Hoi Ingrid, Bedankt voor je geweldige review. Wat fijn om te lezen dat je tevreden bent met de afwerking van de hoesjes en de levering! Heel veel plezier met beide hoesjes en hopelijk tot de volgende keer! Groetjes, Team B2C Telecom
Hoi Ramona, Heel erg bedankt voor je mooie review! Wij doen ons best om alle inkomende retourzendingen dezelfde dag of de dag erna te verwerken, zodat klanten niet lang hoeven te wachten op hun geld. Goed om te lezen dat je dit ook kan waarderen :-) heel veel plezier met het hoesje en hopelijk tot de volgende keer. Groetjes, Team B2C Telecom
Hoi Sandra, Dank voor je review, dat waarderen wij enorm! Wij proberen al onze bestellingen als brievenbuspakje te versturen, zodat je inderdaad niet thuis hoeft te blijven. Lekker makkelijk inderdaad ;-) Heel veel plezier met het hoesje! Groetjes, B2C Telecom
Hoi Joke, Bedankt voor je review. Fijn dat de kwaliteit van het afdruk en het hoesje voldoet aan de verwachtingen. Heel veel plezier met het hoesje. Groetjes, Team B2C Telecom
Hoi Henny, Dank je voor je review. Wat goed om te lezen dat je de website gemakkelijk in gebruik vindt. Veel plezier met het hoesje en hopelijk tot de volgende keer. Groetjes, Team B2C Telecom
Hi Sofie, Heel erg fijn om alleen maar positieve dingen in je review te lezen, daar doen wij het tenslotte voor! Bedankt en geniet van het mooie standcase hoesje. Groetjes, Team B2C Telecom
Hi Carly, Wat fijn dat je zo tevreden bent met het hoesje! Heel erg bedankt dat je een review voor ons hebt achtergelaten en veel plezier met het hoesje. Groetjes, Team B2C Telecom
Hoi Miranda, Bedankt voor je review. Goed om te lezen dat je het gemakkelijk vond om een hoesje te bestellen via onze website. Heel veel plezier met het Galaxy Z Flip4 hoesje en hopelijk tot de volgende keer! Groetjes, Team B2C Telecom
Hoi Marloes, Dank voor je review en de lovende woorden. Dat waarderen wij enorm. Heel veel plezier met het tablethoesje en hopelijk tot de volgende keer! Groetjes, Team B2C Telecom
Hoi Frieda, Bedankt voor je review. Wat fijn dat het hoesje naar wens is. Heel veel plezier ermee! Groetjes, Team B2C Telecom
Hoi Jennifer, Heel erg bedankt voor je mooie review. En wat mooi om te lezen dat je jouw moeder emotioneel hebt gekregen met het hoesje. Het is ook een prachtig hoesje met een mooie tekst! Groetjes, Team B2C Telecom
Hoi Adrie, Dank je wel dat je de tijd hebt genomen om deze mooie review achter te laten! Heel erg bedankt. Heel veel plezier met het Panda hoesje en hopelijk tot ziens! Groetjes, Team B2C Telecom
Hoi Rudy, Dank voor je mooie review. Wat leuk om te lezen dat je al vaker bij ons hebt besteld, dat waarderen wij enorm. Heel veel plezier met het hoesje! Groetjes, Team B2C Telecom
Hoi Jurne, Bedankt voor je mooie review! Dat waarderen wij enorm. Heel veel plezier met het hoesje en hopelijk tot de volgende keer. Groetjes, Team B2C Telecom
Hoi Tanja, Bedankt voor je review. Wat fijn om te lezen dat je tevreden bent over de kwaliteit van het hoesje en de levering. Heel veel plezier met het hoesje. Groetjes, Team B2C Telecom
Hoi Anke, Dank voor je review. Wat goed om te lezen dat het ontwerpprogramma duidelijk is. Ook leuk dat je iemand anders blij hebt gemaakt met een hoesje van ons! Hopelijk tot de volgende keer weer! Groetjes, Team B2C Telecom
Hoi Maurits, Dank voor je review en lovende woorden. Heel veel plezier met het kleurrijke avocado hoesje en hopelijk tot de volgende keer! Groetjes, Team B2C Telecom
Beste Kevin, wat jammer dat je geen contact met ons hebt opgenomen voordat je het hoesje retour stuurde naar ons. We hadden je graag willen onderzoeken waarom het hoesje niet passend was en dit natuurlijk voor je op willen lossen. Mocht je hier nog voor openstaan dan mag je ons altijd mailen! Fijn om te lezen dat je ervaring met ons wel positief is geweest en wie weet tot de volgende keer! Met vriendelijke groet, Team B2C Telecom
Hoi Tineke, Dank je wel voor je review. Het klopt inderdaad dat de hoesje wat gladder kunnen aanvoelen in het begin, maar in de loop van de tijd wordt dat wel minder. Heel veel plezier met het hoesje en hopelijk tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, Team B2C Telecom
B2C Telecom staat voor een ruim, gevarieerd, exclusief en kwalitatief hoogstaand aanbod hoesjes voor telefoons en tablets. Wij leveren cases voor vrijwel alle merken en staan bekend om onze uitstekende service. Onze kwalitatief hoogstaande hoesjes en andere accessoires voor telefoons en tablets zijn erg goedkoop. Dit onderscheidt ons van andere aanbieders. Dat geldt ook voor onze speciale Phone Case Designer (PCD), waarmee je zelf een uniek hoesje voor je telefoon of tablet kunt ontwerpen. Houd je meer van hoesjes met een strakke en zakelijke uitstraling, zonder allerlei opvallende printjes? Je kunt kiezen uit zeer veel standaard boekhoesjes, stand cases, back covers en TPU cases. Ook voor andere accessoires zit je goed bij B2C Telecom. Zo betekenen onze goedkope screenprotectors extra bescherming voor je scherm. Indien je op werkdagen voor 17:00 uur jouw hoesjes en andere accessoires bestelt, worden deze nog dezelfde dag verzonden. Voor vragen en opmerkingen kun je te allen tijde contact opnemen met onze klantenservice. We helpen je graag: of het nu telefonisch is, via WhatsApp of e-mail.