Pluspunten

Heel snelle levering. En kwaliteit van het hoesje is top. Gaat bij normaal gebruik echt wel twee jaar mee.

Nog iets meer uitleg over het eigen ontwerp maken b.v. via paintprogramma foto's e.d. downloaden.

Pluspunten

Snel m,ooi geprint!

Pluspunten

Snelle levering; foto voldeed aan de verwachtingen!

Hoesje heeft na vier dagen nog steeds een luchtje...

Pluspunten

Alleen een tip ga zo door

Pluspunten

Goede pasvorm en goed geprint en snelle levering

Niets is gewoon goed

Pluspunten

Goede spullen voor een goede priks en fijne levering

Pluspunten

Het bestelde telefoon hoesje is perfect in orde Past perfect bij het telefoontoestel en is van goede kwaliteit.

Ik had ook temperen Glass screen protector besteld voor een paar euro Doch lijkt dat dit gebruikt was of niet compleet waardoor ik het niet kon gebruiken. Wel jammer

Pluspunten

Zeer snelle levering. Hoesje was precies zoals de foto aangaf. Stevige kwaliteit ook!

Pluspunten

Goede kwaliteit, snelle service

De mogelijkheid tot bewerken van je foto hoesjes ontwerp zou leuk zijn

Pluspunten

Goede service. Duidelijk uitleg op de website om zelf een hoesje te maken voor mijn telefoon. Ondanks de Sinterklaas drukte was mijn hoesje toch binnen 3 dagen geleverd. De volgende keer bestel ik weer hier. Raad het zeker aan andere aan Goede prijs en kwaliteitsverhouding

Op dit moment geen verbeterpunten

Pluspunten

Even puzzelen om een leuk hoesje zelf te ontwerpen. Prijs en kwaliteit valt perfect mee. Ook de levering ging prima.

Pluspunten

Prima verlopen , mijn kleinzoon was er erg blij mee.

Pluspunten

Snel bezorgd. Alles goed geregeld. Mooi product en goede kwaliteit.

De track&trace stond er wel bij maar geen tijdstip, ik weet niet of dat aan het bedrijf ligt

Pluspunten

Snelle en correcte levering.

Blijf op deze manier doorgaan, dan kun je als klant alleen maar te vrede zijn.

Pluspunten

Zeer snelle levering en goede prijs/kwaliteit verhouding

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Mooie kwaliteit goede prijs

Stabielere website voor eigen ontwerp te maken.

Pluspunten

Snelle, juiste levering. Mooie hoesjes

Pluspunten

ERG FIJNE WEBSITE GOEDE LEVERING.

MEER SOORTEN TABLET HOEZEN.

Pluspunten

snelle service, flotte online tool

Pluspunten

Het was niet goed gegaan bij het drukken van mijn telefoonhoesje. Mailtje gestuurd en binnen enkele dagen had ik een nieuwe ontvangen. Top service!

Ik vond de website niet super prettig voor het ontwerpen. Dit zou gebruiksvriendelijk kunnen.

Pluspunten

ze helpen je meteen verder wanneer er iets mis is met je bestelling

geen

Pluspunten

Snelle nette levering. Helemaal blij met de hoesjes.

Pluspunten

Snel geleverd en goede kwaliteit.

Varenschut 11 A

5705 DK Helmond

Over B2C Telecom

B2C Telecom staat voor een ruim, gevarieerd, exclusief en kwalitatief hoogstaand aanbod hoesjes voor telefoons en tablets. Wij leveren cases voor vrijwel alle merken en staan bekend om onze uitstekende service. Onze kwalitatief hoogstaande hoesjes en andere accessoires voor telefoons en tablets zijn erg goedkoop. Dit onderscheidt ons van andere aanbieders. Dat geldt ook voor onze speciale Phone Case Designer (PCD), waarmee je zelf een uniek hoesje voor je telefoon of tablet kunt ontwerpen. Houd je meer van hoesjes met een strakke en zakelijke uitstraling, zonder allerlei opvallende printjes? Je kunt kiezen uit zeer veel standaard boekhoesjes, stand cases, back covers en TPU cases. Ook voor andere accessoires zit je goed bij B2C Telecom. Zo betekenen onze goedkope screenprotectors extra bescherming voor je scherm. Indien je op werkdagen voor 17:00 uur jouw hoesjes en andere accessoires bestelt, worden deze nog dezelfde dag verzonden. Voor vragen en opmerkingen kun je te allen tijde contact opnemen met onze klantenservice. We helpen je graag: of het nu telefonisch is, via WhatsApp of e-mail.