Super mooi hoesje voor mijn Huawei

Heel fijn dat er bij B2C Telecom nog wel hoesjes zijn voor het type mobiel dat ik heb. Leuk dat je het hoesje kunt voorzien van een eigen gemaakte foto. Super kwaliteit. Helemaal blij mee!

Reactie van het bedrijf

Hoi Judith, Dank voor je mooie review, dat waarderen wij enorm. Het eindresultaat is prachtig. Heel veel plezier met het hoesje! Groetjes, Team B2C Telecom

Geweldige service!!

Ik heb onlangs een zelf samengesteld hoesje besteld en één uit de voorraad; beide zijn van prima kwaliteit, mooi afgewerkt en supersnel (met 1 werkdag) geleverd. Geweldig! Ik ben heel blij met beide hoesjes.

Reactie van het bedrijf

Hoi Ingrid, Bedankt voor je geweldige review. Wat fijn om te lezen dat je tevreden bent met de afwerking van de hoesjes en de levering! Heel veel plezier met beide hoesjes en hopelijk tot de volgende keer! Groetjes, Team B2C Telecom

Had het verkeerde hoesje besteld. Nieuwe besteld was volgende dag binnen. Andere retour en volgende dag al mail dat ze het bedrag binnen 1-2 dgn terug storten.

Reactie van het bedrijf

Hoi Ramona, Heel erg bedankt voor je mooie review! Wij doen ons best om alle inkomende retourzendingen dezelfde dag of de dag erna te verwerken, zodat klanten niet lang hoeven te wachten op hun geld. Goed om te lezen dat je dit ook kan waarderen :-) heel veel plezier met het hoesje en hopelijk tot de volgende keer. Groetjes, Team B2C Telecom

was binnen 1 dag in huis. je hoeft niet thuis voorblijven het past door brievenbus. dus lekker makkelijke.

Reactie van het bedrijf

Hoi Sandra, Dank voor je review, dat waarderen wij enorm! Wij proberen al onze bestellingen als brievenbuspakje te versturen, zodat je inderdaad niet thuis hoeft te blijven. Lekker makkelijk inderdaad ;-) Heel veel plezier met het hoesje! Groetjes, B2C Telecom

goede keuze en netjes in levertijd

Goed, snel, betaalbaar

Leuke hoesjes, veel keuze. Snelle levering en betaalbaar.

Reactie van het bedrijf

Hoi Iris, Bedankt voor je mooie review. Heel veel plezier met het hoesje. Groetjes, Team B2C Telecom

Prachtig hoesje

Het hoesje is van mooie kwaliteit en de afbeelding voldoet helemaal aan de verwachtingen. Snelle levering.

Reactie van het bedrijf

Hoi Joke, Bedankt voor je review. Fijn dat de kwaliteit van het afdruk en het hoesje voldoet aan de verwachtingen. Heel veel plezier met het hoesje. Groetjes, Team B2C Telecom

Gemakkelijke site

Reactie van het bedrijf

Hoi Henny, Dank je voor je review. Wat goed om te lezen dat je de website gemakkelijk in gebruik vindt. Veel plezier met het hoesje en hopelijk tot de volgende keer. Groetjes, Team B2C Telecom

Een aanrader

Het ging super vlot om een hoesje te kiezen en te ontwerpen. Mooi resultaat, snelle levering, kortom een aanrader!

Reactie van het bedrijf

Hi Sofie, Heel erg fijn om alleen maar positieve dingen in je review te lezen, daar doen wij het tenslotte voor! Bedankt en geniet van het mooie standcase hoesje. Groetjes, Team B2C Telecom

Ik bestelde het hoesje en had hem binnen een paar dagen al binnen.

super mooi hoesje

super mooi hoesje, voelt stevig aan mooie kleuren helemaal BLIJ

Reactie van het bedrijf

Hi Carly, Wat fijn dat je zo tevreden bent met het hoesje! Heel erg bedankt dat je een review voor ons hebt achtergelaten en veel plezier met het hoesje. Groetjes, Team B2C Telecom

Eerste ervaring

Fijne site, makkelijk om je eigen hoesje te ontwerpen en snelle levering.

Reactie van het bedrijf

Hoi Miranda, Bedankt voor je review. Goed om te lezen dat je het gemakkelijk vond om een hoesje te bestellen via onze website. Heel veel plezier met het Galaxy Z Flip4 hoesje en hopelijk tot de volgende keer! Groetjes, Team B2C Telecom

De Case Designer werkt erg prettig. Het bestellen, betalen en bevestigen bevalt goed. Ik ben zeer tevreden over het eindproduct

Prima product, snelle levering

Vriendelijke, duidelijke en snelle e-mails ter bevestiging van de bestelling, over de levering en de factuur. Prima!

Reactie van het bedrijf

Hoi Marloes, Dank voor je review en de lovende woorden. Dat waarderen wij enorm. Heel veel plezier met het tablethoesje en hopelijk tot de volgende keer! Groetjes, Team B2C Telecom

Dat het op tijd was

Dat die goed is

Reactie van het bedrijf

Hoi Frieda, Bedankt voor je review. Wat fijn dat het hoesje naar wens is. Heel veel plezier ermee! Groetjes, Team B2C Telecom

In één woord omschreven: Fabuleus

Ik kreeg van mijn moeder de kans om voor haar een hoesje te ontwerpen, zonder zei wist hoe deze eruit zou gaan zien. Ik heb haar emotioneel gekregen en ze krijgt er zoveel leuke reacties op! Echt een aanbeveling dus! De kwaliteit van de foto is zo projectief haarscherp, echt fascinerend! * * * * *

Reactie van het bedrijf

Hoi Jennifer, Heel erg bedankt voor je mooie review. En wat mooi om te lezen dat je jouw moeder emotioneel hebt gekregen met het hoesje. Het is ook een prachtig hoesje met een mooie tekst! Groetjes, Team B2C Telecom

Geleverd, snel en conform verwachting

Geleverd, snel en conform verwachting

Reactie van het bedrijf

Hoi Marcel, Dank je wel voor je review en de foto van het hoesje! Heel veel plezier ermee. Groetjes, Team B2C Telecom

Makkelijk selecteren en bestellen.

