Pluspunten

Snelle en correcte levering, goede service

Pluspunten

Snelle opvolging. Heel snel verstuurd en afgeleverd.

Pluspunten

correcte informatie en levering

Pluspunten

Correcte levering. Mooi hoesje.

Pluspunten

vlotte online service, interessante prijzen

Pluspunten

Prima bedrijf snelle en goede levering.

Pluspunten

Snel en perfect gemaakt

Pluspunten

Snelle en correcte levering. Hoesje van zeer goede kwaliteit, past perfect.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Mooi aanbod, ruime keuze, faire prijzen

Betere koerierdienst gebruiken, 9 dagen na mijn bestelling heb ik mijn pakket nog steeds niet ontvangen !!Na een klacht werd alles rechtgezet en een nieuw pakket verstuurd! Waarvoor dank!

2 sterren: slechter dan verwacht

Na elf dagen is de bestelling nog niet geleverd. Wij hebben ook de e-mail waarin u naar mijn adres vraagt niet ontvangen. Daar loopt precies iets mis bij u. Mijn adres: Triohofstraat 26, 1850 Grimbergen. België.

Pluspunten

ik ben zeer tevreden over mijn telefoonhoesje die je zelf kan ontwerpen. ondertussen al 3 keer wat besteld. super snelle levering. ik ben dik te vreden over B2C. de volgende keer zou ik er zo weer wat bestellen

geen

Pluspunten

Snelle levering en mooi resultaat

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

- beschermhoesje voor GSM heeft typische rubberstank van goedkoop made in China. Na 1.5 maand buiten in open lucht gelegen te hebben, blijft de stank van de rubber en is het hoesje onbruikbaar hierdoor. - goedkoop = duurkoop

Pluspunten

☆ super snelle levering ☆ hoesjes zijn mooi geprint ☆klepje van hoesje mee geprint en super mooi zodat je het bijna niet ziet ☆ via de site kan je met het programma na eigen idee leuke verschilende hoesjes maken ☆telfoon past mooi er in zit er goed strak in

Heb eigenlijk geen verbeter punten

Pluspunten

Ik vind dit echt geweldig mijn hoesje is echt gans gelijk ik heb wou hebben ben er zo verliefd op heel erg bedankt voor jullie moeite Met vriendelijke groet Cassandra Tierens

Geen enkel verbeter tips ik ben echt mega blij

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Vlug geleverd 1 van de enige die een cover voor een nieuwe of minder populaire smartphone aanbieden. Je kan u foto's over heel u cover zetten (ik heb een bookcase cover)

Een track & Trace mee geven aan de klanten.

Pluspunten

Echt postieve hoesje ontwerpen is heel mooi.

Pluspunten

Pluspunten

Ontzettende snelle surfers

Ga zo door ik ga in de toekomst weer bestellen bij jullie

Pluspunten

Goede levering

Pluspunten

Leuk concept Hoesjes voor heel veel types gsm's

Levering dagje later dan beloofd op we site

Pluspunten

* snelle correcte orderbevestiging * op overeengekomen tijd product geleverd * het juiste product onbeschadigd geleverd

Ga zo door ! Ik kan helaas geen verbeterpunt ( en ) aandragen !

Pluspunten

-Snelle levering -prijs is ok.

-kwaliteit hoesjes kan beter : de print gaat snel af

Varenschut 11 A

5705 DK Helmond

Over B2C Telecom

B2C Telecom staat voor een ruim, gevarieerd, exclusief en kwalitatief hoogstaand aanbod hoesjes voor telefoons en tablets. Wij leveren cases voor vrijwel alle merken en staan bekend om onze uitstekende service. Onze kwalitatief hoogstaande hoesjes en andere accessoires voor telefoons en tablets zijn erg goedkoop. Dit onderscheidt ons van andere aanbieders. Dat geldt ook voor onze speciale Phone Case Designer (PCD), waarmee je zelf een uniek hoesje voor je telefoon of tablet kunt ontwerpen. Houd je meer van hoesjes met een strakke en zakelijke uitstraling, zonder allerlei opvallende printjes? Je kunt kiezen uit zeer veel standaard boekhoesjes, stand cases, back covers en TPU cases. Ook voor andere accessoires zit je goed bij B2C Telecom. Zo betekenen onze goedkope screenprotectors extra bescherming voor je scherm. Indien je op werkdagen voor 17:00 uur jouw hoesjes en andere accessoires bestelt, worden deze nog dezelfde dag verzonden. Voor vragen en opmerkingen kun je te allen tijde contact opnemen met onze klantenservice. We helpen je graag: of het nu telefonisch is, via WhatsApp of e-mail.