Pluspunten
Verkopen mooie natuurlijke producten!!!
Pluspunten
Duidelijke communicatie, goede kwaliteit en een snelle levering.
VerbeterpuntenNiks veranderen, zo blijven.
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Mooie en goede spullen. Ondernemen leuke initiatieven!
Pluspunten
Pluspunten
Goed product, prijs kwaliteit verhouding is prima Snel en betrouwbaar
Pluspunten
Snelle levering.....
Pluspunten
altijd behulpzaam, accuraat en vriendelijk! een 10 ;-)
Ja, dat was toevallig! Na ruim 5 jaar bezorgen wij inderdaad niet meer zelf aan huis, maar gaat alles per pakketpost. Helaas kunnen wij dan geen diepgevroren producten meer verzenden, maar het komt de aandacht die wij kunnen besteden aan de klanten in de fysieke winkel en het inpakken van de pakketten en online klantenservice weer ten goede :-)
Pluspunten
Je krijgt wat er is voorgesteld. Ik ben bijzonder tevreden met de kwaliteit van het product
VerbeterpuntenNiet van toepassing
Pluspunten
Hele prettige persoonlijke bediening . Ik ben al klant in de winkel, maar had laatst voor het eerst online besteld.
Pluspunten
Besteld online. Snelle levering en onze pup vindt het heerlijk! Spullen zien er goed uit.
Pluspunten
Goede levering en goede kwaliteid
Pluspunten
Ons pakket is een dag later door de post bezorgd maar dat ligt niet aan Hondjekoek.nl. Het ziet er geweldig uit. Moest ik van onze Beagle Tommie zeggen.
Pluspunten
Super snelle levering. Heel tevreden!
Pluspunten
Snelle levering.
Pluspunten
Perfecte en vriendelijke informatie. Aanrader +++++
VerbeterpuntenZou het niet weten.
Pluspunten
Altijd ruimte voor verbetering uiteraard maar ik heb geen op- of aanmerkingen. Netjes bericht over wel of niet te leveren artikelen en een prettige oplossing. Snel geleverd en onze hond doet het goed op het bestelde voer.
Pluspunten
Snelle levering en goede kwaliteit.
Pluspunten
snel en keurig verpakt! En als verassing een kluifje voor de hond en spaarpunten.
Hondjekoek: dé online hondenspeciaalzaak en gratis te downloaden app. Biologische en natuurlijke honden- en kattenvoeding. Groot aanbod natuurlijke hondensnacks en hondenkoekjes. Specialist op het gebied van gezonde honden- en kattenvoeding. Al vele jaren ervaring in het selecteren van het meest eerlijke productaanbod.