Pluspunten

Hele snelle levering! Heel blij met het super resultaat! En dat voor een normale prijs!

Nvt

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

order plaatsen ok. orderbevestiging ok. snelle levering ok.

Retourzendingen beter opvolgen.Verder ok.Zie positieve punten.

Pluspunten

Snelle service, goed produkt, zo ingepakt dat het gewoon door de brievenbus past.

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Wanneer iets niet voorradig is, snelle berichtgeving. Ik kreeg een alternatief aangeboden voor dezelfde prijs. Snelle levering. Mooie fotokwaliteit! Na de beoordeling kreeg ik wel een reactie van het bedrijf. Het hoesje dat ik had gekregen kon ik retour sturen, en na overleg kreeg ik het hoesje dat ik oorspronkelijk had besteld, dus met een magneetbandje, thuis gestuurd. Dit hoesje werkt perfect. Mooie service!

Geen reactie meer wanneer je niet zo tevreden bent. Jammer hoor. Wel eendrachtig na de beoordeling. Fotohoesje zonder magneetbandje werkt niet wanneer je een pasje in de daarvoor bestemde ruimte doet. Als je telefoon valt heb je zelfs de kans dat het hoesje open klapt en je telefoon beschadigd wordt. Stop het hoesje niet in een tas waar bv ook sleutels in zitten, want hierdoor komen er krassen op je hoesje, zeer kwetsbaar materiaal dus. Retouren kunnen alleen gratis worden verzonden via een antwoordnummer, dus dan heb je geen verzendbewijs.

Pluspunten

Mooi en netjes geleverd werk precies zoals ik het opgegeven en bedoeld hebt.

Een idee ik vindt het prima zo.

Pluspunten

Het hoesje is van zeer goede stevige kwailteit en de fotos/teksten waren echt zeer scherp........ boven mijn verwachtingen

Ik zou zo snel niets weten ik was zeer tevreden over het hoesje die ik had laten maken voor mijn moeder

Pluspunten

Snel en correct !

Pluspunten

Ik heb een telefoonhoes besteld met eigen ontwerp. Het was makkelijk deze bestelling te doen en de betaling te regelen. De hoes werd binnen korte tijd geleverd.

Pluspunten

snel levering

Pluspunten

Snel en duidelijke communicatie Makkelijk om hoesje zelf te ontwerpen

Track & trace

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Vrij snel in de brievenbus,

Graag een smsje 30 minuten voor aankomst , dan kan men zorgen dat dat je thuis bent (indien mogelijk natuurlijk) dan moet Bpost geen tweede keer komen, onnodige twee dezelfde rit of verplaatsing, dus de bewoner 30 minuten op voorhand te verwittigen, als Bpost onderweg is naar het aflevering adres.

Pluspunten

Book case was heel mooi. Zeer behulpzaam en snelle levering.

Pluspunten

Dat wat ik besteld heb is ook geleverd. Ziet er heel mooi uit, goede kwaliteit. Helaas zat er een feestdag en het weekend er tussen anders was de levertijd sneller geweest. Dit is zeker niet negatief bedoeld voor B2C.

Pluspunten

Snelle levering en niet duur..

Pluspunten

Mooi geprinte hoesjes, makkelijk zelf te ontwerpen, duidelijke informatie en goede verzending.

Een soort van coating over de geprinte softcases zodat het geprinte beter vast blijft

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Ze waren vriendelijk en is goede kwaliteit.

Dat je zelfgemaakte hoesjes ook gewoon gratis kan wisselen.

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

geen idee

betere kwaliteit van de producten mag wel voor de aangerekende prijs

Pluspunten

alles goed gegaan ..

Pluspunten

correcte levering - correct product - zeer correcte prijs

Pluspunten

Eerste kennismaking ,eerste bestelling goed

Dit is de eerste keer dat ik iets bij jullie besteld heb, Eerste indruk goed en correct.

Pluspunten

Mooi product, snelle levering

Pluspunten

Prima service, snelle levering en je kunt het product volgen tot aan de eindbestemming je weet precies wanneer het wordt geleverd. Waarom zou je 'n webwinkel kiezen in het buitenland ? voor die paar euro's? en lange levertijden ? dacht 't niet .

Geen, werkt perfect. Ik beveel dit bedrijf aan.!!!!!!

Pluspunten

mooi telefoonhoesje

levering duurde langer dan gezegd.

Varenschut 11 A

5705 DK Helmond

Over B2C Telecom

B2C Telecom staat voor een ruim, gevarieerd, exclusief en kwalitatief hoogstaand aanbod hoesjes voor telefoons en tablets. Wij leveren cases voor vrijwel alle merken en staan bekend om onze uitstekende service. Onze kwalitatief hoogstaande hoesjes en andere accessoires voor telefoons en tablets zijn erg goedkoop. Dit onderscheidt ons van andere aanbieders. Dat geldt ook voor onze speciale Phone Case Designer (PCD), waarmee je zelf een uniek hoesje voor je telefoon of tablet kunt ontwerpen. Houd je meer van hoesjes met een strakke en zakelijke uitstraling, zonder allerlei opvallende printjes? Je kunt kiezen uit zeer veel standaard boekhoesjes, stand cases, back covers en TPU cases. Ook voor andere accessoires zit je goed bij B2C Telecom. Zo betekenen onze goedkope screenprotectors extra bescherming voor je scherm. Indien je op werkdagen voor 17:00 uur jouw hoesjes en andere accessoires bestelt, worden deze nog dezelfde dag verzonden. Voor vragen en opmerkingen kun je te allen tijde contact opnemen met onze klantenservice. We helpen je graag: of het nu telefonisch is, via WhatsApp of e-mail.