Pluspunten
Zeer vriendelijk En beantwoorden hun mail direct.
VerbeterpuntenNvt
Pluspunten
Dat ze de bedtelling zelf thuis afleveren.
VerbeterpuntenNvt
Pluspunten
De vriendelijkheid en volledigheid van informatie
VerbeterpuntenDe communicatie via social media lijkt nog in de startfase, maardat komt vast goed?
Pluspunten
Snelle en correct verpakte levering
VerbeterpuntenVerkoop info afstemmen op het product , zie kvv vershoud dozen. De Carnibest doos is duidelijk van mindere kwaliteit dan de Naturis vershouddoos . De verkoop info is echter gelijk voor beide dozen.
Pluspunten
Bestelling kon niet in 1 keer en werd hier direct over gebeld. Vind ik erg netjes
VerbeterpuntenNog niks.
Pluspunten
kan niet beter
tot nu toe geen
Pluspunten
Zeer goed bedrijf, veel keuze, goed voer.
Pluspunten
Goede artikelen, vriendelijke verkopers.
Pluspunten
Altijd snelle levering en wanneer je vragen stelt via Facebook krijg je snel en een uitgebreid antwoord
VerbeterpuntenGa zo door ;-)
Pluspunten
Alles positief, snelle levering, keurig verpakt en ook nog presentje.
VerbeterpuntenN.v.t
Pluspunten
Snelle levering goede kwaliteit
Pluspunten
Supersnelle levering, leuke producten met een goeie omschrijving erbij.
VerbeterpuntenJammer dat er uitverkochte producten op de website staan (bv Churpi) waarvan je pas kunt zien dat het is uitverkocht wanneer je het heel enthousiast in je winkelwagentje wilt doen. En soms staan er geen maten bij de kauwsnacks, slechts een gewicht. Alles kleiner dan 12 cm slikt mijn hond in één keer door, dus zou ik een maat in centimeters wel handig vinden ;-)
Pluspunten
Fijne website, goede communicatie en snelle service
Pluspunten
Super, ook qua bereikbaarheid, levertijd en advies!!!
Pluspunten
Er was een product niet meer op voorraad, ik werd keurig opgebeld, en kreeg een alternatief aangeboden, super service!!!
Pluspunten
Goeie service! Een fout van mijn kant werd heel goed opgelost! De prijzen zijn erg gunstig en vanaf 25 euro al geen bezorgkosten meer! Ik ga zeker weer bestellen!
Hondjekoek: dé online hondenspeciaalzaak en gratis te downloaden app. Biologische en natuurlijke honden- en kattenvoeding. Groot aanbod natuurlijke hondensnacks en hondenkoekjes. Specialist op het gebied van gezonde honden- en kattenvoeding. Al vele jaren ervaring in het selecteren van het meest eerlijke productaanbod.