Pluspunten
Zeer snelle levering. Netjes verpakt.
Pluspunten
Ik had online wat besteld en kon met meteen in de winkel omruilen, fijn!
Pluspunten
Goed assortiment, goede regeling met verzendkosten.
VerbeterpuntenIk zou graag meer hele kleine inieminie snackje/beloning in verschillende smaken glutenvrij zien.
Pluspunten
Bestelling nog geen 24u later in huis, perfecte service!
Pluspunten
Natuurlijke producten die de gondjes erg lekker vinden.
Pluspunten
Snelle levering en de bestelling (incl. verzendkosten) was goedkoper dan ophalen bij het adres waar ik het voorheen haalde.
Pluspunten
Vind de website erg overzichtelijk en handig in gebruik. Kreeg netjes en snel een mail van de verwerking en levertijd
Pluspunten
Snelle levering.
Pluspunten
Pluspunten
Brokken besteld en de volgende dag al in huis. En heel lief een snackje voor de hond erbij
Pluspunten
Prima service! Ontzettende grote sortering! En prima, vriendelijke mensen!
Pluspunten
Alles was prima maar alleen de gedroogde runderlong was totaal anders dan ik had verwacht. Ik had van iemand een proefverpakking gehad en dit weefsel was stukken compacter. Mijn katten vonden het heerlijk. Deze runderlong vinden ze oneetbaar.
Bedankt voor de terugkoppeling. In dit geval is het handig om contact op te nemen met onze klantenservice, dan kunnen wij een oplossing aanbieden voor het probleem. De runderlong die besteld was zijn grove stukken die meer geschikt zijn voor honden.
Pluspunten
Goede spullen vriendelijke mensen.
VerbeterpuntenDe zegeltjes en of de zegelkaarten. (Afronden bestelling)
Bedankt voor de terugkoppeling. Deze bestelling was geplaatst met een kortingscode, dan komen er geen zegels bij.
Verbeterpunten?
Pluspunten
Eigenlijk alles
Pluspunten
Natuurlijks producten. Prijs en kwaliteit heel erg goed. Heel veel verstand van de producten en je krijgt goede informatie
Hondjekoek: dé online hondenspeciaalzaak en gratis te downloaden app. Biologische en natuurlijke honden- en kattenvoeding. Groot aanbod natuurlijke hondensnacks en hondenkoekjes. Specialist op het gebied van gezonde honden- en kattenvoeding. Al vele jaren ervaring in het selecteren van het meest eerlijke productaanbod.