Pluspunten

snelle levering en adequate actie na verkeerde verzendkosten in de nota

meer duidelijkheid over de juiste verzendkosten

Pluspunten

snel, makkelijk en soepel

Pluspunten

Afdruk van het telefoonhoesje ontwerp was heel mooi vloeiende kleuren mijn vrouw was er heel tevreden van

geen opmerkelijke punten om op te noemen

Pluspunten

deftig verpakt , vlotte comunicatie

Pluspunten

Snelle levering en het product voldoet aan de verwachting.

NA de levering, kwam ik er achter, dat je een eigen ontwerp kon maken. Misschien had ik niet goed gekeken, maar als ik het had geweten, had ik een eigen foto/ ontwerp gebruikt als hoesje.

Pluspunten

GOEDE PRODUCTEN MET SNELLE LEVERING

Pluspunten

Snelle levering. En product was zoals ik het wilde hebben. Ik ben er super blij mee

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

kan het niet zeggen heb nog niks gehad

eerst leveren en dan mails versturen

Pluspunten

Leuke producten en snelle service..

Pluspunten

Snelle levering. De bestelde cover past perfect.

Pluspunten

Goede informatie en snelle levering

Pluspunten

dat alles netjes thuis wordt bezorgt.

ik heb geen foute tips

Pluspunten

Geeft de juiste informatie en snelle levering

Pluspunten

Snel geleverd en de prijs komt overeen met hetgeen ik verwachte Dus dit is een aanrader.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Het is helemaal fout gegaan. Me zending is terug gestuurd. Wat de reden is weet ik niet

Pluspunten

super gemakkelijk bestellen duidelijk keurige en snelle levering

Pluspunten

Snelle levering Duidelijke communicatie

Pluspunten

Super communicatie en alles naar wens! Goed bedrijf, ik ben heel tevreden met mijn hoesje, de kwaliteit is heel goed

Het hoesje heeft nu nog een nare geur, ik weet niet of dat weggaat naar misschien is dat een verbeterpunt

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Zeer slecht! Ik had online veel problemen met het invullen van mijn gegevens, ik wou een ander aflever adres dan het factuuradres en telkens kon ik het niet invullen. Uiteindelijk stond er dus mijn postcode bij de straat en woonplaats van degene die het zou ontvangen en kon postnl niet bezorgen. Nu is het pakket ergens bij postnl.. En ze nemen géén contact met je op dat het dus fout is gegaan!! Ben erg teleurgesteld

Pluspunten

snelle levering handige website qua ontwerp goede prijs fijn hoesje (stevig genoeg, maar niet te robuust)

foto is lichtelijk wazig geworden, maar dat kan ook aan de foto zelf liggen

Pluspunten

Voor mij was dit bedrijf nieuw. Tel contact was prima. Terugsturen is mogelijk..

Terugbetaling moet ik afwachten.

Pluspunten

altijd zeer tevreden.. in totaal al 8 hoesjes laten maken

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle service en nette producten voor een hele scherpe prijs! 1x was er een hoekje van screenprotector af toen ie kwam, direct nieuwe gehad dus heel netjes.

Varenschut 11 A

5705 DK Helmond

Over B2C Telecom

B2C Telecom staat voor een ruim, gevarieerd, exclusief en kwalitatief hoogstaand aanbod hoesjes voor telefoons en tablets. Wij leveren cases voor vrijwel alle merken en staan bekend om onze uitstekende service. Onze kwalitatief hoogstaande hoesjes en andere accessoires voor telefoons en tablets zijn erg goedkoop. Dit onderscheidt ons van andere aanbieders. Dat geldt ook voor onze speciale Phone Case Designer (PCD), waarmee je zelf een uniek hoesje voor je telefoon of tablet kunt ontwerpen. Houd je meer van hoesjes met een strakke en zakelijke uitstraling, zonder allerlei opvallende printjes? Je kunt kiezen uit zeer veel standaard boekhoesjes, stand cases, back covers en TPU cases. Ook voor andere accessoires zit je goed bij B2C Telecom. Zo betekenen onze goedkope screenprotectors extra bescherming voor je scherm. Indien je op werkdagen voor 17:00 uur jouw hoesjes en andere accessoires bestelt, worden deze nog dezelfde dag verzonden. Voor vragen en opmerkingen kun je te allen tijde contact opnemen met onze klantenservice. We helpen je graag: of het nu telefonisch is, via WhatsApp of e-mail.