Pluspunten

Perfecte afdruk en snelle levering! Super leuk om een gepersonaliseerd telefoonhoesje te hebben.

Pluspunten

snelle bestelling mogelijk - goede verpakking

Pluspunten

Het aanmaken van het product gaat vlot op de site, de verzending is zeer vlot en de service na verkoop was zeer goed toen bleek dat ons een fout hoesje toegestuurd werd. Het duurde slechts 4 dagen om een nieuw hoesje te mogen ontvangen.

Pluspunten

duidelijke gebruiks-aanwijzing voor het zelf ontwerpen van hoesjes en een snelle levering

als extra optie een kraswerende coating leveren lijkt me wel wat

Pluspunten

makkelijke handleiding voor het maken van een hoesje,snel geleverd

Pluspunten

Wij hebben 2 hoesje laten maken en zij heel tevreden.Waren de dag nadien al thuis.

Pluspunten

goede en snelle levering

Pluspunten

Orde en netheid en stipheid

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle werkwijze en snelle verzending. Zeer positief.

Niet echt, misschien wat meer duidelijkheid over maten en formaten van hoezen. Specificaties en afmetingen van toestellen kunnen per jaar model verschillen, maar op papier niet. Dit is verwarrend.

Pluspunten

Mooie afwderking, snelle levering leuke keuzes in zelf ontwerpen

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Heb een LG K10 besteld. Het ontvangen hoesje is niet voor een K10.

Pluspunten

groot assortiment snelle levering goed product

Pluspunten

besteld voor 18u volgende dag in huis klopt! en snelle reactie, mijn bestelling bleek niet voorradig en kreeg meteen via mail alternatieven in dezelfde prijsklasse. top! zeker aan te bevelen om hier je bestelling te doen.

geen, helemaal goed zo.

Pluspunten

Leuke fotohoesjes

Pluspunten

snel

Pluspunten

Enkel maar lof. Dus alle punten

Pluspunten

Makkelijk zelf een hoesje te designen. Snelle levertijd, goeie prijs!

Meer keuze in materialen voor de hoesjes.

Pluspunten

superrrr snelle levering goede kwaliteit heeel klantvriendelijk aan de telefoon

xxxxx

Pluspunten

Makkelijk te maken met eigen foto's, snelle levering en vriendelijk personeel. Bestel al jaren hier mijn hoesjes. Heb wel een keer 'n 'misser' gehad waarbij de hoekjes snel afbladderde maargoed dat is gewoon pech. Afgelopen keer is er iets mis gegaan met de post, B2C heeft opnieuw de levering toegezonden. Helemaal top!

Pluspunten

Snelle levering en hele goede en mooie kwaliteit van het zelfontworpen hoesje. De foto op het fotohoesje is heel scherp. Ik had een verkeerd formaat hoesje besteld. Doordat het een eigen ontwerp was kon het niet geruild worden. Desondanks kreeg ik korting op een nieuw te bestellen hoesje. Ik ben dan ook zeer tevreden over de service.

Pluspunten

duidelijke uitleg snelle levering alles top

Pluspunten

Chat online, snelle respons en héél vriendelijk! Snelle levering, originele hoesjes.

Pluspunten

Correcte en snelle levering!

Pluspunten

Heeft goede service en de producten zijn top. Snelle verzending

Varenschut 11 A

5705 DK Helmond

Over B2C Telecom

B2C Telecom staat voor een ruim, gevarieerd, exclusief en kwalitatief hoogstaand aanbod hoesjes voor telefoons en tablets. Wij leveren cases voor vrijwel alle merken en staan bekend om onze uitstekende service. Onze kwalitatief hoogstaande hoesjes en andere accessoires voor telefoons en tablets zijn erg goedkoop. Dit onderscheidt ons van andere aanbieders. Dat geldt ook voor onze speciale Phone Case Designer (PCD), waarmee je zelf een uniek hoesje voor je telefoon of tablet kunt ontwerpen. Houd je meer van hoesjes met een strakke en zakelijke uitstraling, zonder allerlei opvallende printjes? Je kunt kiezen uit zeer veel standaard boekhoesjes, stand cases, back covers en TPU cases. Ook voor andere accessoires zit je goed bij B2C Telecom. Zo betekenen onze goedkope screenprotectors extra bescherming voor je scherm. Indien je op werkdagen voor 17:00 uur jouw hoesjes en andere accessoires bestelt, worden deze nog dezelfde dag verzonden. Voor vragen en opmerkingen kun je te allen tijde contact opnemen met onze klantenservice. We helpen je graag: of het nu telefonisch is, via WhatsApp of e-mail.