Uitgebreid assortiment en prima service

Via de website bevroren producten besteld en in IJmuiden opgehaald. Denken met je mee als een product onverhoopt uitverkocht is. Prima service. Is een ritje op de fiets waard.

• Gevonden via? N.v.t.

Super ervaring, ik ga hier vaker bestellen!

Heel veel aanbod, mooie prijzen, goede kwaliteit producten en een super snelle levering! Mijn pup doet echt alles voor een lekkere snack of beloning van Hondjekoek, ideaal voor het trainen! Blij baasje en een blije hond, wat wil je nog meer!

• Gevonden via? Aanrader van andere hondenbaasjes

Geweldig, makkelijk besteld, snel geleverd

Voor de eerste keer hier besteld i.v.m. Celtic hondenvoer. Bestellen was makkelijk en overzichtelijk. Netjes een Track en Trace ontvangen. En het voer is snel geleverd en was netjes verpakt!

• Gevonden via? Google

Duidelijke website en snelle levering. Producten die ik had besteld zijn goed verpakt en dus ook goed aangekomen.

• Gevonden via? Google

Uitstekend voer voor onze kat binnen paar dagen thuis. Ze vindt het gelukkig ook lekker.

• Gevonden via? Website

Goede website, snel bestelt, snel verzonden , track en trace, geen enkel probleem. Dus..zoals het hoort! Heerlijk een webshop die waar maakt wat ze claimt!

Tevreden

Ik.ben tevreden. Produkten zijn netjes verpakt en.bezorgd

Uitgebreid assortiment

Goede webshop en snelle levering

• Gevonden via? Ecp4pets

Valt thuis goed in de smaak

Sinds de nieuwe pup zit ik weer helemaal met de trainers. De producten zijn goed verpakt en worden met smaak opgegeten Ik mis wel duidelijkere afmetingen bij de producten en heel jammer dat ik de app niet kan downloaden omdat mijn telefoon Belgisch is maar ik wel altijd in NL laat leveren

• Gevonden via? Eko4petz

Leuk assortiment

Superblij met de spullen. Behalve op 1 product na. De champagne fles knuffel was direct kapot. Wel erg jammer. Voor de rest heel tevreden.

Goede verantwoorde hondensnacks

Ik heb deze site bezocht en voor het eerst een bestelling hondensnacks gedaan. Ik wil voor mijn hond ook verantwoorde voeding en snacks. Heel tevreden over het ruime assortiment!

• Gevonden via? Eko4petz

Uitstekend hondenvoer super snel bezorgd

Heb hierbCeltic connection lam met geit gekocht. Heel tevreden over en was de volgende dag na bestelling in huis.

• Gevonden via? Hondenvoedingswijzer

Ik ben superblij dat ik het voer nu ook in Nederland kan bestellen!

Eerder bestelde ik het voer bij Canis Purus in belgie. Dat was ook een prima service maar je wist nooit wanneer het voer aankwam. Het canis purus voer is heel goed. Onze honden doen het er heel goed op. Weinig voer van nodig en de drollen zijn ook mooi klein.

• Gevonden via? internet

Altijd super!

Fijn assortiment en razendsnelle verzending. Al jaren een favoriete onlinewinkel voor mij.

• Gevonden via? Al jaren klant

Heel snel en zorgvuldig geleverd

Zie titel

• Gevonden via? Googl

Besteld, gelijk verzonden, dag erna in huis.

• Gevonden via? N.v.t.

Snelle levering kwalitatief goed assortiment

• Gevonden via? Buren

Echt super servers de hond geniet er echt van

• Gevonden via? Facebook

Goede en snelle levering

Mijn pup vind de snacks heerlijk

• Gevonden via? Eko4pets

Prima produkten en prima bedrijf.

Veel soorten en merken die ik elders nog niet eerder had gezien. Goed voor de afwisseling en om te vergelijken. Ook het natuurlijke antivlomiddel lijkt me een uitkomst aangezien één van onze katten onlangs enorm slecht reageerde op een 'chemisch' middel. Overal jeuk, krabben, kale plekken, wondjes en haaruitval. Volgens de dierenarts overduidelijk een reactie op het middel (Vectra Felis). Gelukkig is er een natuurlijk alternatief! Gaan we uitproberen. Ook het proefpakket kattenvoeding is een uitkomst om te kijken of de fijnproevertjes het believen te eten haha.

• Gevonden via? internet

Super veel keuze en snel thuis!

Vanwege allergie moet mijn hond eend hebben als voeding en snacks! Hier is er onwijs veel keuze van snacks en vlees dus echt top! Ook snel thuis dus dat is ook mooi! Hond blij en baas blij!

• Gevonden via? Internet

Een traktatie voor onze viervoeters

Fijn dat we jullie hebben gevonden! Xanti en Kira zijn gek op die heerlijke worstjes van hertevlees. Vrijwel nergens meer verkrijgbaar maar wel bij Hondjekoek.nl Goede prijs/kwaliteit, goed verpakt en snelle levering, Xanti en Kira zijn jullie dankbaar en geven allebei en welverdiende poot!

• Gevonden via? Google

Goede snelle levering en de brokken vallen in de smaak

• Gevonden via? Fokker

Super items correspondeert zoals beschrijving en prima prijs. Zending zeer snel dus TOP

Vriendelijk en snel verzonden

Tevreden met het product en snelle afhandeling

Over Hondjekoek.nl

Hondjekoek: dé online hondenspeciaalzaak en gratis te downloaden app. Biologische en natuurlijke honden- en kattenvoeding. Groot aanbod natuurlijke hondensnacks en hondenkoekjes. Specialist op het gebied van gezonde honden- en kattenvoeding. Al vele jaren ervaring in het selecteren van het meest eerlijke productaanbod.