Pluspunten

Snel en goed. Doen wat ze zeggen!

Pluspunten

Super tevreden. Ik heb meerdere keren een hoesje besteld en elke keer werd het product super snel en naar tevredenheid geleverd.

Geen.

Pluspunten

Gemakkelijk online te bestellen! Snelle levering! Top kwaliteit!

Pluspunten

Super mooie telefoon hoesjes snelle levering Ook leuk eigen ontwerp

Pluspunten

De levering was zoals afgesproken en de besteling was ok

Pluspunten

10 punten, ik heb nu een perfect fantastisch boekhoesje mét De Eiffeltoren er op én mijn naam er op, geweldig mooi toch!!!!! Dank jullie wel!!!!! Groetjes van Dominique Meesters!!!!

Pluspunten

Kwalitatieve producten, goede en snelle service.

Pluspunten

Kwalitatief goede artikelen voor een alge prijs. Duidelijke communicatie. Snelle afhandeling.

Voor mij was het perfect.

Pluspunten

Reeds enkele malen een bestelling gedaan en steeds een goeie service en snel geleverd....

Geen slechte ervaringen... Ik zou zeggen.... Goe bezig

Pluspunten

Veel keuze, goed afgehandeld en geleverd. Aanrader!

Pluspunten

snelle verzending Goede kwaliteit Prijs

Pluspunten

Prettige website. Het werkt vrij intuïtief. Hoesje was binnen een paar dagen geleverd ondanks de kerstvakantieperiode.

Ik heb 1 probleempje ondervonden. Je kan aangeven of de klip dezelfde afbeelding heeft als wat hij afdekt. Dus als je hoesje dicht geklapt is zie je nog steeds de hele foto. Deze functie was opeens verdwenen. Bij het maken van een tweede hoesje een week later had ik dit probleem niet.

Pluspunten

De telefooncovers zijn mooi en veilig verpakt.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Ze sturen een email als hij betaaldt is en ook als het magazijn verlaat.

Ordenummer traseren zou fijn zijn, kijken waar het pakje is.

Pluspunten

mooie kwaliteit vaak promocode over het algemeen snelle levering antwoorden heel snel bij vragen

het zou praktisch zijn bij het maken van eigen cover dat er ergens een template te vinden is zodat je niet telkens moet uitproberen om de eigen foto goed te krijgen

Pluspunten

goede klantenservice

Pluspunten

Snelle service, gebruiksvriendelijke website

Pluspunten

Lage prijzen, snelle levering!

Niet kunnen vinden.

Pluspunten

zeer goede service en goede kwaliteit van het hoesje.en super snel bezorgt gewoon top dus

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Hoe kan ik nu een goed oordeel geven. Heb bestelling zelfs nog niet ontvangen.

Pluspunten

super moi en goed

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Mooi design hoesjes

Ik heb na 4 dagen mijn hoesje nog niet binnen terwijl dat wel aangegeven stond bij postnl dat hij 3 dagen geleden al bezorgd had moeten worden.. Toen ik belde naar b2c telecom. werd gezegd dat ik na 7 dagen van 'vermissing' pas geholpen kan worden..

Pluspunten

Keurig verpakt het hoesje de volgende dag ontvangen. Alles netjes per mail aangekondigd

Kan niet zo snel een verbeterpunt bedenken

Pluspunten

Goede overzichtelijk website met veel keuze en nette prijzen. Ook de levering was zeer snel,de volgende dag in huis. Helemaal goed.

Geen.

Pluspunten

Overzichtelijke site, makkelijk zelf een ontwerp maken, snelle levering en ook een goed product thuisgekregen! Heel tevreden

Geen!

Varenschut 11 A

5705 DK Helmond

Over B2C Telecom

B2C Telecom staat voor een ruim, gevarieerd, exclusief en kwalitatief hoogstaand aanbod hoesjes voor telefoons en tablets. Wij leveren cases voor vrijwel alle merken en staan bekend om onze uitstekende service. Onze kwalitatief hoogstaande hoesjes en andere accessoires voor telefoons en tablets zijn erg goedkoop. Dit onderscheidt ons van andere aanbieders. Dat geldt ook voor onze speciale Phone Case Designer (PCD), waarmee je zelf een uniek hoesje voor je telefoon of tablet kunt ontwerpen. Houd je meer van hoesjes met een strakke en zakelijke uitstraling, zonder allerlei opvallende printjes? Je kunt kiezen uit zeer veel standaard boekhoesjes, stand cases, back covers en TPU cases. Ook voor andere accessoires zit je goed bij B2C Telecom. Zo betekenen onze goedkope screenprotectors extra bescherming voor je scherm. Indien je op werkdagen voor 17:00 uur jouw hoesjes en andere accessoires bestelt, worden deze nog dezelfde dag verzonden. Voor vragen en opmerkingen kun je te allen tijde contact opnemen met onze klantenservice. We helpen je graag: of het nu telefonisch is, via WhatsApp of e-mail.