Goede webshop

Producten keurig verpakt en snel geleverd.

Goede levering

Goede producten de honden eten er goed van.

• Gevonden via? N.v.t.

Binnen 24 uur is het proef pakket geleverd. Zodra ik weet welke smaak onze katten het lekkerst vinden bestel ik een grote verpakking! Heb er alle vertrouwen in!

• Gevonden via? Internet

Goede service en fijne producten

Onze Puck heeft dankzij het leuke speelgoed en lekkere snacks een pawtastische eerste verjaardag gehad! Fijn dat de bestelling zo snel binnen was!

Super goed

Prima producten, snelle levering en goede service

• Gevonden via? Mond op mond reclame

1e keer besteld tot zo ver tevreden.

Goede en betaalbare producten. Snelle levering. Moet wel veel bestellen om boven het bedrag van verzendkosten te komen.

• Gevonden via? De fokker van onze pup

gewoon goed

Op de website is ruim voldoende en duidelijke informatie over de producten te vinden. Snelle levering van de bestelling. Kwaliteit is erg goed van de producten.

Snel, netjes!

• Gevonden via? Duckduckgo

Goede producten en snelle levering!

Goede ervaring

Snel geleverd, blij mee!

Snel bezorgd fijne producten

Voor het eerst besteld 2 leuke zippypaws speeltjes. Goedkoper gekocht als in de meeste andere onlinewinkels. Dus dat is positief. Verder goed en snel bezorgd met nog een klein zakje hondenkoekjes

• Gevonden via? Google

Mooie, duidelijk site, fijne producten en snelle levering. Onze hond is super blij!

Erg blij met de hondenvoeding die jullie verkopen. Mijn hond, een moeilijk brokken eten, vindt de brokken van Celtic Connections lekker en heeft nu geen last meer van jeuk aan haar poten. En net als wij zelf, vinden wij het belangrijk dat ook onze hond gezonde en natuurlijke voeding krijgt.

• Gevonden via? voedingwijzer.com

Goed!

Hondjekoek heeft een mooie en duidelijke website en een enorm goed assortiment hondenlekkers.

• Gevonden via? Google

Snelle service van een goed product!

Prima product..valt zeer in de smaak bij mijn hond! En het is een natuurlijk product zonder te veel aan vet.

• Gevonden via? N.v.t.

Prima producten en snel geleverd

Prijs kwaliteit verhouding is erg goed. Sympathieke (web) winkel

Snelle levering!

Product precies zoals de omschrijving vertelde, snel gekeverd!

• Gevonden via? Google

Super snel geleverd en goeie kwaliteit producten.

• Gevonden via? Instagram

De brokken van mijn keus snel in huis.

• Gevonden via? Google

Snel levering van goede kwaliteit producten

Ik was op zoek naar een reserve hele taxi van P.L.A.Y. en al snel kwam ik op de site van Hondjekoek. Daar zag ik tot mijn verbazing nog veel meer leuk hondenspeelgoed van P.L.A.Y. en nog veel meer! Gelijk ook een leuke stoere koptelefoon besteld. Binnen 2 dagen al in huis! Goed verpakt en met een zakje gratis hondenkoekjes! Daar werd Morris heel blij van! Site aanbevolen bij mijn vrienden, vanwege de kwaliteit en de snelle levering! Tot snel! Groetjes Cindy & Morris

• Gevonden via? Internet

Ben blij verrast na mijn eerste bestelling!

Voor het eerst hier besteld en dat ga ik zeker vaker doen. Goed assortiment en altijd leuk om een extraatje in het pakket te vinden.

Prima voer

Nola vindt de brokjes erg lekker. De levering was snel en netjes

• Gevonden via? Fokker

Prima service, goed verpakt Snel in huis De hond is er fan van

Fijn beloningstasje gevonden via Hondjekoek

Ik heb hier een super beloningstasje gevonden voor mijn training met mijn hond. Was echt op zoek naar de Twin Treat plus, dus ik ben superblij dat jullie deze verkochten. Door even een account aan te maken hoef ik een volgende keer niet alles in te typen en ik spaar bij elke bestelling punten waarbij je bij 200 punten 5 euro korting verdiend op je volgende bestelling. Helemaal leuk! Ik zou deze site zeker aanraden. De betaling ging via Ideal en de levering was snel. Vrijdag besteld, maandag in huis. Top! Ook een bevestiging ontvangen van de betaling wat ik erg prettig vind. Al met al een goede betrouwbare internetwinkel waar ik zeker ga terugkomen voor hondensnacks en hondenbenodigdheden. Bedankt namens mij en Charley (bruine lab)

• Gevonden via? Google

Prima ervaring bij eerste bestelling!

Snelle levering en bezorging van het juiste product. Hartelijk dank .

Fijne snelle vriendelijk service

Fijne vriendelijke en snelle service. Brokjes nog niet geprobeerd bij de katten, de vorige zijn nog niet op.

• Gevonden via? Catmoneo.nl

Over Hondjekoek.nl

Hondjekoek: dé online hondenspeciaalzaak en gratis te downloaden app. Biologische en natuurlijke honden- en kattenvoeding. Groot aanbod natuurlijke hondensnacks en hondenkoekjes. Specialist op het gebied van gezonde honden- en kattenvoeding. Al vele jaren ervaring in het selecteren van het meest eerlijke productaanbod.