Al meerdere bestellingen snel en correct ontvangen.

Ik ben klant voor de Bokashi, een product wat precies dat toevoegt aan de voeding van mijn honden waarvan ik altijd het gevoel gehad heb dat het erbij hoort. Voorheen kookte ik zelf groente bij voor een betere vertering en het voorkomen van het eten van gras, stokken, poep etc. Nu eindelijk een mooi product gevonden dat dat overneemt. Hondjekoek heeft altijd vers op voorraad en altijd snel geleverd. Zeker een aanrader.

• Gevonden via? Dierenarts

Kwaliteit van producten en service

Fijne webshop en superhandige app waarmee je kwaliteitsvoer en andere producten kunt bestellen. Snelle levering en een lekker viskoekje als cadeautje. Mijn hond vond het zalig. Bedankt!

• Gevonden via? google

Voor het eerst besteld. Alles netjes ontvangen.

Ik heb voor het eerst hondenvoer besteld van het merk Nature Dog (eend / sinaasappel). Donderdagavond besteld, zaterdagmiddag in huis. Netjes verpakt in een doos inclusief wat lekkers voor de hond. Erg tevreden.

• Gevonden via? Google

Altijd vriendelijk en behulpzaam!!

Fijn dat jullie een mooi pand hebben maar jammer dat jullie uit Haarlem weggaan.

Snelle levering, goede producten

Snel heerlijke hondensnacks geleverd die alleen hier te verkrijgen zijn

• Gevonden via? Google

Super aardige mensen die altijd goed hulp bieden bij hetgeen we nodig hebben

Super goede service

Ik heb een trainerpakket besteld om verschillende snacks uit te proberen. Ik zag dat er Lakse Kronch zalm koekjes in zaten. Ik wist dat er ook een pocket versie was die handiger is voor in de (jas)zakken. Ik heb via de mail de vraag gesteld of die in het pakket zaten en zo niet of ik de pocket versie er dan in mocht. Ik kreeg vrij wel meteen reactie en ze gingen daarvoor zorgen. Dat is voor mij een goede service

• Gevonden via? Google

Netjes verpakt ,en op tijd geleverd

Heldere website, met goede produkten, bestelling gedaan, netjes verpakt. En een lekkere versnapering als dank voor de bestelling. Ik ga hier vaker bestellen!

• Gevonden via? Internet

Leuke producten en prima en snelle service

Leuke en kwalitatieve producten voor je huisdieren. Je bestellingen worden adqueaat en voortvarend afgehandeld. Ik houd hondjekoek zeker voor andere bestellingen of cadeautjes in gedachten voor mijn huisdieren of die van mijn vrienden of die van mijn familie.

• Gevonden via? internet

Super Express

Szybką dostawą no i jeszcze gratis polecam

• Gevonden via? N.v.t.

Geweldig bedrijf met goede keus aan diervoeding

Gezocht op wallitzer trainers en kom uit op de site hondjekoek.nl Veel keus en makkelijk bestellen en binnen op de dag die ze aangeven. Gewoon top en nog iets lekkers erbij voor de hond.

prima webshop, uitgebreid assortiment

besteld en op tijd geleverd

• Gevonden via? N.v.t.

Snelle levering en handige app

Leuk contact gehad via insta

• Gevonden via? Instagram

Product valt in de smaak!

De hondenkoekjes vallen goed in de smaak! Snelle levering! Bestellen binnenkort weer wat lekkers voor onze hond

Goede en snelle levering

Prima bedrijf om hondensnacks te bestellen. De website is duidelijk, product wordt goed omschreven, de levering is snel.

• Gevonden via? Zoekmachine

Netjes verpakt Presentje erbij is leuk

• Gevonden via? FB

Lekker in orde!

Website duidelijk, wat ik nodig heb voor mijn hond ook in orde. Vlotte levering. Meer moet dat niet zijn.

• Gevonden via? Internet

Snelle levering en prima verpakt!

Goed service

Snel

Altijd top producten

Producten zijn top, gezonde snacks. Op deze site durf ik alles te nemen omdat ik erop vertrouw dat het geen rotzooi is. Enige 'nadeel' bij bestellen op zaterdag, word het pas op dinsdag verzonden en dat lijkt tegenwoordig lang. Maar dat is kwestie van even nadenken en eerder bestellen of gewoon netjes wachten :)

• Gevonden via? Facebook en mond op mond

Al jaren vaste klant naar volle tevredenheid. Hadden paar maanden pauze ivm overlijden hond. Nu nieuwe pup en weer volop klant bij Hondjekoek.

• Gevonden via? Winkel Driehuis (vroeger)

Prima product Snelle levering

• Gevonden via? Google

Ben helemaal blij met Hondjekoek, helemaal goed.

Een feest voor mijn hond, een party voor mij

Altijd goed

Voor het eerst laten bezorgen. Was goed verpakt en snel geleverd. Nog nooit mis getroffen.

• Gevonden via? Toen er nog een winkel in IJmuiden zat

Super !

Goede prijs en snelle levering !

Over Hondjekoek.nl

Hondjekoek: dé online hondenspeciaalzaak en gratis te downloaden app. Biologische en natuurlijke honden- en kattenvoeding. Groot aanbod natuurlijke hondensnacks en hondenkoekjes. Specialist op het gebied van gezonde honden- en kattenvoeding. Al vele jaren ervaring in het selecteren van het meest eerlijke productaanbod.