Pluspunten

Zeer kwalitatief hoesje + mooie en scherpe bedrukking + goede prijs kwaliteit

Ik heb er 7 dagen op moeten wachten, maar ik vermoed dat dit door het hemelvaartweekend komt. B2C kan hier dus niets aan doen.

Pluspunten

goed product en snelle levering

geen

Pluspunten

Snelle correcte levering.

Voorlopig geen!

Pluspunten

Dag na de bestelling bezorgd. Zoals beloofd. Netjes verpakt. Prima!

Pluspunten

Pluspunten

Ik bestelde enkele weken geleden een hoesje + screenprotector voor Nokia 6 Silver. Over de levering/verpakking en de prijs/kwaliteit van de producten ben ik uitermate tevreden. Het hoesje past volledig, biedt prima bescherming, ziet er mooi uit en beantwoordt perfect aan wat ik zocht ! De screenprotector/beschermingsglas was mooi verpakt en is kwalitatief dik in orde.

De enigste opmerking die ik heb is i.v.m. de afmeting van de screenprotector. Het beschermingsglas zou aan de randen (zeker links en rechts) 1mm breder moeten zijn, zodat het volledige scherm bedekt wordt. Dit zou mooier zijn. De beschermfolie bij m'n vorige smartphone bedekte het volledige zichtbare scherm (< 1mm aan de rand was niet bedekt waardoor protector minder zichtbaar was) Maar dit is natuurlijk kritisch bekeken

Pluspunten

Correct , snelle levering , goede comunicatie , goedkoop , mooie hoesjes

Pluspunten

Goed en snel geleverd. Prima bedrijf

Pluspunten

Pluspunten

Correcte en snelle service

Kan goedkoper

Pluspunten

Gemakkelijke site, goeie kwaliteit.

Pluspunten

Goede service.

Kan niets bedenken vriendelijke klantenservice.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle levering. Stevig en mooi hoesje

Jammer dat het stukje van het hoesje waarmee je het hoesje dicht doet niet bedrukt is.

Pluspunten

Een snelle service en goede kwaliteit van het gsmhoesje. Zeer tevreden!

Pluspunten

Het is heel duidelijk hoe het werkt. Op woensdag middag gemaakt en donderdag al in huis. Zag er echt prima uit.

Pluspunten

de service is perfect

Pluspunten

Geen alles was tiptop in orde bedankt voor deze herinnering

Pluspunten

Snel, mooie en degelijke kwaliteit.

Voor n hoesje maken met omslag is het moeilijk om twee foto’s te gebruiken. Gelukkig jan ik met photoshop overweg zodat ik t perfect kan maken, zonder witte stukken!

Pluspunten

Het geleverde boekmap hoesje was voor een ander type telefoon. Dit werd, na telefonisch contact, binnen 2 dagen hersteld door de kosteloze toezending van een goed passende boekmap telefoonhoesje. Hulde voor deze prima service.

Pluspunten

Snelle levering. Mooi poduct

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Die cover stinkt verschrikkelijk ilk krijg da me niks weg en mijn ogen pikken er van

Pluspunten

Heel goed product! Heel mooi afgewerkt met siliconen hoesje binnenin!

Pluspunten

De service is heel goed. Telefonisch heel goed geholpen . Ik kon een hoesje omruilen zonder dat ik eerst weer moest betalen. Dat vind ik echt een goed punt. Je hoeft niet meer te wachten op je geld en weer vooruit te betalen.

Varenschut 11 A

5705 DK Helmond

Over B2C Telecom

B2C Telecom staat voor een ruim, gevarieerd, exclusief en kwalitatief hoogstaand aanbod hoesjes voor telefoons en tablets. Wij leveren cases voor vrijwel alle merken en staan bekend om onze uitstekende service. Onze kwalitatief hoogstaande hoesjes en andere accessoires voor telefoons en tablets zijn erg goedkoop. Dit onderscheidt ons van andere aanbieders. Dat geldt ook voor onze speciale Phone Case Designer (PCD), waarmee je zelf een uniek hoesje voor je telefoon of tablet kunt ontwerpen. Houd je meer van hoesjes met een strakke en zakelijke uitstraling, zonder allerlei opvallende printjes? Je kunt kiezen uit zeer veel standaard boekhoesjes, stand cases, back covers en TPU cases. Ook voor andere accessoires zit je goed bij B2C Telecom. Zo betekenen onze goedkope screenprotectors extra bescherming voor je scherm. Indien je op werkdagen voor 17:00 uur jouw hoesjes en andere accessoires bestelt, worden deze nog dezelfde dag verzonden. Voor vragen en opmerkingen kun je te allen tijde contact opnemen met onze klantenservice. We helpen je graag: of het nu telefonisch is, via WhatsApp of e-mail.