Ruime keus standaard hoesjes maar ook zelf samen te stellen met eigen foto. Snel geleverd als brievenbuspakket.

Reactie van het bedrijf

Hoi Adrie, Dank je wel dat je de tijd hebt genomen om deze mooie review achter te laten! Heel erg bedankt. Heel veel plezier met het Panda hoesje en hopelijk tot ziens! Groetjes, Team B2C Telecom

Prijs-kwaliteit = top

Reeds meerdere malen heb ik iets besteld. Correcte afhandeling = korte leveringstermijn), alsook goede kwaliteit van de producten. Tevens gebruiksvriendelijke website.

Reactie van het bedrijf

Hoi Rudy, Dank voor je mooie review. Wat leuk om te lezen dat je al vaker bij ons hebt besteld, dat waarderen wij enorm. Heel veel plezier met het hoesje! Groetjes, Team B2C Telecom

perfecte en snelle service

Na bestelling wordt het product perfect zoals weergegeven geproduceerd en wordt ook heel snel geleverd. perfect!

Reactie van het bedrijf

Hoi Jurne, Bedankt voor je mooie review! Dat waarderen wij enorm. Heel veel plezier met het hoesje en hopelijk tot de volgende keer. Groetjes, Team B2C Telecom

Goede kwaliteit Zeer snel gemaakt Snelle verzending

Reactie van het bedrijf

Hoi Tanja, Bedankt voor je review. Wat fijn om te lezen dat je tevreden bent over de kwaliteit van het hoesje en de levering. Heel veel plezier met het hoesje. Groetjes, Team B2C Telecom

snel geleverd, heel mooi resultaat!

Het programma om de hoesjes te maken is duidelijk! heel mooi resultaat en snel geleverd! Een klant erbij!! Het was een cadeautje en werd heel goed ontvangen!!

Reactie van het bedrijf

Hoi Anke, Dank voor je review. Wat goed om te lezen dat het ontwerpprogramma duidelijk is. Ook leuk dat je iemand anders blij hebt gemaakt met een hoesje van ons! Hopelijk tot de volgende keer weer! Groetjes, Team B2C Telecom

Mooi hoesje en snel geleverd

Zelf een hoesje gemaakt voor de Pixel 6A. Kwaliteit is boven verwachting en de kleuren bijna precies zoals op de website ontworpen. Ook de prijs vond ik meevallen voor hetgeen je krijgt. Aanrader!

Reactie van het bedrijf

Hoi Maurits, Dank voor je review en lovende woorden. Heel veel plezier met het kleurrijke avocado hoesje en hopelijk tot de volgende keer! Groetjes, Team B2C Telecom

Prima en snelle service

Ik had een telefoonhoesje besteld, maar deze bleek niet goed te passen op mijn toestel. Was wel het juiste type. Helaas zijn de retourkosten voor eigen rekening, maar wel snel na retour mijn geld teruggekregen. Ik zal in de toekomst mij niet laten tegenhouden door dit voorval om nog eens iets te bestellen.

Reactie van het bedrijf

Beste Kevin, wat jammer dat je geen contact met ons hebt opgenomen voordat je het hoesje retour stuurde naar ons. We hadden je graag willen onderzoeken waarom het hoesje niet passend was en dit natuurlijk voor je op willen lossen. Mocht je hier nog voor openstaan dan mag je ons altijd mailen! Fijn om te lezen dat je ervaring met ons wel positief is geweest en wie weet tot de volgende keer! Met vriendelijke groet, Team B2C Telecom

leuk smartphonehoesje

mogelijkheid om op de voor en achterkant een foto te plaatsen is leuk, hoesje is wel heel glad van structuur. Bezorging vlot. Prima

Reactie van het bedrijf

Hoi Tineke, Dank je wel voor je review. Het klopt inderdaad dat de hoesje wat gladder kunnen aanvoelen in het begin, maar in de loop van de tijd wordt dat wel minder. Heel veel plezier met het hoesje en hopelijk tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, Team B2C Telecom

Over B2C Telecom

B2C Telecom staat voor een ruim, gevarieerd, exclusief en kwalitatief hoogstaand aanbod hoesjes voor telefoons en tablets. Wij leveren cases voor vrijwel alle merken en staan bekend om onze uitstekende service. Onze kwalitatief hoogstaande hoesjes en andere accessoires voor telefoons en tablets zijn erg goedkoop. Dit onderscheidt ons van andere aanbieders. Dat geldt ook voor onze speciale Phone Case Designer (PCD), waarmee je zelf een uniek hoesje voor je telefoon of tablet kunt ontwerpen. Houd je meer van hoesjes met een strakke en zakelijke uitstraling, zonder allerlei opvallende printjes? Je kunt kiezen uit zeer veel standaard boekhoesjes, stand cases, back covers en TPU cases. Ook voor andere accessoires zit je goed bij B2C Telecom. Zo betekenen onze goedkope screenprotectors extra bescherming voor je scherm. Indien je op werkdagen voor 17:00 uur jouw hoesjes en andere accessoires bestelt, worden deze nog dezelfde dag verzonden. Voor vragen en opmerkingen kun je te allen tijde contact opnemen met onze klantenservice. We helpen je graag: of het nu telefonisch is, via WhatsApp of e-mail.