Super snel ,super beits top bedrijf.

Top bedrijf.

fantastisch!

zeer goed dekkende en reukloze verf!

Prima geholpen.

Verkeerde verf besteld, dezelfde dag via de mail gemeld. De volgende dag het goede artikelontvangen.

Snelle levering en super kwaliteit

De kleur die ik wilde vond ik nergens tot ik bij jullie terecht kwam

Prima product.

Snelle levering en prima beits

Onze tuinschutting zier er uit als nieuw door de behandeling met boerenbeits! Eenvoudig te verwerken en na één laag al dekkend. Ook een tuinbankje voorzien van dezelfde beits. Aanrader!

Boven verwachting mooi resultaat.

Het resultaat bij het behandelwn van een geschuurd vurenhouten kastje is echt mooi geworden. Verbruik is zoals opgegeven.

snelle service

De foto's op de site geven een goeie indruk van het uiteindelijke resultaat. De keuze voor Bohme boerenbeits was de juiste. Snelle correcte levering van de bestelde producten.

goed verwerkbaar

goede en prima verwerkbare verf

Snelle levering, fantastisch product

Levering was binnen 24 uur, producten (suncare en 2k lak) voldoen perfect aan de verwachtingen.

Goed advies, snelle service & betaalbaar

Goed advies, meedenkend. Super snel de producten in huis en voor een betaalbare passende verf. Kortom, uitstekend

Top service!

Wij zochten een goed product voor het lakken van onze tafel. Greenpaints heeft enorm goed geholpen met advies en zeer snelle levering van producten.

ik vond de service uitstekend

snelle levering en verzorgd ingepakt zeer tevreden

Heel vriendelijke en goed geholpen!

De lak strijkt goed en makkelijk uit. Droogt supersnel op het oppervlak. Mooi resultaat. Hoe het gaat met de zon erop in de toekomst dat moet ik nog zien maar ik heb vertrouwen in Greenpaints.

Zeer vlotte levering van bekend product.

Gemakkelijke bestelling plaatsen, vlotte levering van het product en prettig telefonisch contact.

Top verf!

Vluuge levering! Verf van heel goede kwaliteit!

Geweldige producten en service!

Prachtige bedrijf met mooie ambitie en producten. Zeer tevreden over advies levering en kwaliteit van de producten

Goede en snelle service/ levering

Super snelle service !! En een kwaliteits product !!

Goed contact,accuraat gehandeld. Direct geleverd

Zoals hier boven

Prima beits. Goede dekking.

Goede producten en snelle levering

zeer deskundig goede prijs kwaliteit verhouding

Super advies gehad voor een groot schilder project. Mooie fijne beits die super glad uitstrijkt. Met de juiste kwasten ook van Greenpaints super resultaat. Echt aanrader voor deskundig advies en verf voor een mooie prijs

Kwaliteit en vriendelijke service

Snelle afhandeling van order en prima advies.

Iets fout besteld en is TOP opgelost

Ik had het verkeerde art besteld gebeld en alles was al weg. Ik had het met spoed nodig dus nog even via het post kantoor op de post gedaan. Nogmaals bedankt.

De Bleek 19 b

7468 DK Enter