Snelle service en goede producten

Mijn ervaringen bij Hondjekoek zijn uitstekend! Snelle levering. Ook bij vragen via de mail altijd een snelle reactie en goede adviezen.

Super! Erg tevreden!!

Super snelle service en een fijn contact. Er zat zelfs een kadootje bij voor Bruno, en blij dat hij er mee was. Ook super tof dat ze het kadootje ook in lam hebben toegevoegd aangezien ik alleen snacks van lam had besteld!! Erg tevreden over de webshop en app van jullie. Eerste keer dat ik besteld heb bij jullie maar reken er maar op dat ik vaker ga bestellen. Bruno vind trouwens de snacks ook erg lekker, had niet anders verwacht!

• Gevonden via? Een bekende raadde mij het aan aangezien ik op zoek was naar natuurlijke snacks

Prima service , verzorgd!

Prima service , verzorgd!

• Gevonden via? Internet

Enorm snelle levering! De app werkt daarnaast erg prettig en is heel overzichtelijk. Super leuk dat je een gratis cadeau mag bestellen, maar nog leuker dat er nog een extra bedankje bij de bestelling zit! Onze labradoodle Ted was erg blij met de koffieboonwortel en griste hem meteen uit mijn hand haha. Verder volop keuze qua snacks, dus ze kan weer even vooruit. Ga zeker nog een keer hier bestellen na deze positieve ervaring!

Goede ervaring

Als wij wat bestellen staan wij te kijken hoe snel het binnen is. Het is prima geregeld echt een aanrader wat dat betreft.

• Gevonden via? van horen zeggen

Goede aanvulling op andere webwinkels !

Omdat er vooral natuurlijke producten verkocht worden , is deze webshop een heel goede aanvulling op de gebruikelijke webwinkels

Klantgericht

Bij onze eerste bestelling ging betaling mis met iDeal en / of achteraf betalen. De bestelling werd alsnog verzonden waarna wij later via factuur mochten betalen. Wij werden zelf gebeld dat het niet goed was gegaan maar de bestelling al was verzonden. Prima service

• Gevonden via? N.v.t.

Snelle levering met leuke extra!

Ik had om 15:00 uur besteld en de het volgende dag al in huis. Er zat nog een extra traktatie bij waar de hond dol op was, kortom top!

Prima levering, supersnel

Zie bovenstaande opmerking

• Gevonden via? Internetverbinding

teleurstellend

Misschien lag het aan het warme weer masr mijn hond blieft het blikvoer ( chicken en lam) wat ik kocht niet ! Ze liet het mooi staan, en nu zit ik met die blikken, probeer het nog wel 'n keer te geven masr misschien is het de geur of hoe het eruit ziet dat ze het niet wil opeten ? (Kleine jachthond).

Super!!!!

Nog een kadootje erbij ook!!!

Fijne winkel

Fijne winkel goed contact en snel verzonden :).

• Gevonden via? Instagram

Goedgekeurd door hond :)

Honden vonden de koekjes erg lekker en alles was keurig op tijd in huis. Niet goedkoop, maarja met de voedselallergieen van mijn hond ben ik niet anders gewend.

• Gevonden via? google

Goed geholpen aan de telefoon

Vriendelijk en goed advies over de bestelde hondensnacks

• Gevonden via? google

Super tevreden

Altijd vriendelijk en goed advies!

• Gevonden via? Google

Mijn eerste bestelling bij Hondjekoek is prima verlopen . Snel geleverd en nog wat lekkers erbij . Zal zeker in de toekomst weer een bestelling plaatsen.

Levering had sneller gemigen

De verpakking van de snacks kun je niet gebruiken als opslag. Dat vind ik echt jammer. Geen striksluiting of emmertje oid.

• Gevonden via? aanbeveling en korting

Werd gebeld door hondjekoek dat er niet genoeg hertengewei op voorraad was. Werd goed opgelost. En de hondjes hebben al veel kauwplezier.

• Gevonden via? Google

Uitstekende verzorging van zowel de betaling, de bezorging én het product!

De bestelling ging moeiteloos, zo ook de betaling. Ik werd over iedere stap in het hele proces goed en tijdig geïnformeerd. Het product - de Lakse Kronch zalmkoekjes - gaan er in als de spreekwoordelijke koek.

prima service.

Snelle levering via de pakketdienst met goede communicatie. Bij vragen goede adviezen. Deskundig. Vriendelijk.

• Gevonden via? vaste klant

Heel tevreden

Alles netjes verpakt

• Gevonden via? Internet

Veel keuze uit snacks voor hond en kat

De snacks zijn goed verpakt, zowel in eigen verpakking als in de doos. Een extra lekkernij werd ook mee geleverd. Veel keuze in verschillende diersoorten, voor zowel de hond als de kat. De prijzen vallen ook erg mee. Zal hier zeker nog eens bestellen.

• Gevonden via? Facebook

Erg klantvriendelijk en een snelle verzending

Mijn hondje mag alleen alles op basis van konijn en hier vind ik lekkere beloningsnacks voor een schappelijke prijs. Ze zijn goed bereikbaar per telefoon wat ik erg prettig vind. De website is erg duidelijk.

• Gevonden via? Facebook

Overzichtelijke en duidelijke website! Het pakketje is netjes ingepakt en geleverd op de dag dat aangegeven stond op de website. Het was de eerste keer dat ik hier besteld heb, maar zeker niet de laatste!

• Gevonden via? Internet

Mooie producten en een ruim assortiment

Overzichtelijke webwinkel met een ruim assortiment! Onze nieuwe favoriet als het aankomt op natuurlijke snacks voor onze hond.

Over Hondjekoek.nl

Hondjekoek: dé online hondenspeciaalzaak en gratis te downloaden app. Biologische en natuurlijke honden- en kattenvoeding. Groot aanbod natuurlijke hondensnacks en hondenkoekjes. Specialist op het gebied van gezonde honden- en kattenvoeding. Al vele jaren ervaring in het selecteren van het meest eerlijke productaanbod.