Pluspunten
Goede beschrijving van de producten, snelle levering in nette verpakking.
Pluspunten
Niet veel webshops verzenden dog lovers gold maar deze wel ! Verschillende mails gekregen , oa met track & trace code. Snelle levering ( dinsdagavond besteld donderdag in huis ) Ruim aanbod hondensnacks. De spaarzegels en gratis staaltje worden erg geaprecieerd ! We bestellen in de toekomst zeker nog eens.
VerbeterpuntenEen nuttige toevoeging zou zijn dat de grootte van de hondenkoekje ( in MM bijvoorbeeld ) bij het product zo is het makkelijker in te schatten hoe groot de snoepjes zijn.
Bedankt voor de terugkoppeling. Als het goed is zat er bij de bestelling een briefje waarin wij voor de volgende Dog Lovers Gold bestelling verwijzen naar de webwinkel van de producent zelf. Dit product mogen wij namelijk niet verzenden i.v.m. regiobescherming. Graag zien wij jullie terug in de webwinkel voor onze talrijke andere producten.
Pluspunten
Snelle levering!! Goed verpakt!!
Pluspunten
vol vertrouwen en met plezier eten onze honden vlees en andere snacks. Zou niet anders meer willen.
Pluspunten
Pluspunten
Nette mail gekregen over de inschrijving van workshop
Pluspunten
Snelle, accurate verzending van de bestelling...met een zeer gewaardeerde attentie toegevoegd. Wij bevelen hondjekoek van harte aan.
Pluspunten
Goede en snelle levering, snelle reacties na bestelling. Heel duidelijk en netjes. Ga vaker bestellen dit was voor mij de eerste keer,maar zeer goed bevallen.
VerbeterpuntenNvt
Pluspunten
Supersnelle levering en ook nog eens een lekker snackje voor de hond als kadootje erbij! Ga zo door!
Pluspunten
Duidelijke website, snelle en correcte levering. Toon communicatie prettig. Prijzen gunstig, vergeleken met vorige leverancier.
VerbeterpuntenVoorlopig geen enkele.
Pluspunten
Top advies, kwalitatief goed voer en daarbij ook nog eens fantastische evenementen als de Hondenplons of Hond in de Sneeuw. Wij komen er graag.
VerbeterpuntenBlijf vooral zo’n sterk, kundig en fijn team.
Pluspunten
vriendelijk, vakkundig
Pluspunten
Ruim assortiment aan gedroogde snacks
Pluspunten
Voorop gesteld verkopen zij een ruim assortiment aan smakelijke én gezonde voeding, snacks en supplementen. De eigenaren zijn bijzonder vriendelijk, vakkundig en behulpzaam. En héél praktisch, ze zijn goed bereikbaar met gratis parkeer plek voor de de deur.
Pluspunten
Uitgebreid assortiment en vriendelijk en kundig personeel
Hondjekoek: dé online hondenspeciaalzaak en gratis te downloaden app. Biologische en natuurlijke honden- en kattenvoeding. Groot aanbod natuurlijke hondensnacks en hondenkoekjes. Specialist op het gebied van gezonde honden- en kattenvoeding. Al vele jaren ervaring in het selecteren van het meest eerlijke productaanbod.