Heel erg goed!

Ruime keuze. Nu door de sale ietsjes minder maar dat is logisch uiteraard. Nala geniet van de harde snacks!

• Gevonden via? Instagram

Snuffelmat

Heb net een snuffelmat aangeschaft. Mijn hond was er geweldig mee in zijn nopjes. Hij ging er meteen mee aan de slag

• Gevonden via? Internet

Ondanks dat ze het momenteel heel erg druk hebben vanwege de verhuissale, de bestelling toch de dag erna al in huis. Super!

snelle verzending, attent

snelle verzending, attent kadootje

• Gevonden via? google

Super tevreden!

Pas geleden deze webshop leren kennen. Wat fijn, wat een mooi assortiment natuurlijke snacks en alles netjes en heel snel geleverd. Ook via Facebook snel een reactie op mijn vraag gehad. Echt top! Ik kan Hondjekoek zeker aanbevelen!

• Gevonden via? Facebook

Snelle service en levering

Veel keuze. Alles goed verpakt. Onze Archie denkt nu dat elk pakketje van hem is...

• Gevonden via? Via een vriend

Super service

Super goede service en hele snelle bezorging. Onze hond is heel blij met de snacks.

• Gevonden via? Social media

Goede en snelle levering

Weer heel erg bedankt voor alle heerlijke snackjes voor mijn twee lekkerbekkies! Ze weten precies dat het voor hun is en het proefzakje moet meteen open anders blijven ze me aanstaren.

• Gevonden via? N.v.t.

Duidelijke website met ruim assortiment en snelle service .

Ruim assortiment van snacks en brokjes lekker kortings code met jullie verhuizing en lekker snel in huis helemaal top en blije hondjes

• Gevonden via? Virtuele markt op facebook

Geweldige mensen met hart voor dieren

De enigste dierenzaak met goede dierenvoeding daarbij staan ze altijd klaar met goed advies

Perfecte levering

De bestelde producten worden altijd snel en zonder afwijkingen geleverd en bovendien milieuvriendelijk verpakt, door hergebruik van karton en door de dozen af te vullen met papier. De producten zijn van uitstekende kwaliteit. Er is een ruim aanbod en men is altijd bereid om advies te geven. Van mij hoef je niet te verbeteren, want ik zie daar geen mogelijkheid voor. Ik ben heel tevreden.

• Gevonden via? Vrienden

Super assortiment

Lekker shoppen vanuit huis en altijd binnen een paar dagen bezorgd, erg blij mee! En Tommie ook!

• Gevonden via? Cliënte

Super !!!!

• Gevonden via? N.v.t.

Bestelling is netjes, snel en via goed volgsysteem te volgen!

Mijn 1e ervaring met bestelling. Netjes, snel en via goed volgsysteem afgeleverd! Vanaf 1 dec. mag Baloe zijn 1e hondenkoekje uit zijn Adventskalender gaan verorberen!

• Gevonden via? Facebookgroep Berner4Life

Klantvriendelijk en kundig

Altijd zeer vriendelijk ! Met allerlei vragen over je hond kan je bij ze terecht Ruime keuze

• Gevonden via? Zit nu nog even bij mij om de hoek

Fantastisch!

Mooi bedrijf met natuurlijke producten voor de hond, service is super!

• Gevonden via? Instagram

Hele fijne website om het lekkerste eten te bestellen voor mn hondje. Het wordt ook nog es snel verzonden met n lekkere snack als cadeautje.

• Gevonden via? Vrienden

Super snelle levering

Altijd mooie natuurlijke producten, en de hond vind ze nog lekker ook! Maakt eigenlijk niet uit wat ik voor der hier koop, alles is goed. Naast een ruim assortiment, is de levering super snel! Altijd prettig met een hongerige hond

• Gevonden via? Google

Super leuke winkel!

Hondjekoek heeft kwalitatief goede producten! Hele duidelijke en fijne webshop en app. Je bestelling wordt heel erg snel geleverd!

Supersnelle en goede service

Allereerst is het voer, Darf Lam geperste brok, het eerste voer waar mijn hond niet allergisch op reageert dus dat is al top. Verder is een bestelling altijd de volgende werkdag in huis en altijd vergezeld van een kleine attentie in de vorm van een snackje. Super tevreden.

• Gevonden via? Kennis

fijne winkel, goede service

goed voer, goede service vlotte verzending

• Gevonden via? google

Ruime keuze, snelle verzending, super service

Ik bestel regelmatig bij Hondjekoek. Ze hebben het voer waar mijn hond het goed op doet, supplementen, heerlijke natuurlijke snacks en super leuke speeltjes. Service is uitstekend en altijd een lekker extra koekje bij de bestelling. Verzending is altijd reuze snel.

• Gevonden via? Facebook

Snelle afhandeling snelle bezorging top

• Gevonden via? Mondreclame

Uitstekend!

Goede producten, snelle levering!

• Gevonden via? Google

Snelle levering. Overzichtelijke website... ruim assortiment

Ik bestel graag bij Hondjekoek.nl. De website is overzichtelijk. De levering super snel. Het assortiment ruim... en de prijs is eerlijk! Erg fijn als zware zakken voer, netjes aan de voordeur geleverd worden. Leuk om een extraatje voor je pup te krijgen bij je bestelling. Zo leer je nieuwe producten kennen. Ga nu weer een bestelling plaatsen.

Over Hondjekoek.nl

Hondjekoek: dé online hondenspeciaalzaak en gratis te downloaden app. Biologische en natuurlijke honden- en kattenvoeding. Groot aanbod natuurlijke hondensnacks en hondenkoekjes. Specialist op het gebied van gezonde honden- en kattenvoeding. Al vele jaren ervaring in het selecteren van het meest eerlijke productaanbod.