Echt een top service.

Ik bestelde een mutsje en een dekentje met de naam van ons bijna geboren zoontje. Ik kreeg een mailtje of het niet beter was een ander lettertype te kiezen ivm zijn korte naam. En dat was inderdaad veel mooier. 2dagen na de bestelling werd het geleverd. En het ziet er top uit! Borduursel is mooi en het mutsje is gedrukt. Heel leuk geworden! Ik weet waar ik vaker iets ga bestellen! Wat een aanrader!

Mooi produkt en goede service

Alles is perfect bestellen en volgens afspraak geleverd. Goede service Top

Snelle, mooie service

De knuffel ontzettend leuk ingepakt. Kon het zo als cadeau geven. En heel mooi borduurwerk. Super leuk kraamcadeau!

Wat heb ik een top service gehad. Door een fout van mij een cijfer verkeerd laten borduren. Met goed overleg is het super hersteld. En wat is het toch leuk dat het knuffeltje van mijn dochter bij jullie online op de site mag staan. In 1 woord geweldig!

Zeer goede en vriendelijke service!

Zeer goede, snelle en vriendelijke service! De producten zijn helemaal naar wens, zeker een aanrader!

Super fijn, mooie producten en geweldige service

Geweldig snel en fijne producten

Goede service, mooi ingepakt

Zie boven

Ziet er mooi uit en snelle levering.

Leuk met de naam erop geborduurd. Zo is het een persoonlijk kado.

snelle levering top

Kwalitatief goed en ziet er mooi verzorgd uit

Duidelijke website, snelle service, mooi verpakt, kwalitatief goed.... aantal keer besteld zeer tevreden!

Voor het eerst besteld bij jullie geweldig.

Het nijntje was geweldig mooi gemaakt ik ga zeker nog wel eens wat bestellen bij jullie mooi en goede kwaliteit en service geweldig. Bedankt

Mooi geborduurde originele baby kraampakket cadeau's

Heel erg blij met rose Nijntje hydrofiel luier met naam geborduurd, knuffeldoek Nijntje rose rib met naam geborduurd en luxe slab met naam en hartjes geborduurd. Goede kwaliteit en mooi geborduurd. Duidelijke website met foto’s, prijzen en veel keus. De bestelling is snel bezorgd. Leuk ingepakt als kraampakket in cellofaan folie met cadeau linten. Het was netjes en goed ingepakt.

Mooie producten!

Happy horse knuffels met naam besteld voor mijn kindjes en die van een vriendin! Goede service, snelle verzending! Ik weet waar mijn volgende kraamcadeautjes vandaan komen :-)

Mooi gedaan! Leuk ingepakt

Mooi geborduurd en leuk ingepakt! Snelle afhandeling en verzending!

Super mooie kwaliteit

Ledikant dekentje besteld en laten borduren. Super mooie kwaliteit.

Producten worden goed en snel geleverd. Wel vind ik alles aan de prijs waardoor het soms voor een kraamcadeautje al te duur wordt.

Goede service!

Bij borduurservice AnneLot een kraamkado besteld, snel verzonden rechtstreeks naar de baby, en zelfs een gratis kaart erbij!

Goede communicatie en snelle service...ik ben erg tevreden met het eindresultaat van de gepersonaliseerde knuffel

Net zo vlot en mooi als anders

Wederom prachtige cadeautjes kunnen bestellen en stuk voor stuk prachtig ingepakt.

Mijn bestelling van 2 x set kinderschortje met naam + ovenhandschoen waren zeer snel bezorgd. Ik had bij de order als opmerking dat het verjaardags kadootjes waren en ik was zeer verrast dat ik een doos kreeg met 2 mooie ingepakte presentjes. Leuk gedaan en bedankt ervoor. De namen zijn er erg mooi opgeborduurd. De jarigen waren er erg blij mee.

Top.

Lakentje besteld had geen haast. Meerder voorbeelden mogen beoordelen wat ik er van vond en hoe ik het wilde. Super mooi geworden, onwijs blij mee!

Attent

Een schortje met naam voor een nieuwbakken grote zus, zodat ze papa en mama kon helpen met de verzorging van de baby. Dat had ik bij de bestelling geschreven. Toen het schortje kwam, was het prachtig ingepakt, met linten eromheen. Erg attent. Verzending en levering prima. Eenvoudig, maar keurig schortje. Dat wou ik ook. Alleen: geborduurd? Nee, de naam was op het textiel gedrukt. Wel netjes, maar ook jammer. Borduursel had ik mooier gevonden en het lijkt me duurzamer. Waarom dit niet vooraf vermelden?

Mooi en super snel

Super snelle levering en mooie producten

Perfectie

Alles weer super mooi geborduurd! Gaan we veel plezier van hebben.

Tot 2x toe komen ze hun belofte na. Wordt snel en goed verzonden. En qua prijs goed in de markt. Als ik weer wat nodig heb weet ik de weg te vinden. Ga zo door!

Hallehuis 42

3781 KK Voorthuizen

Over Borduurservice AnneLot

Borduurservice AnneLot, uw specialist in het borduren van artikelen naar wens.