Super service

Had broken van DogLovers bested, maar die blijken een sort regio-leveranciers te hebben. Had dit niet gelezen, dus toch besteld en werd uit coulance toch (eenmalig) door Hondjekoek geleverd. Waarvoor dank !

• Gevonden via? google

• Gevonden via? De buurman

Eindelijk het beste voer gevonden!

Een hele fijne shop met de beste producten. Al zo lang goede producten gezocht en ineens gevonden bij Hondjekoek! Wij zijn super tevreden. Alles is prima verlopen, van bestellen tot leveren. U heeft er een vaste klant bij!

• Gevonden via? google

Ruim assortiment en snelle levering

Eenvoudig een bestelling te plaatsen. Ruim assortiment en snelle levering

• Gevonden via? N.v.t.

Goede service en top snacks

Top bedrijf. Snelle levering, goede producten

Top producten

De natuurlijke snacks koop ik het liefst bij hondje koek, heb het idee dat die beter en verser zijn dan andere webshops. Snelle levering en zeer snelle reactie op mails.

• Gevonden via? Facebook

Alles zoals verwacht.

• Gevonden via? Google

Supersnelle levering ondanks de december drukte.

• Gevonden via? Instagram

Zeer goede opvolging van de bestelling

Zeer goede opvolging van de levering. Ondanks regiobescherming en onze eigen fout toch een reeds betaalde bestelling nog verzonden. De levering was er zeer snel. Zeker een aanrader!

Prima service.

Wat ik zeer waardeer is dat de status via email wordt doorgegeven. Ook fijn is de track en trace.

• Gevonden via? Internet

Goede producten, uitstekend advies

Nergens anders haal ik de benodigdheden voor mijn hond. Jammergenoeg nu minder in de buurt, maar de verzending gaat ook prima!

• Gevonden via? Kom er al jaren

Snelle levering geweldige voertjes

Voor mijn teckeltje zocht ik naar gezonde gedroogde knabbeltjes en botjes.. Deze van Hondjekoek zijn helemaal goed en hij vindt ze erg lekker..

• Gevonden via? Facebook

Leuke webshop en altijd snelle verzending

Tevreden van de producten, helaas gaan er weer een aantal merken uit het gamma, wel kunnen genieten van een tijdelijke korting maar daarna moeten we weer op zoek naar dat merk voer voor onze gevoelige eter. Altijd zeer tevreden geweest van hondjekoek, hopelijk kunnen we hier toch nog wat blijven bestellen!

Zoals altijd, fantastisch!

Ik kom hier al een paar jaar, eerst altijd in de winkel maar het laatste jaar hebben eigenlijk alleen maar online besteld. Altijd goede, eerlijke en vriendelijke service. Via de app kan je makkelijk en snel bestellen. Met de verhuissale hebben wij zelfs 2x in 1 week voer en snacks besteld voor de katten en hond! Er was iets kleins verkeerd gegaan met de bestelling en ik heb op zondag een online ticket aangemaakt. Gelijk dezelfde avond nog (dus een zondagavond(!)) een berichtje terug en het was opgelost. Dat noem ik nou customer service! Ga zo door hondjekoek!

• Gevonden via? Kom hier al een aantal jaar

Goed!!

Goed advies vantevoren en snelle levering !

• Gevonden via? Amber van Ommeren

Snelle levering met een lekker extra voor onze hond

Goed en betrouwbbar bedrijf

Goede en betaalbare kwaliteit

• Gevonden via? Kennis

Gewoon goed

Grote variatie in honden voeding en snacks. Alles is duidelijk onderverdeeld in kopjes, maar ik mis een "zie alle ..." kopje nog wel een beetje. Dus dat zou misschien nog wel een nuttige toevoeging kunnen zijn. Verder snelle levering en gepaste prijzen.

snelle service, vriendelijke mensen en een blije hond met lekker vers vlees

snelle service, vriendelijke mensen en een blije hond met lekker vers vlees

• Gevonden via? Vriendin

Snel geleverd en top producten

Deze winkel verkoopt goede producten voor mijn hond. Het word erg snel geleverd. Onze hond is verzot op de snacks.

• Gevonden via? social media

Prima service, goede producten

Winkel en online prima

• Gevonden via? N.v.t.

Netjes geleverd en alles in orde

Alles goed aangekomen en netjes verpakt. Mijn roedel was weer blij met hun pakketje en het proevertje dat erin zit is ook altijd een succes! Het speeltje moeten ze nog even op wachten, maar ik ben zeker dat dat ook in orde gaat zijn en dat het alle hoeken van de kamer gaat zien.

toppie

Prima service snelle afhandeling en bezorging,maar vooral heerlijk(volgens de hond)

• Gevonden via? fb

Goede en snelle service van Kwaliteitsproducten!

Goed! Ben tevreden!

Snel verzonden en goede kwaliteit. Ben tevreden!

Over Hondjekoek.nl

Hondjekoek: dé online hondenspeciaalzaak en gratis te downloaden app. Biologische en natuurlijke honden- en kattenvoeding. Groot aanbod natuurlijke hondensnacks en hondenkoekjes. Specialist op het gebied van gezonde honden- en kattenvoeding. Al vele jaren ervaring in het selecteren van het meest eerlijke productaanbod.