perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snelle levering,lage prijsverhouding,

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Mooi afgewerkt, stevig materiaal en snel geleverd. Ook tijdens coronatijden! Zelfs de naden van het hoesje zijn mee gekleurd.

De foto's op het hoesje zouden misschien zuiverder zijn als er een grotere qualiteit van foto kan geüpload worden. 3 foto's gaat goed, maar vanaf 4 niet meer.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snel geleverd, super strak afgedrukt op zelf gemaakt hoesje. Mooie stevige kwaliteit. Was als verrassing voor mijn zoon die is er super bij mee. Een echte aanrader.

Geen.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

fantasties op tijd geleverd. Ben er heel blij mee

geen een

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Altijd goede service. ook de hoesjes zijn van goede kwaliteit en de afdrukken erop ook. en ze zijn ook nog eens snel. Logo staat er super goed op! dank jullie wel Koop lokaal of nationaal. we gaan voor elkaar, met elkaar!

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snel, creatief, stevig. Man lief vliegt door de hoedjes heen en deze gaan lang mee. Daarom voor deze brand gekozen. De afbeelding komt als verwacht.

Meer keuze is stijl hoesje zou fijn zijn.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snel

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snel geleverd Goede kwaliteit Product lijkt precies op het ontwerp op de site

Ik wist niet precies wanneer het product aan zou komen

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Ik ben super tevreden van het hoesje met prima kwaliteit fotos op. Dit is dubbel genieten. dan k u

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Originele/leuke ontwerpen, goeie kwaliteit van hoesje, redelijke prijs.

Er zat wat vertraging op de bestelling (maar dit kwam wellicht door de coronacrisis). Wij werden hierover wel correct geïnformeerd.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Het was prima verpakt en het paste perfect. Goede kwaliteit dus een tien met een griffel zijden ze vroeger

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Altijd heel degelijke hoesjes met snelle levering. Heb nu voor de eerste maal een persoonlijk hoesje gemaakt met foto's en dat is ook heel goed gelukt!

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snelle levering mooi product , degelijk en kwaliteit

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Goeie kwalitiet Snelle levering Goedkoop voor de kwaliteit Veel keuzes

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Hele leuke hoesjes om zelf samen te stellen met foto's en printjes!

Iets meer keuzes nog voor versiering en achtergronden

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snelle levering met een brievenbuspakketje. Gepersonaliseerd hoesje voor de samsung a51 besteld, de foto's hierop waren keurig geprint en van goede kwaliteit.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Meedenken met een vraag en dan de mooie hoesjes, waar ook de clip is meegenomen.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snel, vlot, in mijn geval geen verzendingskosten.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Mooi hoesje. Mooi geprint. Heel snelle levering. Zal bij anderen aanbevelen.

Nvt

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Exact geleverd wat ik hebben wilde , daarbij ook nog zeer snel.

Ik zou het niet 1 2 3 weten.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Prachtig hoesje besteld. Ziet er goed uit!

goede service, goed behandeld

Pluspunten

snelle afhandeling en goede kwaliteit

Varenschut 11 A

5705 DK Helmond

Over B2C Telecom

B2C Telecom staat voor een ruim, gevarieerd, exclusief en kwalitatief hoogstaand aanbod hoesjes voor telefoons en tablets. Wij leveren cases voor vrijwel alle merken en staan bekend om onze uitstekende service. Onze kwalitatief hoogstaande hoesjes en andere accessoires voor telefoons en tablets zijn erg goedkoop. Dit onderscheidt ons van andere aanbieders. Dat geldt ook voor onze speciale Phone Case Designer (PCD), waarmee je zelf een uniek hoesje voor je telefoon of tablet kunt ontwerpen. Houd je meer van hoesjes met een strakke en zakelijke uitstraling, zonder allerlei opvallende printjes? Je kunt kiezen uit zeer veel standaard boekhoesjes, stand cases, back covers en TPU cases. Ook voor andere accessoires zit je goed bij B2C Telecom. Zo betekenen onze goedkope screenprotectors extra bescherming voor je scherm. Indien je op werkdagen voor 17:00 uur jouw hoesjes en andere accessoires bestelt, worden deze nog dezelfde dag verzonden. Voor vragen en opmerkingen kun je te allen tijde contact opnemen met onze klantenservice. We helpen je graag: of het nu telefonisch is, via WhatsApp of e-mail.