Goed bedrijf!

Ik vindt hondjekoek een fijn en betrouwbaar bedrijf. Het assortiment is goed de levering is snel de communicatie is prima. De spaarpunten maken het af voor mij om hier weer voor te kiezen.

• Gevonden via? Web

• Gevonden via? boek van Erwin van Gijtenbeek

Vlotte bezorging en mijn hond vindt de snacks heerlijk

• Gevonden via? facebook

Mijn kat is tevreden en baasje ook

Kattenknabbels besteld. De dag erna geleverd. Prima zoals verwacht ! En dat tegen scherpe (speciale ?) prijs vergeleken met andere aanbieder. Mijn kat vindt ze lekker, dus een dikke kroel voor Hondjekoek.

• Gevonden via? Internet zoeken

Snel levering!

Mijn hond is heel blij!

Service zoals verwacht!

Super leuk welkomstkoekje bij de eerste bestelling. De pup vindt de brokken heerlijk, hij eet eindelijk weer.

• Gevonden via? Snuffelbox proefje

Snelle levering,goeie kwaliteit

Super blij met m'n tasje,super handig en mooie kwaliteit.Ik heb nu alles in 1 tasje bij me tijdens agilityen die vissnoepjes vinden Josje en Eddie heerlijk en de kluiven ook

• Gevonden via? N.v.t.

snel en netjes

snel en netjes

• Gevonden via? Catmondeo

Afhandeling en producten zoals je het graag ziet. Vlotte levering in een prima verzorgd pakket. Kwaliteit van de producten is goed te noemen.

• Gevonden via? Internet

Blij met Hondjekoek!

Voor mijn twee harlekijnpoedeltjes vind ik biologisch, evenwichtig en verantwoord eten en snacks net zo belangrijk als voor mijzelf. En dat vind ik bij hondjekoek! En jippie! Wat ben ik blij met het Twin Treat Plus Beloningstasje! Ik heb er aardig wat gehad en ook weer weggegooid :/ ; met geen enkele was ik blij. Maar echt, deze! Haha, ik heb nog niet zolang hondjes, pas een jaar en ik had daarvoor niet kunnen denken ooit blij te kunnen zijn met een mooi, goed uitgevoerd en kwalitatief hondentasje :-D.. Kortom, blij met Hondjekoek.nl!

• Gevonden via? aanbeveling via ecopets.nl

Snelle levering en de snacks vallen goed in de smaak!

Mijn hond is erg kieskeurig met haar eten. Deze hondensnacks vindt ze erg lekker.

• Gevonden via? Andere hondenbezitter

Snel bezorgd, producten naar wens

Een bevestiging vd bestelling kreeg ik niet meteen, dat zou fijner zijn. Meer producten om uit te kiezen en met name voordeelpakketten/ variatiepakketten zou fijn zijn.

• Gevonden via? Catmoneo

Snelle en goede service!!

Bestelling snel bezorgd. Goede kwaliteit en netjes verpakt.

• Gevonden via? Google

Eerlijke en gezonde betaalbare honden voeding

Gekocht via de website. Deze is duidelijk, overzichtelijk met uitgebreide informatie per product. Producten zijn natuurlijk en eerlijk! Bestellen en leveren gaat snel en als bonus een extraatje in de doos. Ook de uitleg om zo min mogelijk papier te gebruiken en dus zoveel mogelijk digitaal te doen (factuur o.a.) is perfect.. Van de hond (Berner Sennen pup van 9 maand) mag ik voortaan alles hier bestellen.

• Gevonden via? Verwijzing op een website over honden voeding

Perfecte klantbeleving

Hondjekoek luistert met geduld naar je vraag en komt met weloverwogen advies. Bedankt!

• Gevonden via? via via

Helemaal goed!

Product zoals omschreven!

• Gevonden via? N.v.t.

Positieve eerste ervaring

Ik had bepaalde dingen die ik wou kopen voor onze hond. Her en der in verschillende winkels gevonden, maar na wat opzoekwerk bleek alles gewoonweg te vinden zijn bij Hondjekoek! De prijzen waren ook veel interessanter dus niet lang getwijfeld om mijn eerste aankoop hier te doen. De verzending ging zoals beloofd heel snel en de dag erna had ik de items al in huis. Hond blij, baasje blij!

Prima ervaring

Ik ben gaan zoeken op google en daar zag ik hondjekoek staan en daar kon ik toch wat uitzoeken van kangaroe en Bono vind het heerlijk Top

Positief

De bestelde goederen waren goed verpakt en alles was correct geleverd binnen de vooropgestelde termijn. Zeker voor herhaling vatbaar, de kat smult van het voer!

• Gevonden via? google

Daar kan ik op dit ogenblik nog niet veel over zeggen

Wij gebruiken product nog niet lang genoeg om goede ervaringen te beschrijven.

• Gevonden via? Internet

Lekkere krokante beloning eend

Mijn eerste ervaring met Hondjekoek is goed. Roef heeft tot nu toe alleen nog de beloning eend kunnen keuren, maar hij was er erg tevreden over. Een mooi formaat en lekker krokant! De rest gaat vast ook smaken. Roef is een hond met huidproblemen, dus ik moet kritisch zijn. Deze beloningen zijn puur, net als de rest bij Hondjekoek. Dat is fijn te weten. Tot de volgende keer!

• Gevonden via? NLpost

goed advies gekregen voor een nieuwe hondeneigenaar

Ik ben sinds kort voor het eerst hondeneigenaar geworden en dan is de wereld van voeding voor de hond best een groot en lastig raadsel. Ik heb het idee dat ik goed advies heb gekregen waarbij mij niet meteen het duurste voer werd aanbevolen. daarnaast werd er rustig de tijd genomen om mijn vragen te beantwoorden

• Gevonden via? langs fietsen

Snel en goede communicatie

• Gevonden via? Vriendin

Snel geleverd, en goede prijs

• Gevonden via? Online

Super aanbod

Super een webshop met alleen maar artikelen die goed zijn voor je huisdier, Ook fijn om de blogs te lezen en zo wijzer te worden. Snel geleverd en een informatiebrief aangezien het mijn eerste bestelling is. Keurig geregeld! Ik ga zeker vaker bestellen en waarschijnlijk ook eens in de winkel kijken.

• Gevonden via? google

Over Hondjekoek.nl

Hondjekoek: dé online hondenspeciaalzaak en gratis te downloaden app. Biologische en natuurlijke honden- en kattenvoeding. Groot aanbod natuurlijke hondensnacks en hondenkoekjes. Specialist op het gebied van gezonde honden- en kattenvoeding. Al vele jaren ervaring in het selecteren van het meest eerlijke productaanbod.