Super producten alles natuurlijk voor welzijn dier . Super snelle levering Super uitleg qua productinformatie

• Gevonden via? Google

Een overzichtelijke site met goede producten en genoeg variatie. Ik heb een boek besteld die de volgende dag al in huis was. Daarbij goede communicatie van mijn bestelling met wat lekkers erbij. Kan niet beter zeker een aanrader!

• Gevonden via? Google

Snelle levering en netjes verpakt.

Voor de eerste keer hier besteld omdat er natuurlijke producten verkocht worden. Snel geleverd en een leuke attentie voor mijn hond mee gestuurd. Tevreden!

• Gevonden via? N.v.t.

Heerlijke snacks voor m'n hond, snel en goed geleverd

Groot assortiment goede snacks.

• Gevonden via? tip uitlaatservice

Lekker snel, milieubewust door geen pakbon en een hergebruikte doos én een extra cadeautje voor de hond. Zeker voor herhaling vatbaar.

• Gevonden via? Google

Goed producten voor als je honden met allergie hebt of heel bewist bezig bent met wat je je hond wel of niet wilt voeren Snel verzonden en geleverd en altijd een persoonlijke touch of presentje erbij. En bij bestelling via de app kan je zelf ook nog een leuk presentje uit kiezen. Tot de volgende keer

• Gevonden via? N.v.t.

Top producten voor een mooie prijs

Zeer snel geleverd. Mijn hond is dol op de producten die we gekregen hebben in een mooie verwenbox

• Gevonden via? Mond tot mond reclame

Fantastisch!

Wow wat was de bestelling snel geleverd! En wat een leuke inhoud van de suprise verjaardagsbox! Nieuwe snacks die we niet kennen dus ben benieuwd! Eerste ervaring super top en verwacht vaker te bestellen!

• Gevonden via? Instagram

Snelle levering met nog een zakje snacks cadeau voor de hond.

• Gevonden via? Internet

Zoals altijd zeer goed

Mijn hond heeft een glutenallergie en dus bestel ik altijd bij Hondjekoek de glutenvrije beloning sigaartjes van O’Canis. Ze zijn ook nog eens per verpakking van 5 stuks €1.- goedkoper dan elders. De levering is altijd snel en correct. Ik blijf bij ze terugkomen!

Zeer snel

Binnen 24 uur stond het voor de deur. Super snel en makkelijk!

• Gevonden via? De winkel

Goede product, snelle levering

Celtic Connection Salmon bested, heel blij met de keuze

• Gevonden via? Voerwijzer

Snel geleverd plus wat extra, chapeau...

Het pakket werd zeer snel geleverd. Onze hond is weer helemaal happy. En de betalingsmogelijkheden zijn erg flexibel. Kortom, voor herhaling vatbaar En last but not least, er zat ook nog wat extra bij voor de hond, helemaal super.

• Gevonden via? N.v.t.

Fijne winkel en webwinkel. Altijd lieve vakkundige mensen. Uitgebreid assortiment voor dieren met bijv allergieën. Raad het iedereen aan met dieren.

• Gevonden via? Dierenarts

Snelle levering, goede producten!

Veel keuze in hondensnacks voor honden met allergie. En ook redelijk betaalbaar in vergelijking met andere aanbieders.

goede snelle levering

bestelling wordt heel snel en goed geleverd. producten zien er fantastisch uit. onze honden vinden het heerlijk

• Gevonden via? online door tips via facebook

Voor het eerst online besteld normaal ga ik naar de winkel. Maar beviel prima! Ondanks de drukte bij post nl keurig op tijd bezorgd!

• Gevonden via? Al jaren de winkel

Kwaliteit & super snelle service

Heel erg positief

• Gevonden via? Online

Super snelle levering!

De snacks zijn goedgekeurd door onze hond. Veel snacks zijn klein, fijn dat jullie een assortiment hebben voor de grote fanatieke kluiver!

• Gevonden via? Instagram

Nette prijzen en snelle levering

Communicatie heel goed! Snelle levering

Na je bestelling online wordt je ge-update met de status van je bestelling, erg fijn! Zo weet je wanneer je je bestelling kunt verwachten. Tevreden over assortiment.

• Gevonden via? Internet

Super fijne winkel met geweldige service !

Super fijne (web) winkel ! Voor mij heel erg fijn dat er heel veel snacks zijn van “aparte” diersoorten voor mijn super gevoelige Mechel dame Lake. De super snelle service heeft ervoor gezorgd dat de Kamelenkophuid nog op Oudjaarsdag binnen kwam super fijn want daardoor kon Lake toen de knallen losgingen los gaan op de kamelenkophuid en heeft ze met het stuk zelfs 2 uur gedaan ! Geweldig fijn voor haar want dan kan ze de knallen beter aan.

• Gevonden via? N.v.t.

Correcte communicatie, prima producten, netjes verpakt.

Bij Hondjekoek bestel ik een aantal maal per jaar voor mijn honden snacks en ander hondenlekkers. Nog nooit een slechte levering gehad en vlotte, prettige communicatie als er iets niet -meer- in voorraad is.

• Gevonden via? facebook

Snelle service!!

Ervaren mensen / zeer deskundig!! Snelle levering

Fijne producten, snel geleverd

Ik heb mooi speelgoed besteld waar ik zeer tevreden over ben! Een leuk pakje ontvangen, waar aandacht aan besteed is, en super snel geleverd! Zeer tevreden en we bestellen zeker weer bij hondjekoek

Over Hondjekoek.nl

Hondjekoek: dé online hondenspeciaalzaak en gratis te downloaden app. Biologische en natuurlijke honden- en kattenvoeding. Groot aanbod natuurlijke hondensnacks en hondenkoekjes. Specialist op het gebied van gezonde honden- en kattenvoeding. Al vele jaren ervaring in het selecteren van het meest eerlijke productaanbod.