Pluspunten
Ik ben nog nooit teleurgesteld geweest in de kwaliteit van de producten. Het is altijd uitstekend. Daarnaast zijn ze erg goed bereikbaar en beantwoorden je vragen zonder aarzeling. Wanneer een product onverhoopt toch niet op voorraad is, krijg je een alternatief aangeboden óf krijg je je geld terug. Ik kan niet anders zeggen dan dat ik zeer tevreden ben.
Pluspunten
- goede communicatie over status bestelling
Pluspunten
Netjes in contact, producten keurig snel afgeleverd! Een voorbeeld voor andere bedrijven
Ik vond het jammer dat het (voor mij) bij jullie vestiging zo lastig parkeren is. Maar nu ik over de schroom heen ben vind ik de bezorgmogelijkheid super (vond het eerst zo decadent;)
Pluspunten
snelle levering. overzichtelijke website.
Pluspunten
Zeer snelle levering via postnl. Netjes en slim verpakt.
Pluspunten
Mijn eerste order bij Dit bedrijf. Heb van te voren even gebeld voor advies, aangezien onze hond een aantal voedsel intolerantie heeft. Goed geholpen en order was vlot binnen!
Pluspunten
Goed bedrijf. Goede/snelle levering. Perfecte snacks
Pluspunten
Heel leuk dat er een bedankje bij de bestelling zat! Vida mijn hond had goed meegeholpen met uitpakken en was zeer tevreden met de extra kippennek!
Pluspunten
Snel geleverd goed verpakt, kortom ik bestel daar vaker.
Hondjekoek: dé online hondenspeciaalzaak en gratis te downloaden app. Biologische en natuurlijke honden- en kattenvoeding. Groot aanbod natuurlijke hondensnacks en hondenkoekjes. Specialist op het gebied van gezonde honden- en kattenvoeding. Al vele jaren ervaring in het selecteren van het meest eerlijke productaanbod.