Vakkundig advies en installatie

Wij wilden een koelcel voor op de sportclub en hadden wat uitgezocht. Op advies van de verkoper een ander type motor (niet duurder) ivm de garantie en stabiliteit.

Zeer goede en snelle service

Vooral het meedenken met de niet standaard oplossing die ik voor ogen had, maakte het verschil.

exceeded expectations

Thebo was not a name you would here much here ( curacao). As soon I start going through listings and comparing prices, I was very Impressed. and got very good validation of the company from others. Long story short, coolers and dish washer are installed and running in good order. quality very good and great packaging. they are truly to be recommended. cant wait to do business with Thebo again. Thank you guys

snel en hulpvaardig

snel geleverd en goede info telefonisch bereikbaar voor vragen

Suivi téléphonique ok Livraison rapide

Super snel. Goed advies.

keurige prijzen,niet goedkoper te verkrijgen als horeca ondernemer,

Snelle service qua contact, bestellen, betalen, materialen van de zadelmodule is top,plug and play,ideaal voor ons! dankjewel (Bas) en Thebo

top

Goede service, perfect geplaatst alleen transport kan effe beter...

Prima Service

Meerdere malen goed geholpen, en leveringen waren ook prima.

Fijne communicatie en goede apparatuur

Fijne communicatie, goede adviezen en snelle levering volgens afspraak. Helaas had ik ook even de onderhoudsdienst nodig voor een geleverde diepvries kast maar ook dit verliep allemaal zeer soepel.

snelle aktie

bij ons ontstaan er een probleem met de vries installatie gelijk een nieuwe vrieskoeling besteld, snelle aktie van de leverancier deze dacht mee. alleen jammer dat de instructie die er bij word geleverd niet in het Nederlands is bijna een score van 10 mogelijk een aandachts punt voor de toekomst.

TOP

Snel en efficiënt

Goede klantenservice

Fijne klantenservice, ook nadat er met levering iets fout ging. Het blijft mensenwerk maar hoe je er mee omgaat dat maakt het verschil. En dat is met deze mensen erg fijn bevallen!

Perfecte service

Na telefonisch contact in 2 dagen ons uit de nood geholpen met een nieuwe koelkast.

Correcte en snelle levering.

Zeer snel geleverd, dinsdag besteld en donderdag geleverd. Zeer behulpzame chauffeur.

Prima service, prima advies, prima ondersteuning.

Zeer tevreden over service, plaatsing en kwaliteit!

Alles op tijd geleverd en netjes geïnstalleerd

De koelcel werd een dag van tevoren gebracht. Netjes op tijd. Net als De mannen die de cel de volgende dag moesten opbouwen. Ze waren netjes en dachten ook mee welke positie de cel het beste kon hebben en waar bijv. De deur moest komen.

Erg behulpzaam en meedenkend!

Goede prijzen en snelle levering.

matig

dat weten ze zelf best wel

Prima koelcel, levering volgens afspraak

Helaas zit de schakelaar voor het licht aan de achterkant, is niet zo handig.

super duidelijk

goed advies, mooie prijs en snelle levering

Goede en snelle service

Goede en snelle service

Goed echt super

Alles in een woord super .koeling ook ..alleen een deur zit verkeer om foutje van ons eigen ..groetjes . TOP.

Duidelijke service , snelle levering

Goed advies, snelle levering

Goed telefonisch advies, snel en netjes geleverd

Koelmalaan 3500.6

1812 PS Alkmaar

Over Thebo BV

THEBO is meer dan 30 jaar geleden begonnen als specialist in vleessnijmachines. Inmiddels is THEBO met duizenden klanten en diverse specialistische webshops een toonaangevende speler in Nederland en België. Ons team is goed opgeleid en zal er alles aan doen om je perfect te adviseren. We nodigen je uit om contact met ons op te nemen. Laat ons je verbazen!