Waf waf blaf blaf deze service is helemaal af!

Ivm met allergieën eerst telefonisch contact gehad. Zeer klantvriendelijk en behulpzaam. Het bestellen en leveren ging ook zonder problemen en lekker rap!

Amazing products !

We ordered many items but everything our puppy tried she loved !!!!! Everything is packed great and amazing quality !!!! Very happy !!!!!

• Gevonden via? Online

Goede kwaliteit eten, snelle bezorging

Natvoer gekocht op aanraden van een specialist wegens goede samenstelling. Snelle levering!

• Gevonden via? Voedingswijzer

Snelle en correcte levering.

Goed kwaliteit producten.

• Gevonden via? google

Fijn!

Fijn dat het voer er was wat ik zocht, van Herrmans. Onze kat is er erg blij mee. En het was er ondanks het winterweer toch vrij snel, blij mee!

• Gevonden via? EKO4petz

Makkelijk, snel en erg tevreden

Ik was op zoek naar een speciale brok voor mijn kat en die kon ik gelukkig bij hondjekoek bestellen

• Gevonden via? Google

Mooie producten en prima service

Mooie producten en de communicatie verloopt prettig en vlot. Ook de levering is snel en keurig verzorgd.

Snelle levering goede producten

Heel fijn contact, super goede service en kwaliteit producten

• Gevonden via? Instagram

Uitstekende service

Mooie produkten, netjes geleverd

• Gevonden via? Facebook

Geweldig. Ik heb een mooi verzorgd pakket voor mijn zieke hond ontvangen.

Ik heb dit pakket o nvtangen via vrienden. Ik stond er versteld van hoe goed dat het verzorgd was. Had nog niet eerder van Hondjekoek gehoord maar nu weet ik jullie te vinden.

• Gevonden via? Vrienden.

Snelle service, goede producten en gunstige prijs.

• Gevonden via? N.v.t.

Mijn eerste bestelling is snel en keurig afgeleverd.

Via HersenwerkVoorHonden kwam ik op uw aanbieding. Ik heb een aantal producten besteld. Tot op heden ben ik zeer tevreden over wat ik aantrof. Alles ziet er goed uit en mijn honden vinden het heerlijk.

• Gevonden via? Facebook, hersenwerkvoorhonden

Tot nu toe Prima

M n eerste bestelling , ging prima

• Gevonden via? Eko4Petz

Goed geregeld!

Zeer goed, snel de bestelling afgeleverd

• Gevonden via? Onze fokster

Keurige levering

Fijn dat er een app is, snelle levering en mooie producten. Ik zal hier ongetwijfeld vaker de kluiven voor mijn hond bestellen!

• Gevonden via? Zoekmachine

Heel ruim assortiment met lekkers voor mijn hond!

De leuke en handige app nodigt uit tot het bestellen van gezonde, lekkere en leuke producten voor mijn hond. Er wordt snel geleverd. De producten zijn handig verpakt en de inhoud klopt met wat wordt beloofd. Een brief, kortingscode en iets lekkers voor de hond maken het pakketje tot een feestje voor baas en hond. Ik ga zeker vaker bestellen!

• Gevonden via? Hersenwerk voor honden

Hondje is iedere keer weer blij als het pakje binnen komt

Altijd snelle verzending. Goed verpakt. Ruim assortiment. Ook de extraatjes vallen hier goed in de smaak bij meneer

• Gevonden via? Internet zoeken

Bedankt voor snelle levering en zakje konijn strips erbij

• Gevonden via? Eko petz

Super blij mee

Omdat onze hond vanaf nu hyperallergeen voer moet hebben zijn we blij dat we hem toch nog lkkr verantantwoorde snacks kunnen geven. MVG Annet Witzel

• Gevonden via? Internet

Betaalbare snacks van goede kwaliteit

Grootverpakking van 1,5 kg aan runderkopplaten en 1 kg rundertrachea besteld. Snel geleverd, mooie stukken van goede kwaliteit! Mijn hond geniet ervan :)

• Gevonden via? Hersenwerk

Bestellen makkelijk en snelle bezorging

Het bestellen van het product gaat eenvoudig en de bezorging gaat snel

• Gevonden via? Eko4petz

Veel keuzes en de hond is er dol op.

De hond is gek op het gedroogde vlees wat wij gekocht hebben. Als baasje is het fijn dat er veel keuze is. Top!

• Gevonden via? N.v.t.

Super producten en snelle service!

Super producten en snelle service!

• Gevonden via? Google

Verzending snel en hond is er dol op lekkernijen.

Kwam deze site via fb tegen, en omdat ik niet wist wat ik moest kiezen, heb ik op hun overzichtelijke site samengestelde snackpacket gekozen. Bestelling ging vlot, en je wordt op hoogte gehouden hoe en wat.

• Gevonden via? Facebook

Uitstekende en snel bezorgde producten.

Mooi bedrijf, duidelijke website met uitstekende producten en vriendelijke bediening.

Over Hondjekoek.nl

Hondjekoek: dé online hondenspeciaalzaak en gratis te downloaden app. Biologische en natuurlijke honden- en kattenvoeding. Groot aanbod natuurlijke hondensnacks en hondenkoekjes. Specialist op het gebied van gezonde honden- en kattenvoeding. Al vele jaren ervaring in het selecteren van het meest eerlijke productaanbod.