perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Top-kwaliteit telefoon-cover naar eigen ontwerp.

Zo doorgaan.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snelle levering zoals ook aangegeven.

Mijn telefoonhoesje is zwart/wit en mijn naam staat in het zwart. Dit is niet goed zichtbaar. Jammer. Heb dit bij mijn bestelling niet opgemerkt/gerealiseerd.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snelle levering. Gratis verzending.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Super snelle levering !!! Perfect hoesje voor mijn telefoon met zeer scherpe foto's

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snelle levering, goed hoesje.

Niks

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snelle levering. duidelijk te zien hoe je ontwerp eruit komt te zien. de telefoon hoes heeft een goede pasvorm.

magneetje van de sluiting mocht wel iets sterker zijn.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snelle levering, disign ziet eruit zoals het moet.

Het hoesje zelf stinkt nogal hard, als het in je broekzak zit ruik je het al xs en voor een lange tijd spijtig genoeg.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

snelle service mooie afdruk van de foto op mijn gsmhoesje

ik zou het niet weten

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Alles dik in orde

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snelle levering van een mooi hoesje die je nergens anders kunt vinden! Had een vraag over het hoesje en deze is keurig beantwoord.

Sneller een vraag van een klant beantwoorden die per email is gesteld :) en niet nadat gevraagd wordt om een review te plaatsen. Maar uiteindelijk is het opgelost.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

snelle correcte service

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Hoesje is heel mooi en stevig. Past goed op telefoon. Snel ontvangen

Krijg niet al mijn foto's genoeg verkleind. Had niet direct door hoe ik kon ontwerpen. Eens ik het door had, super

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Super snel, heel duidelijk komt correct zoals je hebt gevraagd met een eigen ontwerp ik beveel het iedereen aan

Niets op aan te merken

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Uitstekende website, geleverd product echt conform besteld artikel

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Netjes geleverd

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Mooi hoesje, mooi gedrukt, zit er kwalitatief ook ok uit. Alleen wel een heel sterke geur, vermoedelijk van de verf? In het begin is de geur echt wel gigantisch...

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Héél Korrekte èn Snelle Afhandeling , nog nooit meegemaakt Proficiat B2C Telecom Mvg, Rik Vlieghe

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snelle levering, je krijgt waar voor je geld. Ik ben erg blij met mijn hoesje.!

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Geweldige service, keurig verzorgd. Een perfecte hoes, naar mijn eigen ontwerp geleverd.

Ik zou niet weten, wat er nog verbeterd kan worden.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Mooi afgewerkt product. Snel geleverd!

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Lekker snel binnen en ook mail snel beantwoord.

Misschien een track en tracé neerzetten

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Product ziet er prima uit en was heel snel geleverd in keurige verpakking. Prijs en kwaliteit in goede verhouding.

Op de site ziet het eruit of de binnenzijde wit is, maar dit was niet het geval. Geen idee of dit aan wordt gepast bij uiteindelijke ontwerp.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snelle levering, goede kwaliteit, goede prijs

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

zeer snel leveren doen jullie heel goed

niets

Varenschut 11 A

5705 DK Helmond

Over B2C Telecom

B2C Telecom staat voor een ruim, gevarieerd, exclusief en kwalitatief hoogstaand aanbod hoesjes voor telefoons en tablets. Wij leveren cases voor vrijwel alle merken en staan bekend om onze uitstekende service. Onze kwalitatief hoogstaande hoesjes en andere accessoires voor telefoons en tablets zijn erg goedkoop. Dit onderscheidt ons van andere aanbieders. Dat geldt ook voor onze speciale Phone Case Designer (PCD), waarmee je zelf een uniek hoesje voor je telefoon of tablet kunt ontwerpen. Houd je meer van hoesjes met een strakke en zakelijke uitstraling, zonder allerlei opvallende printjes? Je kunt kiezen uit zeer veel standaard boekhoesjes, stand cases, back covers en TPU cases. Ook voor andere accessoires zit je goed bij B2C Telecom. Zo betekenen onze goedkope screenprotectors extra bescherming voor je scherm. Indien je op werkdagen voor 17:00 uur jouw hoesjes en andere accessoires bestelt, worden deze nog dezelfde dag verzonden. Voor vragen en opmerkingen kun je te allen tijde contact opnemen met onze klantenservice. We helpen je graag: of het nu telefonisch is, via WhatsApp of e-mail.