Pluspunten
Ik ken hondjekoek van het hondenstrandfeest vorig jaar zo leuk
Pluspunten
Over de kennis en vakmanschap kan ik niet oordelen. Maar ik neem aan dat dat helemaal goed zit. Heel erg fijn dat er geen extra pakbon in het pakje zat. Zoals al werd aangegeven is dit in de bevestigingsmail wel terug te vinden. Ook prettig om de af te leggen “route” van het pakje te kunnen volgen.
VerbeterpuntenGeen.
Pluspunten
Hele snelle levering. Leuk dat er iets lekkers bij zat voor de hond.
Wellicht kunnen de verzendkosten wat verlaagd worden.
Pluspunten
Leuke evenementen Zoals ik geloofnik Oktober : honden strandfeest puzzeltocht fotoshoot proeverij markt kramen
VerbeterpuntenNiks top zo
Pluspunten
Snelle levering en goede communicatie. Leuk extra presentje voor de hond bij de bestelling.
Verbeterpunten-
Pluspunten
Kwalitatief goede artikelen. Leuke speeltjes voor de hond!
Pluspunten
Dit was mijn eerste bestelling, dik en dubbel tevreden! Ik ga in de toekomst vaker bestellen.
Pluspunten
Veel kwaliteit hondenvoer.
VerbeterpuntenEen grotere winkel haha. Vind het op sommige punten best krap, maar snap ook dat zoiets niet zomaar gaat.
:-) We willen niet weg op deze locatie, maar komen inderdaad ruimte tekort!
Pluspunten
Als attentie zaten er voor de hond een paar snoepjes bij. Maakt het gelijk leuk om uit te pakken.
Pluspunten
Correcte informatie en snelle levering
VerbeterpuntenDe mails zijn een beetje verwarrend. Ik had nog niet betaald of ik kreeg een mail dat mijn bestelling reeds betaald was.
Dank voor je feedback! Er was op dat moment een kleine storing, excuus voor de verwarring. En veel plezier met de gave hondenspeeltjes!
Pluspunten
Een goede service en snelle levering. Ik zal zeker vaker wat bij jullie bestellen!!
Pluspunten
snelle verzending goed assortiment
Verbeterpuntenhet door mij bestelde product kan voortaan niet meer geleverd worden vanwege regiobeleid van de producent. ik had deze melding graag tijdens het bestelproces ontvangen zodat ik wist waar ik aan toe was
Hartelijk dank voor de feedback. Deze melding staat bij het product en bij het afronden van het bestelproces. Desondanks dit over het hoofd is gezien, hebben wij bij de bestelling nog een extra briefje gedaan waarbij wij verwijzen naar de site waar dit product zonder problemen wel online besteld kan worden. Jammer dat het alsnog niet duidelijk genoeg was.
Pluspunten
Toont wat er nog aanwezig is in het assortiment(!!!)zodat je achteraf niet voor langere levertijden staat.Een kleine wijziging in uw bestelling kan een heel verschil maken.Bovendien is "hondjekoek"voor de meeste producten het voordeligste van de webwinkels die ik bezoek.
Pluspunten
Medelevend, zorgen dat de klant het pakket juist ontvangt, behulpzaam en attent. Goede communicatie en een leuke aangename verrassing bij onze bestelling
VerbeterpuntenVerrassend blijven voor de klant bij een bestelling
Pluspunten
Interessante & gezonde Dingen te koop
VerbeterpuntenIk deed pas 1 bestelling en 1 product een boek. Dus hier kan ik dus nog niet op antwoorden. Mvg.
Pluspunten
Wat ik heb besteld werd de volgende dag geleverd
Pluspunten
Geweldige producten, snelle levering, goede prijzen, eenvoudig te bestellen via de applicatie
VerbeterpuntenIk zou heel blij zijn als hondenspeeltjes beschikbaar zouden zijn!
Pluspunten
Goede producten. Hond is zeer tevreden.
Pluspunten
Super vriendelijk en altijd behulpzaam. Goed advies, altijd eerlijk naar de klant.
Hondjekoek: dé online hondenspeciaalzaak en gratis te downloaden app. Biologische en natuurlijke honden- en kattenvoeding. Groot aanbod natuurlijke hondensnacks en hondenkoekjes. Specialist op het gebied van gezonde honden- en kattenvoeding. Al vele jaren ervaring in het selecteren van het meest eerlijke productaanbod.