Pluspunten

Fijne service, product op maat, denkt mee met klant, snelle communicatie en levering

Pluspunten

Snelle service, mooie producten en leuk verpakt!

Pluspunten

Snelle en zeer vriendelijke service

Pluspunten

Goede snelle en correcte afhandeling. Ik ben zeer tevreden over de wijze waarop er gecommuniceerd werd. Vlot en snel een reactie. En alles werd geregeld naar mijn wens en volgens afspraak. Bij dit bedrijf is klant koning!!!

geen

Pluspunten

Snelle levering van een super mooi geborduurd dekentje.

Pluspunten

Snel en behulpzaam

Pluspunten

Snelle service, product voldeed aan de verwachtingen

Pluspunten

Ik vind jullie super en echt leuke spullen ze zijn er blij mee met die knuffels

Heb ik niet voor mij prima zo

Pluspunten

Snel netjes en persoonlijke benadering

Cadeau is afgeleverd zonder afzender waardoor niemand weet van wie t afkomstig is

Pluspunten

heel mooi

Pluspunten

Goede kwaliteit geen losse draadjes of slordig afgewerkt!

Niks voor jullie alleen jammer dat postNL de pakketjes alsnog door de brievenbus probeerd te proppen terwijl het pakketpost is. ( heb 6,95 voor pakketpost betaald )

Pluspunten

Super mooi gedaan! Knuffeltje met de naam van onze kleinzoon!

Pluspunten

-Fantastische service -Steeds goede communicatie -Aanpassingen op aanvraag mogelijk -Kwaliteitsproducten voor dagelijks gebruik -Snelle levering Sinds wij kennis hebben gemaakt (door zelf een kraampakket cadeau te krijgen van vrienden), geven wij zelf nu steeds een kraampakket van bij Borduurservice Annelot bij een geboorte in de familie of in onze vriendenkring. Een echte Aanrader!

Pluspunten

Snelle levering, meedenken, goede/snelle communicatie, keuze is reuze

Pluspunten

Goede website.

Als je een product uitgekozen hebt met toevoeging van naam is het aan te bevelen om dat te laten zien. Dan weet de koper hoe het product eruit komt te zien. Nu is het een verrassing totdat de postbode het heeft bezorgd!

Pluspunten

Het produkt ziet er mooi uit. Snel werk en bij en contact via de mail snelle reactie. Ben erg blij met het geborduurde product. Heel hartelijk dank

Zou niet weten

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Snelle reactie! Mooi resultaat

Nvt

Pluspunten

Leuke producten, zeer snelle en goede communicatie!

Pluspunten

Service. Reageert vlug en duidelijk. Mooie afwerking en werd afgeleverd als sierlijk cadeau.

Pluspunten

Super snelle levering, goede kwaliteit badlakens.

Pluspunten

Flexibel en creatief

Geen ga vooral zo door

Pluspunten

- Goed bereikbaar (telefonisch/ per mail) met snelle reactie. - leuk, mooi en degelijk product voor een goede prijs.

- klamboeroede kon niet ingeschoven, handig als dit wel kan. - Evt tegen kleine meerprijs een breng-/ haalservice aanbieden: het terugbrengen ging even lastig: in de drukte thuis, konden we pas last minute bekijken of we wel/ niet konden en toevallig waren dat net momenten dat het bij AnneLot niet uitkwam (wo- vr- avond, zaterdag ochtend). Dat was jammer, maar was maar een klein detail. Verder helemaal tevreden over de wieg en de procedure er omheen. De wieg is in z'n totaal best een groot pakket: in kleinere auto's past t sowieso niet, in onze stationwagen alleen als de achterbank ook plat was. Hierdoor is de wieg niet terug te brengen met de kinderen erbij in de auto, dit beperkte voor ons de terugbreng mogelijkheden. Hartelijke groeten en nogmaals bedankt!

Pluspunten

Snelle service, goede kwaliteit

Hallehuis 42

3781 KK Voorthuizen

Over Borduurservice AnneLot

Borduurservice AnneLot, uw specialist in het borduren van artikelen naar wens.