Hele snelle reactie op vragen en terugkoppeling!!

• Gevonden via? N.v.t.

Snelle en correcte levering

Goed assortiment, snelle levering!

• Gevonden via? Facebook

Goede snelle levering

De bestelling werd snel geleverd en was volgens verwachting.

• Gevonden via? Internet

Vlotte bezorging en goede producten

• Gevonden via? Google

Dit is mijn 2e bestelling bij hondjekoek , gewoon netjes op tijd bezorgd , super tevreden met de hondenbrokken . Gr jolande

• Gevonden via? Online

Supersnelle service en geweldige producten

Deze week voor het eerst via Hondjekoek besteld en ik ben zeer tevreden. Mijn bestelling werd snel bezorgd en de producten zijn echt goed. De poes en ik zijn er blij mee, dank je wel!

• Gevonden via? Google

Overzichtelijke webshop, snelle reactie op vragen en snelle levering

In de fysieke winkel word je altijd vriendelijk te woord gestaan, en datzelfde geldt voor de klantenservice van de webshop. Ik bestel er graag!

• Gevonden via? Fysieke winkel, google

Net pakketje

Het was een keurig pakket. Me hondje is er helemaal blij mee

• Gevonden via? Facebook

Hondje blij

Goede pure producten die ik er nergens anders kan krijgen. Gedroogde visjes vind ik een fijn trainingssnoepje. Snel geleverd.

• Gevonden via? Via Via

Gewoon goed.

Okidoki

Bij Eko4petz kwamen ze het thuis brengen voor dat geld en nu moet ik naar de Gamma. Mijn dierenwinkel moet perse €250.00 bestellen dus dat is ook geen optie. Maar mijn hondjes zijn blij...

• Gevonden via? Eko4petz

goede kwaliteit en prijs

mijn hond heeft nu een betere spijsvertering en ze eet minder hondenpoep... Ik raad andere hondenbezitters aan!

• Gevonden via? Hondentrainer

duidelijk mail overleg bij ongemak.

men is adequaat zeer vriendelijk en oplossing gericht, hoe klein het probleem ook is!! TOP!!!

• Gevonden via? internet

Goede service en producten

Supersnel in huis, prima producten, fijne overzichtelijke site en uitstekende dienstverlening! Er was een product verkeerd geleverd, kan natuurlijk altijd gebeuren en meteen snel opgelost dmv 1 telefoontje! Zeer tevreden en bestel absoluut in de toekomst weer! 10 +

• Gevonden via? Google

Ik had kattenbrokken onlinebesteld.even later belde hondjekoek dat er nog maar 1 zak van was maar wel met een gat er in,of ik die wilde of niet.vooraad zou een week later weer komen.ik heb gezegd te wachten op een dichte zak.3 dagen later belde meneer netjes dat de voorraad al binnen was en het ging opsturen. Al met al was mijn bestelling eerder dan verwacht.netje verpakt.heel fijn dat er zo snel contact werd gezocht voor een goede aflevering. Wordt gewaardeerd en is persoonlijker.dank daarvoor

• Gevonden via? Internet

Goede site, snel besteld en supersnel geleverd.

Overzichtelijke site. Konden makkelijk de spullen vinden die wij wilden hebben. Tot onze verbazing kregen wij al heel snel een mailtje met dat het al verstuurd was en inderdaad de volgende dag hadden wij het al in huis. Dus echt een aanrader.

• Gevonden via? Zelf opgezocht

Snelle service/ levering

Na een aantal vragen via de mail te hebben gesteld, werd er vrijwel direct geantwoord. Super snel. Kort daarna melding van dat het pakketje de volgende dag wordt geleverd! Hondjekoek pakt t meteen op. Celtic connection besteld maar nog niet mee begonnen. Ik ben zeker benieuwd hoe het Djago zal smaken. Daar zal ik ook een terugkoppeling van doen. Mvg, Djago & Diane

Uitstekende service

De snelheid van levering , service , en klantvriendelijkheid zijn perfect !

• Gevonden via? Internet

Uitmuntend is een te klein woord om de site te beoordelen.

Vlot vlot vlot... Super

• Gevonden via? N.v.t.

Fijne, snelle en flexibele behandeling van de bestelling.

Het was geen probleem om de Darf brokken voor mijn hond naar mijn adres in Frankrijk te sturen. Het contact was prettig, ik waardeer de wijze waarop er naar een oplossing wordt gezocht. De Darf brokken kwamen vervolgens heel snel aan. Ik ben heel blij om Honkjekoek gevonden te hebben.

• Gevonden via? eko4petz

Vlotte levering en prima producten!

Op de website vond ik de omschrijvingen soms wat summier. Hierdoor enkele producten op de gok gekocht. Het pakte gelukkig over de hele lijn voornamelijk positief uit! De grens om gratis te laten verzenden vind ik ook iets aan de hoge kant. Maar mooie producten en een aardig alternatief voor Eko4petz die ermee gestopt is. Mijn hond en ik zijn blij met Hondjekoek.nl Jullie zien mij zeker terug!

• Gevonden via? Eko4petz

Prima levering

Prima levering, maar jammer dat het niet de volgende dag al geleverd kan worden , maar goed is alleen voor ons dat we daar rekening mee moeten houden bij het opnieuw bestellen.

• Gevonden via? Internet

Snelle levering en heerlijke producten

Dit was de eerste keer dat ik bij Hondjekoek hebt besteld en zeker niet de laatste. De producten bevallen erg goed, het assortiment natuurlijke en biologische producten is ruim en de levering snel. Een aanrader!!

• Gevonden via? Hersenwerk voor honden

dik tevreden,

veel keus en vlot verstuurd.

• Gevonden via? google

Tevreden met eerste aankoop

Ik ben tevreden over mijn eerste aankoop bij hondjekoek. Er was wat onduidelijkheid over de levering, maar na het mailen naar de klantenservice kreeg ik snel antwoord en wist ik wanneer ik de bestelling geleverd kreeg.

Over Hondjekoek.nl

Hondjekoek: dé online hondenspeciaalzaak en gratis te downloaden app. Biologische en natuurlijke honden- en kattenvoeding. Groot aanbod natuurlijke hondensnacks en hondenkoekjes. Specialist op het gebied van gezonde honden- en kattenvoeding. Al vele jaren ervaring in het selecteren van het meest eerlijke productaanbod.