Zoals het hoort

Ik heb de bestelling snel ontvangen. De bestelling was eerst onvolledig maar dit werd snel opgelost. Een dag later had ik het volledige pakket. Dank u.

Moeilijke verf

Het is erg belangrijke om de juiste roller en kwast te gebruiken om de verf goed te verdelen.. Kwaliteit is erg goed

Heel fijn en professioneel geholpen !

Ik ben heel erg prettig en persoonlijk geholpen!

Deskundig en prettig advies.

Goed en uitgebreid advies, kwaliteitsprodukten en een snelle levering. Helemaal goed dus!

Mooi eindresultaat

Goede service via de chat functie. Verf was snel binnen. Na een laag aangebracht te hebben was het wel even spannend. Verf sprong open en dekte niet op alle plaatsen even goed. Alles twee uur laten drogen, hierna een tweede laag aangebracht. Verf dekte toen volledig. Super blij met het resultaat

Super makkelijk verf te bestellen, werd gelijk geholpen via de chat

Via een andere website kwam ik hier terecht. Doordat ik vragen kon stellen over de verf via de chat en deze meteen beantwoordt werden, heb ik hier verf besteld. De volgende dag was het al bezorgd, dus ik kon meteen beginnen. Verf was niet duur, had geen geur en is van superkwaliteit. Liet geen strepen na. Ben er heel blij mee. Super bedankt!

Super snel geleverd en goede service wat betreft de uitleg enz!

Goede service online, snel en fijne duurzame verf

Goede service online, snel en fijne duurzame verf

Super snelle en fijne service

Dit bedrijf weet waar ze het over hebben, ze geven goed en duidelijk advies en aan de hand van jou vragen en informatie hebben ze de juiste verf/saus Wij zijn erg blij met het resultaat en de saus is mooi dekkend

Prima! Snel geleverd!

Besteld en snel in huis! Super!

Kwaliteits producten met super levering.

Voor de 2e keer producten besteld bij Greenpaints. Zeer tevreden over het lak resultaat en een fijne en snelle bezorging. Top, ga zo door!

Spoedige levering en perfecte opvolging mogelijk. Heel goede producten.

Fijne winkel met goede service

Fijne winkel met goed advies en goede service.

Het was snel binnen .

mooie producten, mooi bedrijf, veel kennis bij de eigenaar!!

flexibel, snel, goede kennis in huis mooi bedrijf, en groene producten!! de verf geprobeerd en daar wordt je blij van!

Super service

Goed advies snelle levering

Snelle service!

Soepel bestelproces, snelle service!

Supersnelle levering en top service!

Er was iets misgegaan met de bestelde kleuren en na één belletje werd meteen alles uitgezocht. En zonder probleem werd het heel snel opgelost. Top service!

Jammer van de RAL 9005 kleur die niet diepzwart is...

Ik heb recent de zwarte beits van Bohme bij jullie besteld in de kleur RAL 9005 DIEPZWART zijdemat. Helaas is de kleur zwart geen RAL 9005 diepzwart, maar ziet er uit als RAL 9004. Is echt heel donkergrijs/antraciet van kleur. Jammer...

top geregeld

Snel geleverd. Bohme boerenbeits en een kwast besteld. Zeer fijne producten.

Gewoon goed

Gewoon goed

goed spul, wel prijzig en redelijk tot snelle levering

goed spul, wel prijzig en redelijk tot snelle levering

goed opgelost

door een ongelukje van dhl is alles toch goed opgelost mijn complimenten mvg g nieboer

Jullie geven goede voorlichting over lakken en verf

Ik wilde een lak voor hout waarbij het hout zo min mogelijk door de zon verkleurd. Dat is gelukt

De Bleek 19 b

7468 DK Enter