perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snelle levering. Product voldeed aan de verwachting. Kleuren en afbeeldingen product op de website kwamen overeen met werkelijkheid.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Prima levering ook

Weinig tot geen

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

gemakkelijke side. Goed passend hoesje , voor een zeer nette prijs . snelle levering

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Deze keer zelf een hoes ontworpen voor mijn tablet. Zeer mooi geworden. Duidelijk en scherp! Snelle levering ondanks dat een eigen ontwerp was. Helemaal top!!

Nadeel vond ik, dat de hoes nog erg naar inkt rook. Deze is wel naar tijdje verdwenen.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Ik ben zeer te spreken over de kwaliteit van het geprinte hoesje. En de levering was ook niet normaal snel....binnen 1 dag!!! Niet te vergelijken met een hema of kruidvat die ook hoesjes printen. Dit is echt een aanrader heb ook al meerdere mensen verteld over dit bedrijf.

Helemaal niks lekker zo laten.....en ik kan een zeikert zijn maar hier heb ik niks gevonden om over te klagen. Top gedaan gasten.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Duidelijke site, mooie producten en zeer snelle levering!

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snelle levering ondanks de coronaprikelen. Prima product. Ik ben er blij mee.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snelle levering. Dat je verschillende layouts kan kiezen. Helemaal top. Hoesje zit er goed en stevig uit.

Programma waarmee je de foto's erop kan zetten. Loopt veel vast. Laatste foto moest je veel moeite doen om hem op het hoesje te krijgen.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

snelle en correcte levering

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Telefoon hoesje bestel met foto. Supersnel geleverd. Hoesje lag een dag erna al in de brievenbus

Tot zover geen

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snelle levering, prima prijs

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Mijn bestelling is perfect snel geleverd ben 100% tevreden ik zal jullie bedrijf aanprijzen bij vrienden en familie gr

ik heb geen punten om te verbeteren alles is perfect gr

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Makkelijk om eigen ontwerp te maken, goede prijs/kwaliteitsverhouding met steeds verbeterende kwaliteit, snelle levering, voldoet aan verwachtingen van eigen ontwerp

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Hele snelle en correcte levering en uitvoering

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Volgens bestelling op afgesproken tijd afgeleverd.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

B2C levert goede kwaliteit en volgens afspraak.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snelle levering ook in onzekere coronatijden!

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Goede sevice

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Er zat een klein foutje in het eerste ontwerp. Door een mailtje te sturen hebben ze het ontwerp nog aangepast (volledig naar wens) Zeer tevreden met het resultaat. Verzending naar Belgiê ging best snel. Professioneel afgehandeld!

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Fijne website makkelijk voor iedereen

Nee

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Supersnelle levering en zoals altijd hoesjes dik in orde :)

Varenschut 11 A

5705 DK Helmond

Over B2C Telecom

B2C Telecom staat voor een ruim, gevarieerd, exclusief en kwalitatief hoogstaand aanbod hoesjes voor telefoons en tablets. Wij leveren cases voor vrijwel alle merken en staan bekend om onze uitstekende service. Onze kwalitatief hoogstaande hoesjes en andere accessoires voor telefoons en tablets zijn erg goedkoop. Dit onderscheidt ons van andere aanbieders. Dat geldt ook voor onze speciale Phone Case Designer (PCD), waarmee je zelf een uniek hoesje voor je telefoon of tablet kunt ontwerpen. Houd je meer van hoesjes met een strakke en zakelijke uitstraling, zonder allerlei opvallende printjes? Je kunt kiezen uit zeer veel standaard boekhoesjes, stand cases, back covers en TPU cases. Ook voor andere accessoires zit je goed bij B2C Telecom. Zo betekenen onze goedkope screenprotectors extra bescherming voor je scherm. Indien je op werkdagen voor 17:00 uur jouw hoesjes en andere accessoires bestelt, worden deze nog dezelfde dag verzonden. Voor vragen en opmerkingen kun je te allen tijde contact opnemen met onze klantenservice. We helpen je graag: of het nu telefonisch is, via WhatsApp of e-mail.