Snel geleverd, prima producten.

• Gevonden via? Internet

Prima product en snel geleverd

Producten worden door mij en vooral mijn hond zeer op prijs gesteld. Ruime keus. Prima kwaliteit. Snelle levering

• Gevonden via? Kennis

Goeie kwaliteit katten brokken besteld.

Ik heb bij jullie de Celtic kat – Chicken and Duck katten brokken besteld. En dat bevalt de eerste 2 weken tot nu erg goed. Mijn katten hebben weer dikke ontlasting en vinden het lekker. Na bestelling geplaatst te hebben is het ook snel geleverd. Groeten Romy.

• Gevonden via? Gewoon het merk Celtic katten brokken zoeken.

Goeie keuze

Goeie keuze en levering gaat snel

• Gevonden via? Zoekmachine op soort merk

Betrouwbaarheid

Levering snel en op aangeven tijdstip, mooi assortiment, Eden hondenbrokken zijn geweldig

Goede producten, snelle levering

Goede hondebrokken, fijne gedroogde snacks, snelle levering

• Gevonden via? Google

goede en correcte levering toppie

• Gevonden via? internet

Delicious

My dog ​​is allergic and has to eat mono-protein food. He tolerates rabbit meat best, hence my choice. I think that this form of meat processing and packaging is healthier than cans. My dog ​​loves this food. He has beautiful fur after it, lots of energy. The vet always praises his appearance. My dog ​​and I highly recommend it.

Helemaal niks te klagen!

Hondjekoek jullie zijn toppers! Jullie beloven voor 15:00 besteld volgende dag in huis. Ik was met mijn laatste bestelling beetje laat, 3 minuutjes voor 3 …. ik dacht, nou dat zal wel dagje later komen. Maar nee hoor, de volgende dag word de bestelling gewoon geleverd. Hoe geweldig!! Verder…. Ruime keus, goede bereikbaarheid en snelle service

• Gevonden via? Instagram

Altijd tevreden

Makkelijk bestellen snel geleverd

• Gevonden via? Advies

Snel en goed geleverd.

Snel en goed geleverd, goede service.

• Gevonden via? Google

Een heel gedoe om een betaling rond te krijgenn

Betaling veel te omslachtig.

Snelle levering & mooie producten

Voor mijn hond die ik dagelijks KVV voer uit de vriezer voer koop ik hier bottenbouillon en vleesworsten van Ritzenberger die ik gebruik als we op vakantie gaan.

uitstekend

idem

Levering zoals aangegeven

Netjes verpakt en op de dag dat t binnen kon komen, kwam het ook binnen. De producten zijn top!

Snel

Superservice

Snelle verzending en alles goed aangekomen

• Gevonden via? Google

Makkelijk te bestellen en snelle levering

Duidelijke website met producten voor een betaalbare prijs

Goed en snel geleverd

Duidelijke website, gemakkelijk bestellen en goede en snelle levering.

Prima produkten

Blij dat ik Hondjekoek heb gevonden. Kwalitatief heel goed, gezond hondenvoer. Snel bezorgd en een blije hond.

• Gevonden via? Voedingsdeskundige voor honden

Goed product

Mijn hond vindt de gedroogde groentenmixen echt lekker. Geef ze afwisselend samen met kvv en bak gaat helemaal leeg . En ik....ben er ook blij, scheelt hoop werk .

• Gevonden via? Google

Snel thuis afgeleverd met cadeau

Snel service

Goed als verwacht

Het pakket kwam volgens afspraak! Binnenkort ga ik de inhoud proberen

• Gevonden via? N.v.t.

De bestelling werd zeer snel geleverd

• Gevonden via? Google

Snelle levering.Alles altijd prima geregeld.zeer tevreden.

Ben zeer tevreden.

Over Hondjekoek.nl

Hondjekoek: dé online hondenspeciaalzaak en gratis te downloaden app. Biologische en natuurlijke honden- en kattenvoeding. Groot aanbod natuurlijke hondensnacks en hondenkoekjes. Specialist op het gebied van gezonde honden- en kattenvoeding. Al vele jaren ervaring in het selecteren van het meest eerlijke productaanbod.