Pluspunten

Snelle afhandeling, goede prijs kwaliteit

Pluspunten

Voorafgaand de bestelling via mail bijkomende info gevraagd. Correct antwoord met kennis van zaken.

Geen. Houden zo.

Pluspunten

Zeer snelle service met als resultaat een leuk een uniek telefoonhoesje!

De kleuren zijn iets valer dan ik had verwacht, maar desondanks toch erg blij met het resultaat!

Pluspunten

Het bedrijf laat weten wanneer je bestelling opgestuurd wordt en dan moet u maar 3 dagen wachten voor u het thuis krijgt. Ook zijn de producten van een zeer sterke kwaliteit. De site is makkelijk te gebruiken en de prijzen zijn zeer goed.

Misschien is het een goed idee om een Track en Trace code te activeren voor de consumenten zodat zij exact weten waar je pakketje is en wanneer het toekomt.

Pluspunten

Een prachtig hoesje gekregen voor wat ik heb ontworpen

Er zat een indeuking in het hoesje die er niet uit gaat. Gelukkig valt het niet heel erg op.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Duidelijk overzicht. Levering zoals afgesproken

Track en trace

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Geen idee nog.... heb pakket retour gestuurd en nog geen bericht terug gehad

Snellere reactie. Nu weet ik niet of jullie het retournerende al binnen hebben gekregen. En staat er een rekeningen bij jullie open van mij ( denk ik )

Pluspunten

Voor mijn eerste ervaring met B2C kan ik alleen maar tevreden zijn. Keurig alles afgehandeld..

Er was verwarring welke wijze mijn bestelling geleverd zou worden. Mogelijk optie om in een mail vermelden hoe verzending geleverd wordt. BV. Per Pakketdienst Post.nl of een brievenbuspakket. Dit had voor mij voorkomen nadat ik de pakketdienst voorbij zag rijden ik ervan uitging dat het pakket niet op geplande dag geleverd zou worden en ik contact heb gezocht met B2C.. Half uur later pakket afgeleverd door postbezorger..

Pluspunten

Jammer dat het hoesje zo naar plastic ruikt

Pluspunten

Wat een geweldige service. Had het verkeerde hoesje besteld en krijg vrij snel reactie en voordat ik het nieuwe hoesje ging maken, stond het geld al op mijn rekening.

Nee eigenlijk alleen ruikt mijn hoesje erg hahahahaha Geeft niets hoor want denk dat het wel goedkomt maar mensen vragen de hele tijd wat er zo ruikt hahahaha

Pluspunten

Snelle en correcte levering.

Pluspunten

Zeer snelle levering zeer duidelijke website

Pluspunten

Super goed om iets bij te bestellen altijd optijd en juist. Ook als je kiest voor betalen na levering

Laten zien of weten waar je pakket is tijdens de verzending.

Pluspunten

- snelle levering - goede kwaliteit - goede service

Pluspunten

100 procent top

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Ik heb tot nu toe nog geen hoesjes ontvangen?

Pluspunten

Product voldeed aan de verwachting. Telefoonhoesje met zelfgekozen foto was zoals op het ontwerp. Correcte levering binnen de vooropgestelde tijd.

Pluspunten

Duidelijke site, prima service.

Geen.

Pluspunten

Pluspunten

Goede kwaliteit en snelle levering..

Pluspunten

Prachtige kwaliteit, snelle levering. Super de Luxe...!

Pluspunten

Mooi aanbod. Democratische prijzen. Snelle en correcte levering, met de nodige opvolging.

Pluspunten

snelle levering, makkelijk te ontwerpen van eigen foto, geweldig resultaat!!

Varenschut 11 A

5705 DK Helmond

Over B2C Telecom

B2C Telecom staat voor een ruim, gevarieerd, exclusief en kwalitatief hoogstaand aanbod hoesjes voor telefoons en tablets. Wij leveren cases voor vrijwel alle merken en staan bekend om onze uitstekende service. Onze kwalitatief hoogstaande hoesjes en andere accessoires voor telefoons en tablets zijn erg goedkoop. Dit onderscheidt ons van andere aanbieders. Dat geldt ook voor onze speciale Phone Case Designer (PCD), waarmee je zelf een uniek hoesje voor je telefoon of tablet kunt ontwerpen. Houd je meer van hoesjes met een strakke en zakelijke uitstraling, zonder allerlei opvallende printjes? Je kunt kiezen uit zeer veel standaard boekhoesjes, stand cases, back covers en TPU cases. Ook voor andere accessoires zit je goed bij B2C Telecom. Zo betekenen onze goedkope screenprotectors extra bescherming voor je scherm. Indien je op werkdagen voor 17:00 uur jouw hoesjes en andere accessoires bestelt, worden deze nog dezelfde dag verzonden. Voor vragen en opmerkingen kun je te allen tijde contact opnemen met onze klantenservice. We helpen je graag: of het nu telefonisch is, via WhatsApp of e-mail.