
VerbeterpuntenIk vond het meisje in de winkel minder behulpzaam dan de eigenaren zelf.
Pluspunten
Zijn heel klantvriendelijk. Bestel elke maand blikvoer voor mijn 3 hondjes. Altijd verschillende smaken. Is een smaak er onverwachts niet meer, dan belt en mij hier keurig over om tr overleggen welke smaakt dan. Supersnelle levering.
VerbeterpuntenGeen enkele
Pluspunten
levert altijd prima artikelen en tijdig.
Pluspunten
Altijd goed advies. Snelle levering. Fantastisch bedrijf
Pluspunten
Alles wat je besteld is 100% natuurlijk. Ik heb een hond die overal allergisch voor is en dus alleen maar puur natuur mag. Dit is gelukkig te bestellen bij hondjekoek.
VerbeterpuntenEerst kon je zegels sparen voor korting. Dit is ineens weg. Dat is jammer.
Het sparen gaat tegenwoordig automatisch :-)
Pluspunten
Mooi assortiment, snelle levering. Zeer tevreden.
jammer dat me zegeltjes vergeten waren
De zegeltjes zijn niet vergeten, dit hebben wij nog naar je gemaild :-) Het sparen gaat tegenwoordig geheel automatisch!
Pluspunten
ik kwam al in de winkel toen deze in IJmuiden begon. mijn hond had darmproblemen en sinds hij op advies op vers vlees is gezet heeft hij nooit meer problemen gehad. we zijn dus zeeeeeeeer tevreden. ( nummer 666 )
Pluspunten
Goede service van goede producten
Pluspunten
Word altijd leuk geholpen. Kan daar alles krijgen wat ik hebben wil. Me hond is zeer tevreden wat die krijgt.
Pluspunten
Betrokken, vriendelijk, behulpzaam.
Pluspunten
Groot assortiment, snelle levering, vriendelijke communicatie
Pluspunten
snelle adequate levering en mocht er wat onduidelijk zijn dan neemt men contact met je op om een en ander goed af te spreken
Pluspunten
Goede, vriendelijke en betrouwbare winkel met super service en aandacht.
VerbeterpuntenBlijf het enthousiasme behouden
Pluspunten
Goed advies Reageren erg snel op een vraag Versturen direct
VerbeterpuntenNvt
Hondjekoek: dé online hondenspeciaalzaak en gratis te downloaden app. Biologische en natuurlijke honden- en kattenvoeding. Groot aanbod natuurlijke hondensnacks en hondenkoekjes. Specialist op het gebied van gezonde honden- en kattenvoeding. Al vele jaren ervaring in het selecteren van het meest eerlijke productaanbod.