Pluspunten

- Levering zoals vermeld - Stevige kwaliteit van hoesjes, gaan heel lang mee - Veel keuze, ziet er uit zoals op foto

Pluspunten

Alles vlot en mooi geregeld.

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

De print ziet er goed uit

Ik heb er vrij weinig aan want het ding stinkt zo erg dat ik het niet in mijn buurt wil hebben

Pluspunten

Snel en afgewerkt, mijn 2de hoesje, en weer top!!!!

Heeft int begin wel felle geur

Pluspunten

Pluspunten

- handige software voor het zelf ontwerpen van je hoesje - controle op de pixeldichtheid van je afbeeldingen vóór het bestellen - wat je ziet, is wat je krijgt - vlotte levering.

Heel soms stokt het programma waarmee je het hoesje ontwerpt en t was me niet duidelijk waardoor. Ligt t aan het aantal geüploade foto's of aan het aantal handelingen? Misschien biedt een waarschuwing vooraf uitkomst?

Pluspunten

mooi producten, goede kwaliteit, er is veel keuze van producten

Pluspunten

Communicatie nadat er iets mis was gegaan

Controle van het verzenden van het juiste artikel.

Pluspunten

Handige website om zelf te ontwerpen, duidelijke weergave van hoe het ontwerp er zal uitzien én hoe de kwaliteit van de gekozen foto's zal zijn. Snelle levering. Erg tevreden!

Heb ik tot nu toe niet kunnen vinden...

Pluspunten

Zeer mooie afwerken zeer stip 2 dage das ook 2 dage gevelisiteert mee dar risultaat

Nixs ol aan te merke

Pluspunten

Goede service en snelle levering

Pluspunten

Snelle levering! En als je hem dan uit het doosje haalt, na de derde keer nog steeds "wauw wat istie gaaf!!".

Pluspunten

Mooi product Super snelle levering Duidelijke site

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Vriendelijk geholpen, zowel in de winkel, als door de telefoon.

Meer als 1 abonnement op 1 naam. Handig voor alleenstaande ouders met minderjarige kinderen.

Pluspunten

Prima geregeld

Pluspunten

Hele snelle levering en prachtig resultaat. Veel positieve reacties gekregen op mijn telefoonhoesje. (een eigen foto op laten zetten)

Ga zo door! Top!

Pluspunten

Goede duidelijke site en een snelle levering

Pluspunten

Goede klantenservice, snel en correct afgehandeld. Zelf ontworpen hoesje ziet er prachtig uit.

Pluspunten

Snelle levering, goede kwaliteit afdruk. Degelijk materiaal. Mijn nieuwe Samsung heeft een prachtige look gekregen. Ik heb al meerdere hoesjes besteld, kan ik afwisselen.

Pluspunten

Al meerdere hoesjes besteld ook met eigen foto's, altijd prima kwaliteit en snelle bezorging een echte aanrader

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Mooie kwaliteit bedrukking! Duidelijke input over wat wel of niet mogelijk is. Indien niet mogelijk, wordt er een valabel alternatief gegeven.

Aanvaarden van betalingsprocedures met PO's (bedrijven) Voldoende voorraad aanleggen om grotere bestellingen in een ruimere waaier aan producten aan te kunnen Sneller en stipter e-mails en vragen beantwoorden

Varenschut 11 A

5705 DK Helmond

Over B2C Telecom

B2C Telecom staat voor een ruim, gevarieerd, exclusief en kwalitatief hoogstaand aanbod hoesjes voor telefoons en tablets. Wij leveren cases voor vrijwel alle merken en staan bekend om onze uitstekende service. Onze kwalitatief hoogstaande hoesjes en andere accessoires voor telefoons en tablets zijn erg goedkoop. Dit onderscheidt ons van andere aanbieders. Dat geldt ook voor onze speciale Phone Case Designer (PCD), waarmee je zelf een uniek hoesje voor je telefoon of tablet kunt ontwerpen. Houd je meer van hoesjes met een strakke en zakelijke uitstraling, zonder allerlei opvallende printjes? Je kunt kiezen uit zeer veel standaard boekhoesjes, stand cases, back covers en TPU cases. Ook voor andere accessoires zit je goed bij B2C Telecom. Zo betekenen onze goedkope screenprotectors extra bescherming voor je scherm. Indien je op werkdagen voor 17:00 uur jouw hoesjes en andere accessoires bestelt, worden deze nog dezelfde dag verzonden. Voor vragen en opmerkingen kun je te allen tijde contact opnemen met onze klantenservice. We helpen je graag: of het nu telefonisch is, via WhatsApp of e-mail.