fout netjes en snel opgelost

De eerste zending was incompleet ondanks dat volgens de pakbon wel alles in het pakket had moeten zitten. De volgende dag gebeld en de situatie uitgelegd. Ze gingen het uitzoeken. De zelfde dag nog bericht gehad dat er iets misgegaan was met inpakken en dat het restant er aan kwam. Een dag later hadden we het in huis.

Fout netjes opgelost

Eerste levering was niet compleet ondanks dat volgens de pakbon wel alles er in had moeten zitten. Dag er na gebeld en ze gingen het uitzoeken. 's middags hebben ze gebeld maar kon ik niet opnemen. In de avond een mail dat het er alsnog aankwam zodat ik door kon. Foutje kan gebeuren. Gelukkig werd het snel opgelost.

Fout netjes opgelost

Product is goed maar levering gelekt

Product is goed maar levering heeft gelekt in de doos.

Goede service en snelle levering

Bedrijf reageert snel op vragen en doet een stapje extra voor de klant. Aan te bevelen.

Uitstekende en snelle levering

Besteld wat ik moest hebben in het weekend en op dinsdag werd het al geleverd. Netjes verpakt en compleet. Kwalitatief goede verf.

Snel geleverd, goede kwaliteit

goed proces van bestellen en bezorgen, prachtige verf.

positief!

alles vlot verlopen!

goede prijs, snelle levering

Snelle levering, telefonisch advies.

Alles ziet er overzichtelijk uit, misschien nog wat extra info over de verwerking van de aangeboden producten.

snelle service, prima logistieke begeleiding/afhandeling

Product prima, aankoop, betaling en aflevering prima

Snelle service, verpakt

Mijn bestelling snel in huis, en ondanks dat het om een niet breekbaar product ging zorgvuldig en netjes ingepakt

Precies volgens verwachting

Zie titel.

Snelle verzending

Snelle verzending en goed verpakt.

Bestellen en leveren perfect op tijd.

Gemakkelijk bestellen en tijdig en snel geleverd !

Proef potjes van agingstain van Bohme: prachtig spul!

Heel snel geleverd en heel fijn dat ik op met deze proef potjes een goede keuze kan maken voor mijn gevel afwerking.

zeer vriendelijke en vlugge service

zeer positief, vlug geholpen, professionaliteit ten top, een aanrader

Fijn product, prima contact , samenspraak en verzending

Zoals ik schreef. Een zeer tevreden mens, aan de kant van de klant

Duidelijke communicatie en snel geleverd

Zie bovenstaande

Snel en vriendelijke klantenservice

Iets was niet op voorraad. Dat werd heel snel en vriendelijk opgelost waardoor ik snel aan de slag kon.

Zeer aangenaam!

Goed advies, helder

Top beits en super service!

Telefonisch ben ik goed geadviseerd en de boerenbeits plus benodigdheden waren snel binnen. Ik ben erg tevreden, bedankt!

De levering is vlot en correkt

De bestelling afronden vond ik misleidend, mijn bedrag van de benodigde bestelling was € 60,00 waarna werd aangegeven, om de verzendkosen gratis te doen zijn, het bedrag van de bestelling naar€68, verhoogd moest worden. Dit had ik gedaan, maar er moest weer aangevuld worden met iets van € 38 ,00 Wat ik uiteraard niet had gedaan, Mijn ervaring is dat de meeste bestellingen boven de € 20.00 gratis verzonden worden, groetend npr

Goede uitleg en service

Ik had een vraag over hoe te behandelen frake hout. Zeer netjes uitgelegd en service

Duidelijke site, snelle afhandeling.

Overzichtelijke site, snelle levering. Prima!

De Bleek 19 b

7468 DK Enter