Pluspunten
Hondjekoek is voor onze hond helemaal top!, dus voor ons ook. Prettig bedrijf met fijne producten. De runderoren zijn heel erg lekker om op te kluiven. Wij, en de hond het meest, vinden het ook zo leuk dat er eenlekkere verrassing van Hondjekoek bij de bestelling zit. Leuk en attent!
Pluspunten
Voor het eerst bij hondjekoek besteld. Het was lekker snel binnen, de volgende dag al in huis op zaterdag.
Pluspunten
Goede producten, zeer vriendelijk personeel en er worden ook nog eens leuke evenementen georganiseerd.
Pluspunten
Fijne samenwerking en behulpzaam
Pluspunten
Er was iets mis gegaan met de levering waardoor pakket weer terug was gegaan en na 1 mailtje werd de hele bestelling nogmaals verstuurd. Super service
VerbeterpuntenWanneer je optie voor afleveren bij postnl locatie ook keuze geven voor locatie
Pluspunten
Ruim assortiment. Veel kennis over de producten.
VerbeterpuntenWinkel beetje rommelig.
Teveel spullen voor de ruimte ;-) De winkel heeft de afgelopen week een update gehad en is naar ons idee praktischer ingericht. Dank voor je feedback!
Pluspunten
Mijn eerste indruk is erg goed.
VerbeterpuntenNvt
Pluspunten
Snelle levering en goede producten,mijn honden zijn er dol op!
Pluspunten
Snelle levering, groot assortiment Duidelijk. En erg leuk, zat wat lekkers voor de hond bij.
VerbeterpuntenZijn er niet
Pluspunten
Een bedrijf waar passie in zit!
VerbeterpuntenGeen. Blijf jezelf dan komt het goed
Pluspunten
Prima geleverd. Ik heb voor de eerste keer iets besteld bij hondjekoek en kan verder nog niet veel melden.
Pluspunten
Vriendelijk en behulpzaam.
Pluspunten
Goede producten en uitgebreide omschrijving erbij. Zeer nette overzichtelijke website.
VerbeterpuntenIk had graag de grotere verpakkingen gezien van de Sanofor Veendrenkstof. Met 4 honden vlieg ik door de 1 liter veendrenkstof, helemaal vergeleken met de 1 liter Bokashi.
Pluspunten
Eerste indruk is erg positief. Zal zeker nog vaker gaan bestellen. Na een bestelling zijn de punten als Kennis en vakmanschap e.d. lastig te beoordelen.
Pluspunten
Vriendelijke communicatie en snelle levering tot op de camping. Ruime keus Zeker voor herhaling vatbaar.
Pluspunten
In alle opzichten een kwalitatief goed bedrijf.
VerbeterpuntenHet kan in de winkel erg warm zijn vanwege de diepvriesapparatuur. Wellicht het overwegen waard om daarvoor een aparte (afgesloten) ruimte voor te creëren
Pluspunten
Vriendelijk, altijd een luisterend oor, en goede informatie waar je wat mee kunt.
Hondjekoek: dé online hondenspeciaalzaak en gratis te downloaden app. Biologische en natuurlijke honden- en kattenvoeding. Groot aanbod natuurlijke hondensnacks en hondenkoekjes. Specialist op het gebied van gezonde honden- en kattenvoeding. Al vele jaren ervaring in het selecteren van het meest eerlijke productaanbod.