Pluspunten

Snelle levering, uitstekende kwaliteit

Pluspunten

Wat een super gaaf en uitstekende kwaliteit hoesjes. Snelle levering

Die zijn er gewoon niet ;)

Pluspunten

Levert mooie artikelen af en snel

Niets

Pluspunten

Goede kwaliteit Niet te duur Altijd 10% korting op je volgende bestelling

Meer templates als je zelf wilt ontwerpen

Pluspunten

Snelle en correcte afhandeling van mijn bestelling.

Pluspunten

Goede morgen Ik kan u aan iedereen aanbevelen. De service is uitstekend.heb er een goede ervaringen mee opgebouwd.zowel telefoon als mail liep heel fijn . Mijn hoesje ben ik heel blij mee.gr ad

Geen service is goed

Pluspunten

Alleen maar positieve punten! Snel, accuraat, goedkoop & kwalitatief erg goed! Ga zo door allen.

- Geen

Pluspunten

Hele goeie service en super goede kwaliteit, ik ben super tevreden van de producten die ik heb besteld.

Tip: blijven versturen via bpost aub altijd betrouwbaar en geen post.nl aub al meer als 12 keer slechte ervaringen mee.

Pluspunten

Snel en correcte afhandeling.

Pluspunten

Wederom super netjes afgewerkt!!

Niks

Pluspunten

Pluspunten

tip top in orde

Pluspunten

Na foutje in hoesje zonder vragen meteen nieuwe gestuurd binnen 1 dag

Geen verbetertips

Pluspunten

Snelle levering, prima product!

Pluspunten

snelle levering, de goedkoopste en dan nog 10% gekregen op volgende aankoop

Pluspunten

Heel snelle levering, goede producten

Pluspunten

Super snel geleverd! Het hoesje is precies zoals het er online uitziet, en qua kwaliteit vergelijkbaar met hoesjes die je voor 15 euro zonder eigen foto koopt. Voor een tientje extra zeker aan te bevelen dus. Buitenkant is erg glad en zacht, en het is super mooi dat het flapje met magneet aan de voorkant ook meedoet met de foto. Tip: als je even googelt zijn er kortingscoupons voor dit bedrijf te vinden, scheelt toch zo 10 of 15%.

Was me niet duidelijk dat ALLE hoesjes binnen een dag worden verzonden, ook degene die je zelf ontwerpt. Viel dus heel erg mee!

Pluspunten

heb al 4 keer hoesjes bij jullie laten ontwerpen en maken,en het was er bonk op iedere keer.heb deze beoordeling ook al enkele keren gedaan,maar nog nooit gewonnen.mss deze keer!!!!

Pluspunten

Super mooie kwaliteit. En snelle service. Leuk om ook kado te geven.

Pluspunten

Vandaag mijn eigen gemaakte hoesje mogen ontvangen. Het ziet er super leuk uit de print is duidelijk zichtbaar ik ben tevreden!! Een origineel eigen hoesje

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle levering,

Bij retourzending het volledige bedrag incl btw terug betalen. Moest € 9,95 voor een protectieglas betalen en krijg € 8,67 retour.

Pluspunten

Super Snelle productie van ontworpen en bestelde hoesje

Misschien een idee om keuze voor raster bij ontwerp toe te voegen zodat ontwerp nov nauwkeuriger kan worden gemaakt

Pluspunten

Leuk concept Snelle levering

Mogelijkheid om aan de binnenkant naam of degelijke te plaatsen

Varenschut 11 A

5705 DK Helmond

Over B2C Telecom

B2C Telecom staat voor een ruim, gevarieerd, exclusief en kwalitatief hoogstaand aanbod hoesjes voor telefoons en tablets. Wij leveren cases voor vrijwel alle merken en staan bekend om onze uitstekende service. Onze kwalitatief hoogstaande hoesjes en andere accessoires voor telefoons en tablets zijn erg goedkoop. Dit onderscheidt ons van andere aanbieders. Dat geldt ook voor onze speciale Phone Case Designer (PCD), waarmee je zelf een uniek hoesje voor je telefoon of tablet kunt ontwerpen. Houd je meer van hoesjes met een strakke en zakelijke uitstraling, zonder allerlei opvallende printjes? Je kunt kiezen uit zeer veel standaard boekhoesjes, stand cases, back covers en TPU cases. Ook voor andere accessoires zit je goed bij B2C Telecom. Zo betekenen onze goedkope screenprotectors extra bescherming voor je scherm. Indien je op werkdagen voor 17:00 uur jouw hoesjes en andere accessoires bestelt, worden deze nog dezelfde dag verzonden. Voor vragen en opmerkingen kun je te allen tijde contact opnemen met onze klantenservice. We helpen je graag: of het nu telefonisch is, via WhatsApp of e-mail.