Pluspunten

Heel goed materiaal en ben er heel tevreden over mijn bestellingen

Pluspunten

Snelle levering en belangrijkste item is dat de foto haarscherp en correct geprint is

Ga zo door.

Pluspunten

Snelle levering en het hoesje ziet er prachtig uit.

Pluspunten

Echt een aanrader! heel veel opties om telefoonhoesjes te maken, supersimpel en superleuk resultaat, dat ook nog eens heel snel in huis is! is bovendien een erg praktisch hoesje (telefoon kan makkelijk uitgehaald worden als nodig, maar zit verder stevig vast)

geen

Pluspunten

je kan snel informatie inwinnen en goed geadviseerd worden

geen

Pluspunten

Goed product, snelle levering, zeer tevreden.

Pluspunten

op donderdagmiddag een eigen ontwerp bedrukt hoesje besteld en vrijdag voor 14:00 uur al in huis. Goede kwaliteit en goede service. Helemaal top.

Pluspunten

Prachtige stevige hoesjes mooi kwaliteit. Ik meerdere keren telefoonhoesjes besteld hier maar kan iedereen aanraden

Pluspunten

Sneller dan verwacht geleverd plus top kwaliteit foto en materialen.

Iets makkelijker vinden van opgeslagen ontwerpen. Een knop naast winkelmandje was fijn geweest. Verder enkel lof

Pluspunten

Een dag later in huis

Pluspunten

Snelle levering en prachtig resultaat

Pluspunten

Goede klantenservice, Ik had zelf het verkeerde hoesje besteld, maar kreeg keurig een andere opgestuurd!

Pluspunten

Hoesje (case) met foto besteld, ziet er mooi uit en werd snel bezorgd.

Het hoesje zelf ruikt wel een beetje, maar ik weet niet of hier iets aan gedaan kan worden, is het materiaal zelf (plastic, inkt, ...?)

Pluspunten

Zeer snel geleverd, goede prijs, mooi product, goede kwaliteit

?

Pluspunten

Ben heel blij met de bescherming hoes voor mijn gsm die ik zelf ontworpen hob de foto is echt mooi gemaakt dan verwacht echt top en de bescherming voor het glas is super goede kwaliteit ik gaat het iedereen aan en de prijs is echt niet duur en de levering is super snel en correct super bedankt

Geen verbetering mogelijkheden levering gaat super snel en correct

Pluspunten

Ik heb over B2C Telecom niets negatiefs te melden. Het enige wat ik niet begrijp (en dit ligt natuurlijk niet aan B2C Telecom) is het volgende: ik bestel op woensdag een telefoonhoesje bij dit bedrijf in Brussel. Mijn bestelling wordt nog diezelfde dag aangeboden bij B-Post. Levering vindt plaats op dinsdag de week erna. Niet erg, maar stel wel vast dat B-Post 4 werkdagen nodig heeft voor een binnenlandse levering. Een week eerder bestelde ik in online in Nederland een hoesje voor een e-reader om 17u. Levering vond plaats de volgende dag via PostNL. (Levering van Nederland naar België!!) Begrijpe wie begrijpen kan B-Post!!!!!!!!!!

Pluspunten

zeer snelle cortecte afhandeling.

Pluspunten

Eigen ontwerp met foto's voor hoesje is super mooi geworden. Zo tevreden dat ik later nog een ander hoesje heb gekocht. Allebei waren ze de volgende dag in huis.

Pluspunten

Snelle levering. Stevig hoesje

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Goeie kwaliteit hoesje en foto

Verzending duurt veel langer dan aangegeven In het hoesje plakte een sticker van b2c. Uitleg hierover? Moet deze eraf. Of niet? Als het er wel afmag aangeven. En op een andere manier vastplakken. Deze sticker kwam niet los waardoor je het hoesje uit de case bijna trok! + er blijft plak achter wat de achterkant van de gsm beschadigd.

Pluspunten

Gewoon mooie kwaliteit hoesjes voor een prima prijs.

Pluspunten

Handelen snel en effectief.

Varenschut 11 A

5705 DK Helmond

Over B2C Telecom

B2C Telecom staat voor een ruim, gevarieerd, exclusief en kwalitatief hoogstaand aanbod hoesjes voor telefoons en tablets. Wij leveren cases voor vrijwel alle merken en staan bekend om onze uitstekende service. Onze kwalitatief hoogstaande hoesjes en andere accessoires voor telefoons en tablets zijn erg goedkoop. Dit onderscheidt ons van andere aanbieders. Dat geldt ook voor onze speciale Phone Case Designer (PCD), waarmee je zelf een uniek hoesje voor je telefoon of tablet kunt ontwerpen. Houd je meer van hoesjes met een strakke en zakelijke uitstraling, zonder allerlei opvallende printjes? Je kunt kiezen uit zeer veel standaard boekhoesjes, stand cases, back covers en TPU cases. Ook voor andere accessoires zit je goed bij B2C Telecom. Zo betekenen onze goedkope screenprotectors extra bescherming voor je scherm. Indien je op werkdagen voor 17:00 uur jouw hoesjes en andere accessoires bestelt, worden deze nog dezelfde dag verzonden. Voor vragen en opmerkingen kun je te allen tijde contact opnemen met onze klantenservice. We helpen je graag: of het nu telefonisch is, via WhatsApp of e-mail.