Pluspunten
heel makkelijk een eerdere bestelling weer bestellen
Verbeterpuntenhet spaarsysteem vind ik heel onhandig en ben ik ook mee gestopt om aan mee te doen. Dat zou ik digitaal doen ipv met stickertjes op een vel wat opgestuurd moet worden.
Dank voor je review! Sinds eind september zijn wij over op een digitaal spaarsysteem :-)
Pluspunten
Leuke website met superleuke producten voor de hond. Snelle levering van de bestelling.
Pluspunten
Zeer goed assortiment, zeer klant Vriendelijk, zeer snelle levering, kortom topzaak
VerbeterpuntenGeen enkele
Pluspunten
Kwaliteit en goede informatie
Pluspunten
Vragen worden altijd serieus beantwoord en er wordt geprobeerd de klant van dienst te zijn. Bovendien zijn er de afgelopen tijd flinke verbeterstappen genomen ivm het online bestelproces.
VerbeterpuntenGa vooral door op de ingeslagen weg.
Pluspunten
Bestellen is leveren. Altijd binnen de afgesproken tijd. Geven altijd ruim op tijd aan als ze een bepaalde periode gesloten zijn. Dus de communicatie naar klanten toe is echt heel netjes.
VerbeterpuntenIk kan ze niet bedenken!
Pluspunten
Geweldige natuurlijke producten, zeer goede klantenservice en snelle verzending. Een van de beste winkels van het land
VerbeterpuntenHet zou beter zijn als er een aparte knop zou zijn voor aanbieding/sale en nieuwe produkten. Het is moeilijk om ze te vinden wanneer er een speciale aanbieding of wanneer er iets nieuw is.
Pluspunten
Levering verliep soepel
Pluspunten
Snel geleverd :)
Pluspunten
Heel uitgebreid assortiment. Zeer snelle levering.
Pluspunten
Regelmatig bestel ik producten voor mijn honden en mijn kat bij Hondjekoek. Ik ben zeer tevreden. Bestelling is altijd binnen 24 uur geleverd en er wordt altijd iets lekkers voor de honden/kat meegestuurd. Prima service. Laatst een keer een zak brokken die achteraf ondanks houdbaarheidsdatum niet goed was. Hierover gemaild en direct een nieuwe zak brokken mogen bestellen voor zelfde prijs en zonder extra kosten geleverd,
Verbeterpuntenvooral zo doorgaan ;-)
Pluspunten
altijd goed en vriendelijk advies
Verbeterpuntenhet is goed
Pluspunten
Altijd even kundig, snel, professioneel en gezellig. Top!
VerbeterpuntenGa zo door!
Pluspunten
Handige app en snelle levering
Pluspunten
Snelle service, duidelijke website met een uitgebreid assortiment.
VerbeterpuntenIk kon zo niet duidelijk vinden hoe de digitale spaarpunten aan te vragen, maar mogelijk spaar je automatisch mee.
Wanneer je een account hebt, spaar je automatisch mee. Het account werkt op je email-adres. Wanneer je ingelogd bent op onze site dan zie je links onderin spaarpunten staan. Daar kun je zien hoeveel punten je hebt en wat je nodig hebt om in te wisselen. Mocht je nog vragen hebben, dan horen wij het graag via [email protected]
Pluspunten
Prettig contact, duidelijke informatie en snel in huis! Ook werken ze met een handige app.
Pluspunten
Gewoon goed
Hondjekoek: dé online hondenspeciaalzaak en gratis te downloaden app. Biologische en natuurlijke honden- en kattenvoeding. Groot aanbod natuurlijke hondensnacks en hondenkoekjes. Specialist op het gebied van gezonde honden- en kattenvoeding. Al vele jaren ervaring in het selecteren van het meest eerlijke productaanbod.