perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Prachtige druk van eigen ontwerp. Vlugge en correcte levering. Prima prijs kwaliteit verhouding.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Super gemaakt de telefoonhoesje. Makkelijk om te doen via de site. Snelle levering super

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Super vlugge levering,mooi verpakt en mooie producten,

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Ik kan er nog niet voor 100% wat van zeggen, daar mijn hoesje niet zo mooi was ik hem ter beoordeling teruggestuurd heb en daar nog geen uitslag over weet.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Heel veel keuze. Levert zeer vlug. goeie kwaliteit.

Toch een beetje duur.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Na 3 jaar en 3 maanden wilde ik een andere telefoon en dus weer een ander hoesje. Ik heb ook zolang met me oude hoesje gedaan dus echt wel goede kwaliteit. Afgelopen zaterdag mijn eigen nieuwe hoesje ontworpen. Heb ik dinsdag het hoesje binnen gehad helaas hadden ze de verkeerde opgestuurd dit werd netjes opgelost door jullie en kreeg de goede vandaag binnen. De kortingscode pakte die helaas niet hierover gesproken en dit is netjes teruggestuurd erg tevreden over jullie!

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

duidelijke info over het product duidelijke info over levering correcte tijd

Controle als er een product wordt teruggestuurd, het beschermglas was reeds geopend en het reinigingsdoekje was reeds gebruikt. Blijkbaar was dit een retour-product. Nadien zag ik dat ik het eigenlijk ook niet nodig had doordat er al een beschermglas op de nieuwe gsm lag....maar ik had toch niet het lef om het terug te sturen omdat er iemand anders het product al geopend had....

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snelle levering, leuke ontwerpmogelijkheden

Kwaliteit van hoesje mag iets beter voor de prijs.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Vandaag besteld, morgen thuis. Fantastisch. Fotohoesje zeer goed van goede kwaliteit

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Mooi zelfontworpen hoesje, snel geleverd.

Doorgaan

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Leveren sneller dan ze beloven : in 2 werkdagen ipv 4 à 5

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Heel tevreden over mijn nieuw hoesje. Volledig passend op mijn nieuwe smartphone. Heb hier het passende en goedkoop gevonden wat elders moeilijk leek. J.V.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Hele snelle levering en hoesjes van zeer degelijke kwaliteit (het vorige hoesje is 2 jaar meegegaan met behoorlijk intensief gebruik. Ook de kwaliteit van het drukwerk ziet er prachtig uit.

De software maakt het moeilijk/onmogelijk om een foto in de juiste grootte te krijgen wanneer deze eenmaal gedraaid is. Hierdoor zijn niet alle foto's bruikbaar.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snel en zoals je verwacht

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Prachtige kwaliteit hoes, met een mooi origineel ontwerp in een handomdraai gemaakt.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Mooi op tijd geleverd, hoesjes perfect in orde zoals besteld

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

vlotte levering

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snelle levering, telefoon hoesje ziet er in het echt net zo mooi uit als op de websites. Goede prijs gewoon alles perfect.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

goede website, duidelijke prijsstelling

Aan het telefoonhoesje zat een vreemde chemische lucht.

Varenschut 11 A

5705 DK Helmond

Over B2C Telecom

B2C Telecom staat voor een ruim, gevarieerd, exclusief en kwalitatief hoogstaand aanbod hoesjes voor telefoons en tablets. Wij leveren cases voor vrijwel alle merken en staan bekend om onze uitstekende service. Onze kwalitatief hoogstaande hoesjes en andere accessoires voor telefoons en tablets zijn erg goedkoop. Dit onderscheidt ons van andere aanbieders. Dat geldt ook voor onze speciale Phone Case Designer (PCD), waarmee je zelf een uniek hoesje voor je telefoon of tablet kunt ontwerpen. Houd je meer van hoesjes met een strakke en zakelijke uitstraling, zonder allerlei opvallende printjes? Je kunt kiezen uit zeer veel standaard boekhoesjes, stand cases, back covers en TPU cases. Ook voor andere accessoires zit je goed bij B2C Telecom. Zo betekenen onze goedkope screenprotectors extra bescherming voor je scherm. Indien je op werkdagen voor 17:00 uur jouw hoesjes en andere accessoires bestelt, worden deze nog dezelfde dag verzonden. Voor vragen en opmerkingen kun je te allen tijde contact opnemen met onze klantenservice. We helpen je graag: of het nu telefonisch is, via WhatsApp of e-mail.