Pluspunten
Alleen maar positieve ervaring. Goed en duidelijk advies.
Pluspunten
Kwaliteit, goed advies!
Pluspunten
Heel snel geleverd, ruime keuze en uitgebreid geïnformeerd over de status van de bestelling.
VerbeterpuntenIk zou graag meer willen kunnen lezen over de herkomst van producten en diervriendelijkheid van het productieproces.
Pluspunten
De bestelling werd de volgende dag al geleverd via post.nl Ook nog een leuk presentje in de doos! Ben heel erg tevreden!
Pluspunten
Groot assortimen en snelle levering.
VerbeterpuntenN.v.t.
Pluspunten
Geweldig hoe jullie ervoor gezorgd hebben, dat mijn bestelling nog voor mijn vakantie thuis geleverd werd. Bedankt.
Pluspunten
Erg blij dat ik deze site heb gevonden vanwege de diversiteit in speciaal voer. Nadat een artikel niet meer leverbaar was werd ik netjes gebeld en is mij een alternatief voorgesteld.
Pluspunten
Klantvriendelijk Snelle service Organiseert Veel activiteiten
Pluspunten
Snelle levering. Goeie services
Pluspunten
Zeer prettig om bij Hondje Koek het eten voor mijn hond te kunnen bestellen. Zowel telefonisch, in de winkel en online.
Pluspunten
Supersnelle levering!! nog nooit zo snel m'n bestelde artikelen ontvangen, en dat terwijl ik aardig wat online aankopen doe...
Verbeterpuntener zullen ALTIJD verbeterpunten zijn al weet ik er nu even geen te noemen voor dit bedrijf.. zou fijn zijn als de schapenvet knoflook blokjes van LARS ook aangeboden gaan worden bij hondjekoek.nl
Pluspunten
Ik ben erg goed geholpen, met goed advies en achterhouden van de laatste voorraad van een bepaald product. Echt fijn. Ik blijf.
VerbeterpuntenGeen. Pas twee keer geweest.
Pluspunten
Goede kwaliteitsproducten, kennis over de producten en behulpzaam. Zeer betrouwbaar, wij halen zelf altijd af in de winkel.
Pluspunten
Goede spullen Prima informatie Snelle levering
Pluspunten
Super snelle levering
Hondjekoek: dé online hondenspeciaalzaak en gratis te downloaden app. Biologische en natuurlijke honden- en kattenvoeding. Groot aanbod natuurlijke hondensnacks en hondenkoekjes. Specialist op het gebied van gezonde honden- en kattenvoeding. Al vele jaren ervaring in het selecteren van het meest eerlijke productaanbod.