Pluspunten

Er werd zeer snel gereageerd op mijn vragen per e-mail.

Pluspunten

Snelle service en goede kwaliteit.

Pluspunten

Snelle levering van prachtig geborduurde mutsjes voor een tweeling. Mooi verpakt in papier.

Pluspunten

Bij vragen een snel antwoord. Bestelling snel geleverd. Werd ook goed op hoogte gehouden van status bestelling

Pluspunten

Duidelijk, overzichtelijk, snelle reacties via de mail, snelle levering en een mooi cadeau.

Ik vond het jammer dat ik hetzelfde cadeau (ongestickerd) wel flink goedkoper een dag later op bol.com. Dit vond ik wel een klein beetje jammer want dit had mij al met al €20,- kunnen besparen.

Pluspunten

Mijn favoriete webshop voor gepersonaliseerde (kraam)cadeautjes! Goede kwaliteit, hele goede service en altijd leuk verpakt.

Pluspunten

Vlotte levering van een prachtig ingepakt product.

Pluspunten

Hele vlotte communicatie, zeer hulpvaardig. Bestelling mooi verpakt en snel geleverd. Wij zijn zeer tevreden!!!

Pluspunten

Pluspunten

Snelle levering en op schrift op de houtenhuisjes is erg mooi. Geeft het kado echt iets persoonlijks

Het is handig om te zien hoe laat het pakketje ongeveer bezorgd wordt.

Pluspunten

kundig en snel, leuk assortiment

Pluspunten

Alles is vlotjes verlopen; van bestelling, betaling tot levering.

Het knuffeltje met geborduurde tekst is zacht op de kant waar de achterkant van de tekst staat en deze zachte kant niet meer zo zacht maakt maar het is waarschijnlijk onmogelijk om het anders te borduren.

Pluspunten

Super mooi knuffeltje besteld voor mijn pasgeboren nichtje! Ik kreeg nog heel lief een mailtje toegestuurd met de vraag of ik toch niet een mooier lettertype wilde, omdat de Y niet zo mooi uitkwam in het lettertype dat ik had gekozen. Snelle, vriendelijke service en mijn kadootje is klaar om te geven omdat hij al heel mooi verpakt is in folie. Dankjewel! Groetjes, Lon

Pluspunten

comunicatie, product, levering, kwaliteit, keuze.

Pluspunten

De belettering op de Woezel en Pip trein was perfect uitgevoerd en ik heb hem zeer snel thuis gekregen. Helemaal mooi als cadeau ingepakt. Mijn dochter was er heel erg blij mee.

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

ik heb 9 dagen geleden een artikel besteld en nog steeds niet ontvangen...

Pluspunten

snelle en nette levering!

Pluspunten

Mooi ingepakt. Voldoet aan de verwachting. Goede prijs kwaliteit verhouding.

De pakketjes kunnen beter via post nl worden bezorgd. Dit bied meer mogelijkheden dan DHL. Het zou fijn zijn als de kleuren van de letters makkelijk te vinden zijn. Zou fijn zijn als de lettertypes worden vermeld, dan kan je eventueel kijken hoe de naam eruit ziet in word.

Pluspunten

Fijn contact gehad over de bestelde artikelen.

Pluspunten

Perfekt! Super snel verzonden en heel mooi!

Pluspunten

Super snelle levering

Pluspunten

Snel en mooi gemaakt!!

Pluspunten

Heel goede klantenservice. Heel goed op de hoogte gehouden van het verloop van de bestelling, mijn bestelling had wat vertraging en werd hierover voldoende op de hoogte gesteld.

Hallehuis 42

3781 KK Voorthuizen

Over Borduurservice AnneLot

Borduurservice AnneLot, uw specialist in het borduren van artikelen naar wens.