Hoi Angela, Een goede service staat bij ons hoog in het vaandel! Dit communiceren we en maken we ook echt waar. Dit is onder andere in jouw beoordeling te lezen. Hartelijk dank hiervoor!
Hoi Tamara, Bedankt voor de top review!
Hoi Wesley, Schade is voor iedereen vervelend, het gaat erom hoe je ermee omgaat. Fijn dat je tevreden bent over de oplossing. Bedankt voor de waardevolle beoordeling!
Hoi Cindy, Top service is waar we voor gaan, super! Hartelijk dank voor de perfecte beoordeling.
Hoi Hannie, Bedankt voor de perfecte beoordeling!
Hi Floris, Hartelijk dank voor de mooie review!
Hoi Christian, Hartelijk dank voor de perfecte beoordeling!
Hoi Kees, Bedankt voor de mooie beoordeling! Wij zijn benieuwd wat we nóg beter kunnen doen voor die tien =D
Hoi Mart, Bedankt voor de top review!
Hi Hans, Bedankt voor de mooie beoordeling! Wij zijn benieuwd wat we nóg beter kunnen doen voor die tien! =D
Hi Ismay, Bedankt voor het schrijven van de mooie beoordeling!
Beste Christine, Hartelijk dank voor de perfecte beoordeling!
Hi Jan, Hartelijk dank voor het schrijven van deze mooie beoordeling.
Originele beoordeling
Hi Arnoud, Bedankt voor het schrijven van deze mooie beoordeling! We staan graag de volgende keer weer voor je klaar.
Hi Edwin, Hartelijk dank voor de review!
Hi Marc, We denken altijd mee om tot de beste oplossing voor onze klanten te komen. Bedankt voor de mooie beoordeling!
Hartelijk dank voor de top review!
THEBO is meer dan 30 jaar geleden begonnen als specialist in vleessnijmachines. Inmiddels is THEBO met duizenden klanten en diverse specialistische webshops een toonaangevende speler in Nederland en België. Ons team is goed opgeleid en zal er alles aan doen om je perfect te adviseren. We nodigen je uit om contact met ons op te nemen. Laat ons je verbazen!